Hétköznapi hősők

Segíts valakinek

Adományodat teljes mértékben (100%) az általad kiválasztott személyek céljainak megvalósítására fordítjuk.


Kinek segíthetsz

  • fotók 044
    Andi és gyermeke

    Andi egyedül neveli 3 éves kislányát, Boglárkát, a gyermek apja elhagyta, nem támogatja őket, nem is látogatja Bogit. Andrea gondnokság alatt áll, kisgyermek korában nevelőszülőkhöz került, akik azóta is támogatják. Összes jövedelme 26.500, plusz a gyes és a családi pótlék. Egy automata mosógép nagyban könnyítené az életét – emellett tartós élelmiszerre gyűjtene.

    45%
    4 ADOMÁNYOZÓ 33000 Ft. HIÁNYZIK
  • fotók 048
    Sándor, Ibolya és családjuk

    Ibolya és Sándor hat gyermeküket nevelik szegénységben, egy romos házikóban, ahová a víz sincs bekötve. Afrodité 16 éves, Bibiána 4, Márió 7, Stefán 12, Richárd 5, Matyika 1,5 évesek. Nehezíti, hogy Richárd asztmás, pipát használ., Afroditének pedig gerincműtétre lenne szüksége, jelenleg arra vár. Az édesanya jelenleg gyesen van a picivel, az édesapa nem talál bejelentett munkát. Palackos gáztűzhelyre és tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

    75%
    6 ADOMÁNYOZÓ 15000 Ft. HIÁNYZIK
  • fotók 052
    Diána és családja

    Diána és Pál három gyermeket nevelnek egy 12 nm-es bérlakásban, ahol folyóvíz sincsen, kályhával fűtenek. Józsika 5, Lara 3 éves, Fruzsina fél éves. Pál alkalmi munkából igyekszik előteremteni a betevőt, ezen kívül a gyes és a családi pótlék a jövedelmük. Több alkalommal is pályáztak nagyobb szociális bérlakásra, sikertelenül. Élelmiszerre és ruhaneműre szeretnének gyűjteni.

    71%
    4 ADOMÁNYOZÓ 17000 Ft. HIÁNYZIK
  • Ágnes és családja
    Ágnes és családja

    Ágnes a fogyatékos gyermeküket ápolási díjból, egyedül nevelő, rendkívül nehéz sorsú édesanyákhoz tartozik. Volt férje nem támogatja őket, egyedül gondozza 24 órás felügyeletet igénylő 22 éves autista fiát. Minden bevétele a szerény ápolási díj és a családi pótlék. Pár hónapja odaköltözött hozzá az unokahúga családja is két gyerekkel, mivel megszűnt az albérletük. Turmixgépre gyűjt (fia csak pépes ételt ehet), ezen kívül egy kevés tűzifára és tartós élelmiszerre.

    70%
    5 ADOMÁNYOZÓ 18000 Ft. HIÁNYZIK
  • pál és marika
    Pál és Marika

    Pál és Marika családi vállalkozásban libával foglalkoztak, sajnos becsődölt a vállalkozás, a hitel viszont maradt, fizetni kell. Jelenleg a a rezsi, és a hitel részlet kifizetése után 30.000 forintjuk sem maradt. Pálnak 5 évvel ezelőtt volt egy életmentő agyműtétje, Marikának infarktusa volt. Mindketten rendszeresen gyógyszert szednek. Élelmiszerre szeretnének gyűjten

    56%
    5 ADOMÁNYOZÓ 26000 Ft. HIÁNYZIK
  • Julika
    Julika

    Julika 61 éves, özvegy. Felnőtt gyermekei családot alapítottak, így egyedül él, minden bevétele a nyugdíj, férje halála óta nagyon nehezen él meg. Hitel is maradt rá, melyet rendszeresen törleszt. Magas vérnyomásra rendszeresen gyógyszert szed. Minden, ami az élelmiszeren felüli kiadás komoly nehézséget okoz. Ősrégi, alig működő gáztűzhelyét szeretné lecserélni, illetve a maradék pénzből kevés élelmiszert szeretne

    45%
    5 ADOMÁNYOZÓ 33000 Ft. HIÁNYZIK
  • Szabóné Terike
    Teri

    Terike özvegy, egyedül él kertes házában. Összes bevétele özvegyi és rokkantnyugdíjával együtt 87 ezer forint. Ebből a kevés pénzből hitelt fizet, havonta 18 ezer forint. Havi gyógyszerköltsége 10 ezer forint, így nagyon kevés marad a megélhetésre. Cukorbeteg, magas a vérnyomása, ízületei is fájnak. Nagy segítséget jelentene, ha lenne egy működő mosógépe, erre gyűjt most.

    45%
    5 ADOMÁNYOZÓ 33000 Ft. HIÁNYZIK

Sikeres gyűjtések

  • 20180611_125327(1) (1)
    Ibolya és gyermekei

    Ibolya egyedül neveli 3 kisgyermekét, akik közül egyikük asztmás. Miután férje elhagyta őket, anyaotthonban kellett lakniuk. Szerencséjére hozzájutott édesanyja lakásához, amit saját erőből tett lakhatóvá , de most is sok minden hiányzik. Egy emeletes ágyra szeretne gyűjteni – jelenleg két gyerek egy pici, ingatlan kiságyban alszik, amit mindenképpen le kellene cserélni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Gyuszi
    Gyuszi és gyermekei

    Gyuszi egyedül neveli hét kiskorú gyermekét, mióta felesége nemrég elhagyta, tartásdíjat sem kíván fizetni. Az eddig sem bő nadrágszíjat így még szorosabbra kell húzni. A környéken nagyon nehéz munkát találni, Gyuszinak nemrég szűnt meg a munkalehetősége az önkormányzatnál – most kénytelen alkalmi munkákból előteremteni a kenyérre valót. Egy automata mosógépre szeretne gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • fotók 042
    Judit és családja

    Judit férjével 2 gyermeket neve,a 9 éves Gergőt és a 7 éves Bencét. Bence tojás és laktózérzékeny, Gergő laktózérzékeny. Sokba kerül a gyermekek táplálkozása, melyre különös figyelmet kell fordítani. Az édesapa karbantartó, Judit gyesen van, akinek magas a vérnyomása és asztmás. Magas gyógyszerköltsége miatt időnként nem tudja kiváltani a gyógyszereit.Lakásukat elvesztették, mert nem tudták fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket, így bérlőként kell tovább lakniuk a házban. Egy hűtőszekrényre gyűjtenek

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • fotók 046
    Éva és Ramóna

    Éva egyedül neveli 15 éves lányát, Ramónát, nagy szegénységben. Egészségi állapota miatt nem tud dolgozni; szívbeteg és asztmás, emiatt le is százalékolták. Minden bevételük a rokkantsági nyugdíj és a családi pótlék, az édesapa nem segíti a családot. Nemrég a villanyt is kikapcsolták, mert nem tudták fizetni a számlákat. Gáztűzhelyük sincsen, arra szeretnének gyűjteni, hogy legyen min főzniük.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • balog család
    Richárd és Erika

    Richárd és Erika három gyermeket nevelnek, jelenleg egy családotthon lakói. A jobb munkalehetőségek reményében vidékről Budapestre jöttek, de alacsony jövedelmük miatt nem tudtak lakhatást intézni. Richárd segédmunkásként dolgozik, Erika a vendéglátásban; reményeik szerint egy szociális bérlakásba tudnak költözni, annak a felújítására gyűjtenek. Semmilyen bútoruk, háztartási eszközük nincsen, a programban egy mosógépre gyűjtenek.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • fanni
    Fanni

    Fanni egy 18 éves, ényhe értelmi fogyatékkal élő fiatal. Családja életét egy tragédia is beárnyékolja, elektromos tűz miatt leégett a lakásuk. Édesapja 16 órázik a Lehel piacon, hogy el tudja tartani a családot, sokszor haza sem tud menni, összetolt székeken alszik, édesanyja fekvőbeteg többszörös embóliával. Fanni iskola mellett egy gyorsétteremben dolgozott, hogy a család élete könnyebb legyen, kiújult, ezúttal rosszindulatú daganata miatt most nem tud dolgozni. A család kis házuk újjáépítéséhez kér segítséget.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • henrikék
    Henrik és családja

    Henrikék nagy nélkülözésben élnek egy pest megyei faluban, hét gyermeket nevelnek. Henrik közmunkából és alkalmi, illetve idénymunkából próbálja eltartani a családot, az édesanya otthon igyekszik ellátni a teendőket a hét gyerek körül. Sajnos szemétszállítás nem elérhető a falu azon a részén, ahol ők laknak, úgyhogy egy konténert szeretnének bérelni, hogy meg tudják tisztítani portájukat a hulladéktól még a nagy melegek előtt, ezen felül élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Erzsi
    Erzsébet és családja

    Szeretnék segítséget kérni ha lehet. Párommal közösen neveljük gyermekünket. Én közmunka programban dolgozom, kint a földeken, ha nincs munka éppen az időjárás miatt, fizetésem sincs. A párom alkalmi munkát vállal, ami szintén nagyon bizonytalan, nagyon nehezen élünk meg. Tartós élelmiszerre gyűjtünk.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • alexandra alexandra
    Alexandra és családja

    Alexandra párjával neveli 3 gyermekét, a legkisebb újszülött. Nagyon nehéz körülmények között élnek, lakhatási problémáik miatt anyósukhoz kellett költözniük, ahol egy 25nm-es kis házrészben laknak. Alexandra gyesen van, párja sajnos cukorbetegsége miatt nem talál munkát. Tartós élelmiszerre, babaholmikra gyűjtenek.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Veronika
    Veronika

    68 éves,súlyos beteg vagyok, a tüdőm 60%-ban működik, asztmás vagyok, epilepsziás pánikbeteg a májamon egy csecsemő fejnyi daganat van, mind a 2 térdembe protézis kellene, menni alig bírok. Az egyetlen lányom elhunyt rákban. A lakásmaffia ki lakoltatott már le is bontották a házam. Albérletbe kényszerültem. A kis nyugdíjam el megy a lakbérre és a rezsire, jelenleg semmi fám nincsen.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • vidák pál
    Norbert és családja

    Négygyermekes apa vagyok, augusztusra várunk babát. Sajnos most nincs munkám, a családiból meg a gyesből élünk, mióta tavaly decemberben megszűnt az állásom. Sajnos a feleségemnél a terhesség alatt diabétesz és magas vérnyomás betegség alakult ki, nehezen tutdjuk megvenni a gyógyszert, a diabetikus élelmet is, nagyon drága. Élelemre szeretnénk gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Gyöngyösiné
    Heni és családja

    Egy kis faluban élünk 14 éves fiammal és 17 éves lányommal. Fiam sajnos több betegséggel küzd: asztmás, tölcsérmellkasa van, amellett autizmussal él, és értelmi fogyatékos, sok gyógyszert kell szednie. Nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk, sokat nélkülözünk. Most a lakásom is árverezik, az összes bevételünk közben 60 ezer forint havonta. Ebből kell a rezsit, télen pluszban a tüzelőt fizetnem, sokszor alig tudom a napi élelmet is előteremteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Oláhné Dénes Mária
    Mária és családja

    Négy gyermeket nevelünk nagyon nehéz körülmények között, a gyermekek 3, 9, 20 és 29 évesek, a legidősebb lányunk gondnokság alatt van. A férjem le van bénulva, cukorbeteg, nem tud dolgozni..Sajnos lakbérelmaradás miatt áprilisban ki fognak minket lakoltatni, ez ellen már nem tudunk mit tenni, de addig is nagyon szeretnénk, ha tüzelőben tudnának nekünk segíteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • bari zsanett
    Zsanett és családja

    Három gyermeket nevelünk a párommal. Szerencsére sikerült egy szerény, saját lakásba költöznünk, de olyan magas, 84.000 Ft a kölcsön törlesztője, hogy rendszeresen nélkülözünk. Én kevés gyedet kapok (sajnos csak 4 órás munkát tudtam találni korábban), a párom minimálbéren van. Élelmiszerre és egy mosógépre gyűjtenénk

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Erzsébet és cs
    Erzsébet és családja

    Két gyermekemet neveljük a párommal egy 35 nm-es kis lakásban. Kisebbik gyermekem élettársi kapcsolatban élek.kisebbik gyermekem 6 hónapra született koraszülött, emiatt a mai napig sok egészségügyi problémája van. 65 ezer forintból élünk, amiből 40.000 marad a rezsi kifizetése után, ebből kell tápszert, gyógyszert, élelmet vennünk, ami nagyon nehéz.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20180118_153205
    Teréz és gyermekei

    Önkormányzati bérlakásban a 16 hónapos Ketrin kislányával, és a 6 éves Zolikával. A gyermekek apja elhagyta, nem támogatta őket. Összes bevétele a GYED és a családi pótlék, ezt megelőzőleg a gyermekvédelmben dolgozott. Nagyon nehezen jönnek ki, a lakhatás és élelmiszer kifézetése után rendszerint alig marad pénzük. Mosógépre, tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • hétköznapihősök 320
    Krisztián és családja

    Krisztián és családja 2 szobás házban élnek 5 gyermekükkel, a család kasszáját a házra 50 ezer ft részletfizetés terheli, mely nagy terhet ró a családra. Az anyuka, Melinda várandós, jelenleg gyesen van. A család jövedelme Krisztián közmunkáért kapott bére, a gyes, és a családi pótlék. Nagyon kevés pénz jut élelemre a részlet kifizetése után, a téli tüzelő beszerzése minden évben nehézséget okoz, ezért tüzelőre, tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Ildikó és gyermekei
    Ildikó és gyermekei

    Ildikó egyedül neveli 5 gyermekét, albérletben. Közfoglalkoztatásban kap sajnos csak munkát a helyi szociális intézmény konyháján, de most az is megszűnt, így még nehezebben élnek, mint korábban. Családi pótlékot és segélyt kap. Szilveszter fia élsportoló, 10 éve birkózik. Az anyuka nagyon fontosnak tartja, hogy fia csinálja, amiben tehetséges, de az ezzel kapcsolatos költségeket is nehezen fizeti. Automata mosógépet szeretnének.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • hétköznapihősök 317
    Éva és gyermekei

    Éva egyedül neveli albérletben két gyermekét. Mindkét gyermeke lisztérzékeny, ami nagyon megterheli a családi kasszát – ez a speciális étrend nagy többletköltséget okoz. A család jövedelme a gyesből, a családi pótlékból és a gyermektartásdíjból áll, havi 96 ezer forintból gazdálkodnak. Hűtőszekrényre gyűjtenek.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • hétköznapihősök 322
    Ibolya, Mihály és családjuk

    Mihály és Ibolya három gyermeket nevelnek nagyon szerény körülmények között. Egészségügyi problémák is nagy terhet raknak a családra : Mihály több infarktuson van túl, cukor- és vérnyomásbeteg, két lábujját amputálták. Dávid agyvérzéssel született, asztmás – nagy a rendszeres gyógyszerköltség. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Kis Anna
    Anna

    Anna egyedülállóként egy 17 négyzetméteres szociális bérlakásban él. Szeretne nagyobb lakásba költözni, reméli, hogy erre lesz majd lehetősége. Tartós beteg, gerincsérve van, izületei fájnak, asztmás. Állandó gyógyszereket szed. Jövedelme 29 ezer forint, s ha van rá lehetősége, alkalmi munkával pótolja ki kevés jövedelmét. Jelenleg nincs működő mosógépe, erre gyűjtene.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Kőszegy József
    József

    Szociális bérlakásban lakik, egyedülálló, elvált. Jövedelme a közfoglalkoztatott bér. A helyi szociális intézmény portáján dolgozik. Egy felnőtt lánya van, a távolság miatt nagyon keveset találkoznak. Magas vérnyomására gyógyszert szed. A bérleti díj és a rezsi kifizetése után alig marad pénze. Nemrég romlott el a mosógépe, sajnos annyit nem tud összegyűjteni, hogy vásároljon egy mosógépet, ezért kézzel kell mosnia. Egy használható automata mosógépre gyűjt.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Attila
    Attila

    Egy kis tanyán lakom teljesen egyedül, mióta édesanyám 3 éve meghalt. Eddig még valahogy ment a létfenntartás, pedig hol segélyen, hol közmunkán, hol alkalmi munkán élek. A ház egyre csak romlik, felújításokat nem tudok csinálni, a napi megélhetésem is veszélyben van.
    A kazánom 2 éve szétrohadt. Már második éve egy kis hősugárzónak köszönhető hogy még nem fagytam meg. Most ott tartok, hogy ki akarják kapcsolni a villanyt, miközben minden villanyról működik.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Lajos
    Lajos

    Szeretném ha valaki tudna segíteni. Több agyvérzésen estem át, most kapok 54 ezer nyugdíjat, ebből 45 ezer a lakbérem. Tűzelőm egy darab nincs, de jönnek a kemeny hidegek, nem szeretnek megfagyni. Eleget fagyoskodtam ebbe a téli szezonban, csak egyszer- kétszer volt befütve! Segítsetek!

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Marika és Szabolcs
    Marika és Szabolcs

    Marika egyedül neveli 12 éves fiát Szabolcsot. Marikának emellett komoly egészségügyi problémái vannak: szívinfarktusa volt, múlt év augusztusban katéterezték. Az aktív korúak ellátása ügye folyamatban van, úgyhogy jelenleg a jövedelme a családi pótlék és az 5 ezer forint tartásdíj, amit a gyermek apja fizet. Nehéz anyagi helyzetükben a rokonok segítenek, amikor lehetőségük van rá. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Gyöngyi és Molli
    Gyöngyi és Molli

    Gyöngyi egyedül neveli 10 éves kislányát, Mollit. Gyöngyi jövedelme a közfoglalkoztatott bér, a családi pótlék és a gyermektartásdíj. Otthonuk felújításra szorul,de a kevés jövedelem mellett ez lehetetlen. Gyöngyi a sok nehézség ellenére boldognak érzi magát, hiszen Molli nagyon szeret iskolába járni, és nagyon szépen rajzol. Tűzifára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Lajos, Dzsennifer és Larissza
    Lajos és leányai

    Lajos szociális bérlakásban él, 6 hónapja egyedül neveli két kislányát, a 6 éves Dzsenifert és az 5 éves Larisszát.
    A család összes bevétele 51 ezer forint. Lajos a vasútnál dolgozott, de lejárt a szerződése, azóta nincs folyamatos állását. Aggódik a jövőért, nagyon szeretne állandó munkát. Egyelőre sikertelenül, de nem adja fel. Gázpalackra és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Márta és családja
    Márta és családja

    Márta szociális bérlakásban él az elmúlt év áprilisa óta. Háza lebontásra került életveszélyes állapota miatt. Mártával lakik a 24 éves lánya Szandra, és 9 éves unokája, Armandó. Márta jelenleg csak közfoglalkoztatottként tud elhelyezkedni, Szandrának nincs munkája, csak a családi pótlékot kapja. Márta 2011 óta tüdőbeteg, szív- és érrendszeri beteg, izületi betegségben szenved, asztmás, hatféle gyógyszert kell szednie. Egy centrifugára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 6
    Mariann

    “Egyedülálló anyuka vagyok,van egy 3 és fél éves kislányom.Én közmunkán dolgozom,napi 6 órában +a családi pótlék a jövedelmünk! A fizetésem 40 ezer ft ebből még letiltásom is van.Nagyon nehezen élünk,segítségem sajnos nincs.Ezért is kerestem fel önöket….tartós élelmiszerre lenne szükségünk,esetleg a kicsi lányomnak valami karácsonyi ajándékr

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 5
    Rózsa

    “Kedves adományozók!  Szeretném az önök segítségét kérni. Sajnos az automata mosógépem teljesen tönkrement, nem lehet megjavítani sem. Egyedül nevelek egy 10 éves kislányt és közmunkán dolgozom. Sajnos nem tudok másik mosógépet venni.  Arra gondoltam most, hogy itt vannak az ünnepek, hátha lennének vagy lenne olyan jószívű ember aki segítene nekünk megkönnyíteni az életünket. “

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 4
    Erzsike és családja

    Erzsikéék hárman élnek egy kis kalyibában értelmi fogyatékos, felnőtt gyermekükkel. Korábbi lakásuk a lakásmaffia kezére került. Erzsi és férje is le van százalékolva, alig több mint havi 50.000 forintból élnek. Házikójuk teteje megrongálódott, annak helyrehozására szeretnének gyűjteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 2
    Gizi és Pál

    Gizi és Pál ketten élnek egy kis házikóban. Mindketten le vannak százalékolva; Gizi 10 éve küzd rákos megbetegedéssel, Pál mozgássérült. Így is alig tudnak kijönni, de ráadásul Pál nyár óta még a szegényes rokkantságiját sem kapta meg. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 1
    Vilmos

    Vilmos egyedül egy kis házikóban. Hatodik éve küzd azzal, hogy nem talál huzamosabb ideig állást, közben közmunkán is volt – irodai munkát végzett – de ez a lehetőség is megszűnt. Sajnos családja, rokonai sem tudnak segíteni – nagyon nehezen él meg, mindössze havi 22 ezer forintból. A villanyt is kikapcsolták a házából. Tartós élelmiszerre szeretne gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • pálné
    Erika és családja

    Pálék 9 gyermeket nevelnek nagyon szerény körülmények között. Pálné férje vesebeteg és cukorbeteg, egyik lábán a lábujjait is amputálták másfél éve, így mozogni is nehezen tud, le vágyták másfél éve, így mozogni is nagyon nehezen bír, nem hogy dolgozni – kisebb csoda kell ahhoz is, hogy az élelmiszert megvegyék a családnak.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 3
    Andi és családja

    Andiék két óvodás gyermeküket nevelik. Andi férje ács mellett dolgozik segédmunkásként, Andi már egy ideje nem talál munkát. Ilyenkor a téli tüzelőre való előteremtése is komoly nehézséget okoz – egy nagy kaloda tűzifa enyhíthetne a nehézségeiken, erre szeretnének gyűjteni

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Eszter_01
    Eszter és Márk

    Eszter édesanyjánál lakik egy kis panellakásban, ott neveli 3 éves kisfiát, Márkot. Márk születésétől fogva mozgásszervi fogyatékos, folyamatos szülői jelenlétet igényel, ezért Eszter nem tud mellette elmenni dolgozni. Minden bevétele a tartósan beteg gyermek után járó GYES és a családi. Élelmiszerre és karácsonyi ajándékra gyűjt.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Mária
    Mária és Zsuzsa

    Mária egyedül él felnőtt, súlyosan beteg gyermekével. Egy önkormányzati bérlakásban. Lánya vesebeteg, önkatéterezésre szorul, gyógyszereit a közgyógy sem fedezi. Mária 33 év folyamatos munkaviszony után veszítette el állását, mozgáskorlátozott lett, járni is alig tud. A kilakoltatás réme is nagyon közel került. Elmaradt számlák rendezésére, élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • c saládok 005
    Dalma és családja

    Dalma 2 gyermeket nevel férjével. Jelenleg gyesen van, férje éppen álláskereső, de egyszerűen nem tud elhelyezkedni. Dalmának nincs családja, állami gondozottként nőtt fel, férje családja nincs abban a helyzetben, hogy segítsen. További anyagi terhet jelent Milán kisfiúk asztmája is. Gáztűzhelyre és élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • K-né Ildikó
    Ildikó és családja

    Ildikó egyedül neveli 9. osztályos gimnazista kislányát, Timikét. A család jövedelme még 50 ezer forint sincs: aktív korúak segélye, családi pótlék, és gyermektartásdíj. Albérletben laknak. Ildikó tartós beteg, állandó gyógyszereket szed. Egy civil szervezetnél önkéntes munkát végez, ruhaadományokat oszt. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • D. Anna
    Anna és családja

    Anna és Róbert 3 gyermekét neveli egy önkormányzati bérlakásban. Összes jövedelmük a gyes, családi pótlék, és Róbert közmunkából származó jövedelme – ez 73 ezer Ft havonta. Egyszerűen nem tudnak kitörni a közmunka okozta börtönből. Egy mosógépre gyűjtenek, hogy legalább ne kézzel kelljen mosniuk

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Lné Hajniú
    Hajni

    Hajni egyedül él, albérletben. mióta két felnőtt gyermeke családot alapított. Összes jövedelme az aktív korúak segélye, 22.800 Ft. Tartós betegsége miatt alkalmi munkát sem tud vállalni. Szív- és érrendszeri betegsége van, 10-féle gyógyszert szed.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • S Antal
    Misi

    Misi egyedül él egy ismerősénél, elvált. Jövedelme 22.800 Ft, és alkalmi munkából egészíti ki a segélyt. Télen kevesebb a munka, nehezebb a megélhetés. A munkaügyi központtal folyamatosan tartja a kapcsolatot, nagyon szeretne állandó munkát. A kórházban is dolgozott közfoglalkoztatottként, szeretett ott dolgozni, de sajnos nem foglalkoztatják tovább.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Csilla11
    Csilla és családja

    Csilla férjével neveli gyermekét, rendkívül szerény körülmények között. Idénymunkákból van lehetőségük csak jövedelemhez jutni a családi pótlék és a gyes mellett, ebből télen szinte alig van, úgyhogy ez rendkívül nehéz időszak számukra. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni, illetve valami apró kis karácsonyi ajándékra.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Macskóék2
    Zsuzsa és családja

    Zsuzsa férjével, Ignáccal neveli 4 gyermekét nagyon szerény körülmények között. Budapesti albérletüket nem tudták kifizetni, így a fiú édesapjának családjához kellett költözniük. Ahogy annyi más szegény sorsú családnak, Zsuzsáéknak is az idénymunkák adják bevételük nagy részét, ami télen alig van. Tartós élelmiszerre és apró karácsonyi ajándékokra gyűjtenének a gyerekeknek.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20171128_133849
    László és családja

    Lászlóék komfort nélküli kis faházban élnek 5 -en, 3 kisgyerekkel, 2 óvodás korú, és egy másfél évessel.
    Lászlót még nyáron elütötte egy autó, azóta nem tud dolgozni, műtétre vár, felesége Viki most kezdett dolgozni egy kórházban. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.
    .

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Orsolya
    Orsolya és családja

    Orsolya vagyok,kéréssel fordulok önökhöz .Elég nehéz anyagi körülmények között élünk..férjem gerincsérülése miatt sajnos elvesztette a munkáját, 6 és fél méter magasról esett le egy építkezésen. 15 után és 3 vetélést követően született egy gyönyörű babának. Nagy örömet szereznének, ha tudnának segíteni karácsonyra tartós élelmiszerrel, hússal, tüzelővel, és egy kis fenyővel karácsonyra.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Miolkovics_Mariann
    Mariann és családja

    Mariannék két gyermeket nevelnek, egyikük betegen született, halmozottan sérült, epilepsziás. A gyermek non-stop felügyeletre szorul, úgyhogy Mariann ápolja, mellette nem tud dolgozni. Az élelem-lakhatás mellett már alig marad pénze a családnak fejlesztésekkel kapcsolatos kiadásokra.. A programban fejlesztő eszközökre szeretnének gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Király Erzsike
    Erzsi

    64 éves vagyok.1989 óta daganatos és egyéb betegségekkel kínlódok. Egyedül élek, 71000ft a nyugdíjam. Mire kifizetem a rezsimet, gyógyszereimet nem marad pénzem tüzelőre. Egy öreg parasztházban lakom, gázt bevezetni nem tudok. Tudom, hogy nagyon sokan vannak nálam szegényebbek, de sajnos odajutottam, hogy el kell döntenem , hogy éhen haljak, megfagyjak, vagy a betegség öljön meg. Tűzifát szeretnék kérni,ha van rá lehetőség.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Csilláék_fb
    Csilla és családja

    Hétgyermekes anyuka vagyok van. Egy mozgásában sérült kislányom is elégé hátrányos helyzetben élünk, sajnos sokszor az élelemmel is komoly problémánk van, emellett a lakásunkat is életveszélyesnek nyilvánították. A férjem pánikbeteg, sajnos nem tud eljárni dolgozni, nem nagyon javul az állapota. Élelemre szeretnénk gyűjteni.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • gyöngyi
    Gyöngyi és családja

    Férjemmel 5 gyermeket nevelünk egy kis faluban. Gyermekeim közül 19 éves lányom enyhe értelmi fogyatékos, ő tanulásban akadályozottak iskolájában tanul, 9 éves lányom inzulinos cukorbeteg kislány. Párommal közmunka programban dolgozunk, sokszor vacillálunk a csekkek kifizetése és az evés között. Sok minden összejött mostanában ráadásul: betegség, sebészeti műtét Zoli fiunknál, kórházba járás, csőtörés. Viktória nagyon sokszor beteg és a cukrai rosszak, gyorsan fogynak a tesztcsíkok a sok méréstől. Egy gáztűzhelyre és tartós élelmiszerre gyűjtünk.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Ecsedy Marcsi
    Marcsi és családja

    Mióta a férjem elhagyott édesanyámékkal élünk heten egy házban, én a 3 gyerekem, a szüleim és a húgom. Jelenleg gyesből és családi pótlékból élünk a nagyon rossz állapotú házban, még fürdőszoba sincsen, a szüleim szintén nagyon rossz anyagi helyzetben vannak, a lakhatás biztosításán kívül nincs erejük más segítségre. Tartós élelmiszerre és tisztasági dolgokra szeretnénk gyűjte

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Kun Szilárdné Agócs Zsuzsanna
    Zsuzsanna és családja

    Egy nagyon rossz kapcsolatból menekültem ide Tomajmonostorára 2 gyermekemmel,a fiam már nagykorú,ő már nem lakik velünk,a lányom 9 éves.Itt ismertem meg a mostani páromat,aki sajátjaként neveli a lányomat is.Vettünk Csok-ra egy elég rossz állapotban lévő kis házat amit apránként csinálgatunk. Közben született egy kisbabánk – miután lejárt a közmunkám, nem tudtam visszamenni,mert az orvos szigorúan megtiltotta.A párom rendszeresen dolgozik minimálbérért ,de az előző kapcsolatából rengeteg tartozást hozott, emellett a ház élhetőbbé tétele minden pénzünket elvitte. Nincs most csak egy életveszélyes mosógépem,amit ki-behúzgálok mosás közben, hogy ne rázzon meg az áram. Ezt szeretnénk lecserélni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Novák Imre
    Imre

    51 éves egyedülálló ember vagyok, 2016-ban végbéldaganatot diagnosztizáltak nálam, kemo- és sugárterápia mellett meg is műtöttek, azóta stomát kaptam. Mindössze 26 ezer forintból élek, ha kifizetem a számlákat, már alig marad élelmiszerre is. Állapotom miatt dolgozni nem mehetek, krízis helyzetbe kerültem, még egy műtét vár rám. Most lenne rá lehetőség, hogy a szennyvízcsatorna kötelező bekötését olcsón megússzam, és ne terheljék rám: egy alapítvány vállalta, hogy a bekötés egyik felét állná, a másik feléhez kérné

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Boros E. Kép1
    Erzsébet és gyermekei.

    Egyedül neveli gyermekeit , párja 4 hónapos babája születése előtt hagyta ott. Senkire nem számíthat, a gyermek apja nem segíti őket, neki nincs családja, árvaként nőtt fel. Minden bevétele a GYES és a családi pótlék. Tüzelőre és pelenkára szeretne gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Julianna
    Julianna és gyermekei

    A segítségüket szeretném kérni! Négy gyermekemet egyedülállóként nevelem, elég nehéz anyagi körülmények között, sajnos a testvérem aki a segítségemre volt, télen tüdőembóliában meghalt. A lakást, ahol élünk próbálom anyagi körülményeinkhez képest rendbe hozni. Jelenleg sajnos a víz és a villany is ki van kötve, ehhez szeretnék segítséget kérni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Jázmin és családja
    Mónika és családja

    Mónikáék 4 gyermeket nevelnek, a legkisebb Jázmin vak és enyhén értelmi fogyatékos. Korábban családotthonból családotthonba kellett vándorolniuk, most végre van egy saját félkész házuk, ebben semmilyen közmű nincs a villanyon kívül. A bevételük a gyes és az ápolási, nyáron felváltva tudnak csak idénymunkát végezni, mert Jázmin lányuk nem tűr meg idegent maga mellett. Egy bejárati ajtóra gyűjtenek, most alig átfűthető a házuk.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20170511_182530
    Annamária és családja

    Annamari férjével és két gyermekével él egy átmeneti otthonban, a kicsi újszülött, aki még nem szerepel a képen. Fél éve élnek az otthonban, ahová azért kellett költözniük, mert családi viszályok miatt nem maradhattak korábbi lakhelyükön. A férj futárként dolgozik, így keres 80 ezer forintot, ehhez jön hozzá a gyes. Jelenlegi 24 ezres lakbérük a kisbaba érkezése után 30 ezerre nőtt, emellett 10 ezer forint elő takarékot is fizetnek. Hűtőgépet szeretnének, illetve a fennmaradó összegből pelenkát és tápszert.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 3
    Cecília és családja

    Cecília férjével 3 gyermekét neveli egy átmeneti otthonban 1 éve. A szülők kb 200 ezer forintból (+ gyes) gazdálkodnak, amit az apuka 140 ezres biztonsági őr fizetéséből és az anyuka takarítói munkájából raknak össze. Jelenleg lakáspályázatuk elbírálására várnak, nem igazán vannak háztartási gépeik, bútoraik. Egy hűtőgépre szeretnének gyűjteni az új lakásba.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 1
    Krisztina, Tibor és családjuk

    Tibor és Krisztina 4 gyermeküket nevelik egy átmeneti otthonban, mióta albérletükből kirakták őket. Bevételüket az apa fizetése és a gyes jelenti. Állandó kiadásaik között van az otthon bérleti díja -38 ezer- és az elő takarék -30 ezer. Nagyon szeretnének elköltözni egy önkormányzati lakásba, amire úgy tűnik, most van is esélyük, már csak azért is, mert az otthonban már nem maradhatnak tovább. Az új otthonukba szeretnének egy mosógépet.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • gacs
    Laci

    Laci korábban egy ismert zenekarban dobolt, de idősebb korára nagyon nehéz helyzetbe került: tüdőrákos lett, kevés rokkantsági nyugdíjából alig jön ki. Egyedül él, teljesen magára van utalva. A programban csőtörés után használhatatlan fürdőszobájának helyrehozására szeretne gyűjteni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • hétköz2
    Anita és Ibrahim

    Egyedül nevelem gyermekemet, Ibrahimot. A gyermek apja Angliában él, havi 15.000 Ft tartásdíjon kívül nem segít minket, sajnos a rokonaim támogatnak, teljesen egyedül vagyok. Szerencsére augusztustól el tudtam helyezkedni a szakmámban, angol tanárként, de így is nagyon nehezek a mindennapok. Sajnos a bérleti díjjal is el vagyunk maradva, így a lakhatásunk is veszélybe kerülhet – ennek kifizetéséhez kérnénk segítséget.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Tala Péter
    Katalin és Péter

    Nyugdíjhoz közelálló pár vagyunk, havi 50.000 forintból élünk. Szívességi lakáshasználók. Helyzetünket két csőtörés is súlyosbította, melyre a biztosító jogi és szakértői magyarázkodások alapján nem fizetett. Emiatt jelenleg a vízszolgáltatás is korlátozva van. Én végstádiumú COPD beteg vagyok, és most estem át tüdőtranszplantáción. Steril szoba kialakításához, és közüzemi számlák rendezéséhez kérünk segítséget

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Fazekas-Simon Krisztina
    Krisztina és családja

    Krisztina és férje kilenc gyermeket nevelnek, a legidősebb fiú 17, a legkisebb 1 éves. Bevételük a GYES és a családi pótlék, illetve a férj fizetése, ami a letiltások miatt csak 80.000 forint havonta. Nagyon szűkösen élnek, a tüzelő és a ruhák beszerzése is nagy gondot okoz. Most cipőre, és tüzelőre szeretnének gyűjteni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Danó Marianmn
    Mariann és családja

    Mariannék három gyermeket nevelnek, a legkisebb egy éves. Terhessége miatt kirúgták a munkahelyéről, úgyhogy most csak GYES-t kap, a párja szerencsére most el tudott, helyezkedni, minimálbért kap. Sok közműtartozásuk van, télen nem tudtak fűteni, úgyhogy egy rossz hősugárzót használtak, ami miatt rengeteg villanytartozásuk keletkezett. Egy kályhára gyűjtenek és babaápolási szerek

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Endréné
    Tünde

    Tünde rákos betegsége miatt nem tud dolgozni, de kevés szolgálati ideje miatt nem jogosult rokkantsági nyugdíjra, nagyon szerény körülmények között él. Szociális bérlakásban lakik, ahol közműtartozásai vannak, ha augusztusig nem fizeti ki, nem hosszabbítják meg a szerződését, és Tündének az utcáról kellene kemoterápiára járnia. Tartozásának kiegyenlítésére (49.000 Ft) és tartós élelmiszerre gyűjtene

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Szúűcs Sándor Erik
    Sándor és családja

    Sándorék albérletben laknak, havi 40 ezer forint az albérlet és ezen felül rezsit fizetnek. Anya közfoglalkoztatott, apa egy kertészetben minimálbért keres. Egy fiuk van, Erik, aki 16 éves, nagyon szert BMX-ezni, és a kerékpárt szeretné felújítani, a szüleinek erre sajnos nincs pénze
    Hűtőgépre szeretnének gyűjteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20170502_152209
    Erzsébet és családja

    Erzsiék két gyermeket nevelnek, Martin 16 éves, Vivien 3 hónapos. A család összes jövedelme gyes és családi pótlék. Miklós alkalmi munkából pótolja a család szerény jövedelmét. Nemrég költöztek kertes házba, korábban többgenerációs családban éltek, zsúfolt volt a ház. A CSOK-ból sikerült megvenni a házat, amit renoválni kell, szerény jövedelmük miatt lassan haladnak, a mosógépük is elromlott, ezért mosógépre szeretnének gyűjteni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Dajkó Istvánné Magdi
    Magdika és családja

    39 éves fiával, Lászlóval élnek családi házukban, melyet az eszközkezelő vásárolt meg, mert bedőlt a svájci frank hitelük. Havonta 11 ezer forintért bérlik a házat, és rezsit fizetnek. László kőműves, jelenleg álláskereső, alkalmi munkából él. Magdika nyugdíjas, nyugdíja 86 ezer forint, melyen 30 ezer forint letiltás van havonta, így nagyon kevés marad a megélhetésre.Rendszeresen gyógyszert is kell szedni a magas vérnyomásra, cukorbetegségre és a szívbetegségre is. Tűzifára szeretnének

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • mike
    Kati és Mike

    Kati elvált, gyermekét egyedül neveli egy albérletben. Rokkantnyugdíjas, 63.200 Ft-ot kap és a 13.700 Ft családi pótlékot, miközben csak a rezsi havonta 40.000 Ft. Az édesanyának szívgyógyszert és vérnyomáscsökkentőt kell szednie, időnként nehézséget okoz a gyógyszerek kiváltása is. Tartós élelmiszert és Mikének ruhát, cipőt szeretnének. Kati már a szeptemberi iskolakezdés miatt is aggódik, hogy meg tudja-e venni a tanszereket, erre is szeretne félretenni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Zsanett és családja
    Zsanett és gyermekei

    Zsanett egyedül neveli három gyermekét. Kórházban dolgozik aneszteziológusként, hiteleit egyedül törleszti. Emiatt csak 79 ezer Ft marad a jövedelméből és a családi pótlék. Albérletben laknak, amelyet rövid időn belül el kell hagyniuk, mert eladták felőlük a házat. Mira és Patrik asztmás,rendszeresen gyógyszert kell szedniük. Szintia sikeres, elismert versenytáncos. Kisgyermekkora óta táncol,de két éve már nincs erre lehetősége anyagi helyzetük miatt. Most azonban a legfontosabb egy mosógép lenne, mert a jelenlegi nem működik.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • sajtos
    Tünde és családja

    A család albérletben lakik, sajnos el kell innen is költözniük, mert a tulaj eladta a házat. Szülőkhöz költöznek. Két gyermeket nevelnek, Gergő 7 éves, Ricsi 14 hónapos. Az édesapa lábát nemrég műtötték. Korábban közfoglalkoztatásban dolgozott, most aktív korúak ellátására vár. Tünde gyesen van. A családi pótlékkal, gyessel és a segéllyel együtt a család jövedelme 90.250 forint. Ricsi refluxos, melyre rendszeresen gyógyszert szed, és gyógytornára is jár a veleszületett csökkentett izomtónusa miatt. Tartós élelmiszert kérnek, valamint tápszert.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Katalin és családja
    Katalin és családja

    Katalin 2 gyermekével és unokájával lakik egy kis határmenti faluban. Gazdálkodással foglalkoztak, próbáltak többször pályázni falusi turizmus területen, de vagy túl sok önerőt igényelt volna, vagy a feltételek voltak teljesíthetetlenek. Jelenleg minden bevételük lányuk GYES-e , a családi pótlék, és a férj közmunkáért kapott bére. Ezt szezonális zöldségek termesztésével és eladásával tudják kiegészíteni, de így is egyik napról a másikra élnek. Egy olcsóbb konyhabútorra és tartós élelmiszerre gyűjten

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Irén és családja
    Irén és családja

    Irénék négy gyermeket nevelnek szerény körülmények között. Az édesanya nem tud dolgozni, fél keze le van bénulva, magas vérnyomása van, az idősebb fiú és az édesapa közmunkás, de ő is sérvvel, magas vérnyomással küszködik, 15 fajta gyógyszert szed, nagyon nehezen jut még élelmiszerre is. Nagyon szeretnének egy mosógépet, hogy a nagy családra ne kelljen kézzel mosni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Szabina
    Szabina és férje

    Szabina most kezdte el közös életét férjével, egy háztartásba is költöztek. Sajnos nagyon rosszul állnak anyagilag és mindenféle háztartási eszközre is szükség lenne, amire nincs pénzük. Szabina mozgássérült, rokkantnyugdíjat kap, férje egy kertészetben dolgozik minimálbérért. Gáztűzhelyre gyűjtenek

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Kőrösi Leonárdóné
    Mária és családja

    A segítségüket szeretném kérni! Egyedül nevelem a 13 éves kis fiamat már több mint 2 éve mivel sajnos a család fenntartónk elhunyt a férjem.
    így nagyon nehéz nekünk napról napra megélni, beteges is vagyok magas a vérnyomásom rengeteg gyógyszert kell szednem de sokszor arra sem marad pénzem azt se tudom h osszam szorozzam. A lányom lakik még velünk férjével és két gyerekkel, ott is csak a vejem tud dolgozni, segédmunkásként. Egy bejárati ajtóra gyűjtenénk, mert a mostani teljesen tönkrement.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Zsigó Edina
    Edina és családja

    Tisztel Adományozók! Azért kerestem meg Önöket mert nagyon szegény és nehéz körülmények között élünk. Gyermekeimmel és unokáiammal élünk együtt, én vagyok gyesen az unokákkal, a férjem cukor- és érrendszeri betegséggel küszködik, de tud közmunkán dolgozni. Ha lenne rá lehekonyhai felszerelésre és élelmiszerre szeretnénk gyűjteni. Arra kérem Önöket, ha tudnak, legyenek szívesek segíteni

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20170421_103011
    Károly

    Károly zsokéként dolgozott, most nyugdíjából annyira telik neki, hogy az erdőben egy kis kalyibában lakik. Nyugdíja után kapott ingyen egy lovat, ő ad értelmet, örömet az életében, de lassan ott tart, hogy nincs pénze ellátni (kb 10.000 forintból kihozza havonta). Emellett a lovat azért is tartja, mert beteg unokájának fejlődésében nagyon hasznosnak bizonyult, hogy tudta lovagoltatni. Takarmányra és némi tartós élelmiszerre gyűjtene

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Annamária
    Annamária és Dávid

    Annamária egyedül neveli 24 órás foglalkozást igénylő, súlyosan fogyatékos, epilepsziás gyermekét, a 18 éves Dávidot. Az apuka elhagyta a családot, se anyagilag, sem egyéb módon nem támogatja a családot. Hogy el tudja tartani gyermekét Annamari takarítóként dolgozik, addig fia egy bentlakásos intézményben van hét közben, hétvégén jár haza. Lassan ezt sem tudja fizetni Annamari, és így ápolásiból kéne megélnie, ami még kilátástalanabbá tenné helyzetüket. Gyógycipőre és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Hajni és családja
    Hajni és gyermekei

    Hajni egyedül neveli három gyermekét, és legidősebb fiának párja is velük él egy háztartásban. Sajnos férje tartásdíjat nem fizet, Hajni takarítói fizetéséből él a család. A házon hitel van, azt is fizetni kell, ami további terhet ró a családra. Bevételükből a legalapvetőbb háztartási eszközöket sem tudják pótolni, ha elromlott. Most egy háztűzhelyre gyűjtenének, illetve tartós élelmiszerre.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Csaba és Krisztián
    Csaba és Krisztián

    Csaba egyedül neveli fiát egy picike házban, mióta feleségétől elvált, nehéz körülmények között. Betegszállítóként dolgozik egy közeli kórházban, ennyi az összes bevétele. Tartásdíjat sem kap, de mint mondja, nem is várja el gyermeke anyjától, mert ő is nagy szegénységben él, megpróbál mindent saját erőből megoldani. Jelenleg nincs hűtője, úgyhogy arra szeretne gyűjteni, illetve tartós élelmiszerre, ha marad még rá.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • brattinger_andrea1
    Andi és Zsófi

    Andi az öthónapos Zsófikát neveli párjával nagyon szerény körülmények között. Sajnos gyermekük érkezésével abba kellett hagynia az iskolát, de mindenképpen be szeretné majd fejezni és szakmát szerezni. Minden bevételük a GYES, a párja még közmunkát sem kap, nyáron akad almaszedés, illetve egyéb alkalmi munka. Tartós élelmiszerre szeretnének gyű

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Éva és családja1
    Katalin és családja

    Katiék heten laknak egy háztartásban, 4 gyermekük és az unokájuk, sajnos a gyermek apukája nem vesz részt a kicsi életében. Az apuka és az egyik fiú is közmunkás, ami amellett, hogy alacsony bevételt hoz, kiszámíthatatlan is, mert mindig csak 1 hónapra szól a szerződésük, van hogy több hónapig munka sincsen. Bevételüket még speciális nevelésű igényű fiuk ösztöndíja egészíti ki, ami így is nagyon kevés. Gáztűzhelyre szeretnének gyűjteni és tartós élelmiszerre.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Katalin1
    Éva és családja

    Éváék 7-en laknak egy háztartásban, két gyermekükkel illetve két unokájukkal, és vejükkel. Éva le van százalékolva látássérülése miatt – rendkívül alacsony rokkantnyugdíjat kap. Éva férje alacsony nyugdíjat kap, a vejét pedig napszámosként alkalmazzák feketén, így a bevétele rendszertelen, és rendkívül alacsony is. Különösen, hogy kisgyermekek is vannak a családban, egy mosógép nagy segítséget jelentene számukra.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Éva
    Évi

    Évi óvodában dolgozott dajkaként, fibromyalgiát diagnosztizáltak nála, ami az izmokat, lágy szöveteket bénító betegség. Mivel a járni is alig tud, a munkáját nem tudta folytatni, a rokkantsági – 43.000 Ft- minden bevétele, amelyhez vele élő édesanyja nyugdíja adódik hozzá. Van olyan gyógykezelés, ami javíthatna az állapotán, de még a közműdíjakkal is nagyon el van maradva. Ezek kiegyenlítésére kér támogatást, akkor a kezelésre is ki tudna szorítani némi pénzt talán.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Berki_profil
    Éva és gyermekei

    Éva egyedül neveli két fiát, mióta elvesztette férjét. Azóta nagy bajban van a család, sokszor kell nélkülözniük, még tüzelőre és élelemre sem telik sokszor. Éva súlyos betegsége miatt nem tud munkát vállalni. Tüzelőre és tartós élelmiszerre gyűjtenek. !!

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Mária és családja
    Mariann és családja

    Mariannék hét gyermeket nevelnek tartós nélkülözésben. Munka egyáltalán nincs a környéken, Mariann főállású anya, férje pedig ápolásin van súlyos beteg öccsével, akit a család befogadott. Az ő ellátása is sok pénzbe kerül, rendszeresen kell vele utazni kezelésre, alig győzi a család. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni, hogy egyszer egy kis levegőhöz jussanak.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Gyula_családja
    Gábor és családja

    Gábor feleségével , három gyermekével, apósával és sógorával él egy háztartásban nagyon nehéz körülmények között egy Szabolcs megyei faluban. Szakmájával – szobafestő – sem talál bejelentett állást, jelenleg metszési munkát végez napi ezer forintér Most élelmiszerre gyűjtene, és festékre, glettanyagra, hogy kicsit helyrehozza lakókörnyezetüket.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Mária és családja1
    Mária és családja

    Máriáék hét gyermeket nevelnek egy Szabolcs megyei faluban. Ő még a szerencsésebbek közé tartozik, mert közmunkásként legalább foglalkoztatják, a férje alkalmi munkákból próbálja eltartani családját. Mária ráadásul cukorbeteg és a vérnyomása is magas, ezért gyógyszerre is sokat kell költeni. Tartós élelmiszerre gyűjtene

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • hh
    Zsolt és családja

    Feleségével 3 kislányt nevelnek. Mindketten diplomások, de jelenleg egyikőjüknek sincs állandó munkája. Bevételüket a gyerekek után járó gyes és családi pótlék teszik ki, ami jelenleg nem fedezi a kiadásaikat. Nagy segítség lenne számukra ebben az átmeneti helyzetben, ha legalább a család étkezése biztosítva lenne, ezért tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 066
    Zsolt és édesapja

    Alzheimer-kóros édesapámat ápolom, ketten élünk egy háztartásban. Csak az ápolási a bevételem. Porckorongsérvem miatt nem vállalhatnék munkát ,de keresek – így sem találok semmit, hogy titkolom a betegségemet. Egy hűtőre nagy szükségünk volna, arra szeretnénk gyűjteni és tartós élelmiszerre.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Klimaj Anita
    Anita és családja

    Anita és Férje Péter, két gyermeket nevelnek. Fanni 14 éves, Ferenc 18 éves, kollégista. Anita cukorbeteg, trombózison is átesett, rehabilitációs ellátást kap, ami 25000 forint havonta, férje minimálbérért dolgozik. Házuk felújítás alatt van, évek óta gyűjtögetnek, de a kevés jövedelmük miatt nagyon lassan halad a renoválás. Tűzifát szeretnének kérni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20170221_172542
    Ági és családja

    Ágiék hárman élnek egy háztartásban 14 éves lányukkal, Andival. Andi súlyos asztmás, a közgyógyon felül is sokba kerül a kezelése, nagyon gyakran járnak orvoshoz. A házat, amelyben élnek, részletre vették, a kifizetés után nem sok marad. Ági ápolásin van, az édesapa közmunkás. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • 20170221_173318
    Cintia

    Cinta most kezdi meg majd életét párjával kisbabát vár, aki fél év múlva születik, párjával . Mivel eddig iskolába járt, nem tudott dolgozni, most pedig terhesen már semmi esélye nincs elkezdeni egy olyan környéken, ahol egyébként is alig van munka, párja is alkalmi munkákból próbálja összeszedni a kelengyére valót. Addig is jelenlegi helyzetükben nagy segítség lenne a tűzifa, arra gyűjtenek.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Oláh_család
    Ildikó, Béla és családjuk

    Ildikó és Béla három kamasz gyermeke mellett neveli a feleség elhunyt öccsének rokkant kisfiát is. És bár a családfőnek van munkája, a feleség csak idénymunkákat tud vállalni, hogy a gyerekek nevelésére, a háztartás ellátására, és a beteg kisfiú gondozására, valamint a vele kapcsolatos ügyintézésekre legyen ideje. A mindennapi betevőn előteremtésén túl, télen nehézséget okoz az elegendő tüzelőanyag biztosítása. Ehhez kérnek segítséget.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Wachtlerék
    Lajos és családja

    Lajosék egy két szobás lakásban laknak hatan, fiúgyermekük, és 4 tagú családja is velük él. A családfő évek óta nem kap munkát, azóta az egészsége is megrokkant. Ő közmunkából, a felesége idénymunkából keres néha pénzt. A család egyetlen fix bevétele a fiúké, akinek füzetese felét elviszi egy régi adósság törlesztése. Most született második unokájuk, a nagyobbik unoka elsős. A minimális betevőn kívül leginkább fára lenne szükségük.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Anna néni1
    Anna néni és András bácsi

    Anna néniék egy nagyon romos, szobakonyhás faházban laknak egy vidéki falucska határában. András bácsi rendelkezik kevés nyugdíjjal, Anna néni egész életében alkalmi munkákat végzett, ezért nem jogosult nyugdíjra sem. András bácsi nyugdíjára való hivatkozással rádadásul Anna nénitől megvonták a közgyógy ellátást. Anna néni súlyos szívbeteg. sem gyógyszerre sem, tűzifára nincs elég pénzük. ebben kérnének segítséget.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Abigél
    Abigél

    Sokáig diplomám ellenére sem találtam munkát, mialatt felhalmozódott a közüzemi tartozásom. Közmunkaprogramban veszek részt -idősgondozásban – de az ezért kapott 60 ezer forintból nem tudom törleszteni az 58.000 ft villanyszámla elmaradásom.Tisztelettel kérem, legyenek szívesek segíteni rajtam, hogy kitudjam fizetni a számlám és ne kelljen álmatlan éjszakákon virrasztanom, töprengenem, gyötrődnöm. A kis fizetésemből így legalább tudnék enni és tisztasági szereket vásárolni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • pusumáné
    Judit és Marcika

    Férjemmel nevelem felnőtt gyermekemet, Marcikát, aki elveszítette a látását és teljesen lebénult gyermekkorában, emellett epilepsziás is. Nagyon sok költség az egészségügyi ellátása, tornáztatása, fejlesztése. Ráadásul a férjemmel mi is nagyon betegek vagyunk, én túl vagyok egy szívinfarktuson és trombózison, a férjem súlyos cukor- és szívbeteg. Ápolásiból és rokkant-nyugdíjból próbálunk mindent fedezni, de lehetetlen. Tüzelőre és élelmiszerre szeretnénk gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • ruhamártonné
    Zsuzsa és családja

    Zsuzsáék sok hányattatáson vannak túl az elmúlt években, családotthonról családotthonra kellett ‘vándorolniuk’ négy gyermekükkel. Nagy erőfeszítések árán sikerült továbblépniük, és CSOK-ból lehetőségük nyílt egy kis vályogház vásárlására. Sokat rá kellett költeniük, hogy lakhatóvá tegyék, de fél éve már van biztos fedél a fejük felett. Sajnos azonban a felújítás minden pénzüket elvitte és adósságaik is keletkeztek ezért most nagyon szűkösen élnek. Egy bojlerre gyűjtenek, mert a régi elromlott és most meleg víizük sincs.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Bambergerék (1)
    Sándor, Timi és családjuk

    Sándor és Timi nagy gonddal neveli három gyermekét. Hosszú munkanélküliség után Sándor kapott munkát egy összeszerelő műhelyben. Most tudja csak fizetni a munkanélküliség alatt összegyűlt adósságokat is. Így tűzifára már alig-alig jut pénz. Felesége Timi, hiába keres munkát, a környéken sehol sem talál. Ha lenne elég tűzifájuk, az nagy segítséget jelentetne a számunkra.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Magos Anita
    Anita és családja

    Anita párjával és négy gyermekével él egy komfort nélküli szociális bérlakásban. Anyagi helyzetük miatt nagyon hányattatott sorsú a család; többször laktak családok átmeneti otthonában, anyaszállókon több településen. Albérletükből is ki kellett költözniük. A bevételük a gyes és a családi pótlék, az apuka alkalmi munkákkal tudja kiegészíteni keresetüket. Tűzifára gyűjtenek és egy olcsó mikróra, amire nagyon vágynak a gyerekek.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Sárközi János
    János és gyermekei

    János egyedül neveli gyermekeit, Mercit és Janikát. Rokkantnyugdíjas, ezen kívül a családi pótlék minden bevétele. A telet nagy nehézségek árán tudják átvészelni, van hogy a gyógyszert is csak mások segítségével tudja kiváltani ilyenkor, ha beteg valamelyik gyermek. Nagyon szeretne egy keverőtárcsás mosógépet, hogy ne kelljen mindent kézzel mosni, a régit próbálta javítani, de már nem javítható.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Mezeiné Jeges Rozália
    Rozália és gyermekei

    Rozália négy gyermeket nevel egyedül egy bérelt tanyán. Jelenleg az összes bevétele a családi pótlék, korábbi munkahelye megszűnt. Rozália reméli, hogy februárban ismét felveszik dolgozni, s legalább a minimálbért megkapja. Olyan rossz most a helyzet, hogy karácsonykor el kell adnia gázpalackot, hogy élelem kerülhessen az asztalra. Tűzifára gyűjtene.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Kovácsné Ilona
    Ilona és családja

    Ilonáék három gyermeket nevelnek egy albérletben Az édesapa nem talál bejelentett állást, alkalmi munkákkal tartja el a családot. Ilona szívbeteg és magas a vérnyomása, ezért nem tud dolgozni, rendszeresen gyógyszert kell szednie, ami további terhet ró a családra. Tűzifára gyűjtenek.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Mengyán Jánosné Julika
    Julika és családja

    Julika 5 gyermekével él, Krisztián 32, Kristóf 31, Ricsi 26, Gergő 21, Evelin pedig 18 éves. Svájci frank hitelük miatt elvesztették a házukat, miután a családfő meghalt, most bérlőként élhetnek abban a házban, amit korábban a sajátjuknak érezhettek. Mindannyiuknak van szakmája, dolgoznak, ha alacsony bérért is, de így is nehezen jönnek ki. Tűzifára gyűjtenek

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Mizsur Katalin1
    Katalin és családja

    Katalinék három gyermeket nevelnek, bevételük az apuka karbantartói szakmunkás minimálbére és Katalin ápolási díja. Anita lányuk asztmás és pajzsmirigy gyulladása van, amire folyamatosan gyógyszert kell szednie, Zsani lányuknak félévente szemüvegcserére van szüksége, ez további terhet ró a családra. Tűzifára gyűjtenek

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Erzsike
    Erzsike és édesanyja

    Erzsike egyedül ápolja cukorbeteg édesanyját – ő maga is cukorbeteg. A bevételüket édesanyja nyugdíja és az ápolási teszi ki, közben a sok plusz kiadásuk is van : cukorgyógyszer, inzulin, diabetikus ételek. Amíg Erzsike hosszabb időre kórházban volt kikapcsolták a vizet, ezt szeretné visszakapcsoltatni, a fennmaradó pénzből pedig tartós élelmiszert kérne.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Dávid
    Dávid és felesége

    Dávid és felesége mindketten teljes látássérültek. Dávid rokkantnyugdíját alkalmankénti lufiárusítással tudja kiegészíteni. Felesége ápolónőként dolgozott, de zöldhályog miatt elveszítette a látását. Nagyon szerényen fenntartják magukat valahogy, de elképzelhetetlen számukra minden háztartási plusz kiadás. A programban roskatag ajtajukat szeretnék lecserélni, így a fűtéssel is sokat tudnának spórolni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • Berki Tünde
    Tünde és családja

    Tünde és férje Ignác egy romos házban nevelik 4 gyermeküket, még rendes bejárati ajtó sincs. Közmunkát sem kapnak, ha lehet, alkalmi munkával – bodzaszedéssel, gyógynövény-szedéssel tudnak pénzt keresni, a téli időszakban kukázásra is rákényszerülnek. Szerencséjükre fával segíti őket egy telekszomszédjuk, cserébe azért, mert vigyáznak a földjére. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Melindáék
    Melinda és gyermekei

    Melinda négy gyermekével és unokával lakik egy kis házikóban, minden bevételük egyik lánya GYES-e és a családi pótlék. Bár asztmája miatt nehezen végez fizikai munkát, alkalmi munkákból próbálja kiegészíteni ezt a jövedelmet, de a téli időszak erre sem ad lehetőséget. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Kecskés Editke
    Edit és családja

    Editék albérletben nevelik fiúkat Imit. A férj gépkezelő, Edit szövőnőnek tanult, de a rendszerváltás után nem tudott a szakmájában elhelyezkedni. Utána több mint 10 évig dolgozott egy fogyatékos gyerekek számára létrehozott intézetben, de fia születése után nem vették vissza, azóta csak alkalmi munkákat talál. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Marcsiék
    Marcsi és családja

    Marcsiék két speciális nevelésű igényű kisfiút nevelnek, Dávidot és Lacit. Marcsinak minimálbéres állása van, a férje rokkant (cukorbeteg, látássérült), ezért semmi esélye, hogy valahol normálisan alkalmazzák. Alkalmi munkákat talál néha – ezen kívül a fix bevételük összesen 100000 forint. Élelmiszerre és téli ruhára szeretnének gyűjteni.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Bettináék
    Bettina és családja

    Bettináék hat gyermeket nevelnek férjével, köztük egy kisbabát, aki még egy éves sincs. Bettina vele van otthon gyesen, a párja jelenleg nem talál munkát – folyamatosan alkalmi munkákat kell keresgélnie. Ez egyébként is különösen szűkös téli időszakban ez különösen nehéz. Nagy nehézség most, hogy elromlott a család mosógépe, így Bettinek hat gyermekre kell mosnia kézzel, egy mosógép nagy könnyebbséget jelentene.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Borbála és gyermekei

    Borbála egyedül neveli négy gyermekét egy anyaotthonban. A gyermekek apja folyamatosan bántalmazta, szerencsére végleg eltűnt a család életéből, viszont a család nem tudott hová menni, ezért kerültek átmeneti szállóra. Borbála takarítóként dolgozik, emellett a gyest és a családi pótlékot kapja. Szeretnének majd saját otthonban elhelyezkedni, ha innen kikerülnek, ezért egy mosógépet szeretnének.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Annamária és családja

    Férjével nevelik 3 gyermeküket, Biankát, Krisztiánt és Karolinát. Négy hónapja élnek egy átmeneti otthonban, miután a közös képviselő gondatlanságából egy közös költségtartozás alakult ki, ami miatt elvesztették otthonukat. Az édesapa fuvarozóként dolgozik, ebből és a családi pótlékból jön össze 140 ezer forintos bevételük, amiből 31 ezer forintot az otthonban való lakhatásra kell kifizetniük. Egy hűtőre szeretnének gyűjteni, a jelenlegi használhatatlan.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Mónika, Eszter és Alexandra

    Mónika egyedül neveli két lányát, a 15 éves Esztert és az 5 éves Szandit egy anyaotthonban. Mónika egyik álma valóra vált, amikor munkát kapott egy óvodában, mint pedagógiai asszisztens, összes jövedelme így is csak 100 ezer forint, amiből 18 ezret az otthonban való lakhatásért fizet, emellett igyekszik félre is tenni. Januártól kap egy önkormányzati lakást, amit szeretne bebútorozni, ehhez kér segítséget.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Mariann és Olga

    Mariann egyedül neveli 17 éves lányát, Olgát egy kis lakásban. Nagyon kevés bevételből kell gazdálkodniuk. Mariann rokkantnyugdíjas, az ő rokkantságija és a családi pótlék az összes bevételük.  Szerencsére a lakás a sajátjuk, de egy nagyobb közüzemi tartozás részletei és a 25.000 forint rezsi kifizetése után nem sok marad. Valahogy mindig megoldják, ezért Mariann egy olyan dologra szeretne gyűjteni, amire soha nem lenne pénze: Olga lányának egy fogszabályzóra. Ez lenne a legszebb (utó-)karácsonyi ajándék:)

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Magdi és gyermekei

    Magdi egyedül neveli Kittit és Martint egy romos házikóban. Most mondtak fel neki a városüzemeltetésnél, így még nehezebb lesz a tél – a családi pótlék minden bevétele. Játékokat is úgy tudott vinni a gyermekeknek, hogy munkahelyéről, a szelektív szemét válogatása közt talált darabokat csempészte haza. A legfontosabb most az lenne, ha egy bejárati ajtót tudna tenni a házra, a jelenlegi szakad le és nem zárható. Így nagyon sokat tudna spórolni a tüzelővel.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Júlia, Mercike és Anasztázia

    Lídia egyedül neveli két kislányát több éve. Saját háza sincs, az unokatestvére fogadta be őket. A városüzemeltetésnél utcaseprői munkát végez, de a fizetése és a családi pótlék is mindössze 100.000 forint, ami nagyon kevésre elég. Most tervezi, hogy felnőttként befejezi a 8 általánost, amivel reméli, hogy jobb munkára is lesz lehetősége. Jelenleg elég romos helyen laknak, a szigetelés is rossz, ezért egy kisebb felújításra gyűjtene – gipszkartonra, cseréplécre, gerendákra.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Noémi, Szabina és Tamás

    Noémi egyedül neveli gyermekeit, a 6 éves Szabinát és a 17 éves Tamást. Tesco pénztárosként dolgozott, de elveszítette a munkáját, mert sokan volt táppénzen a kicsi lányával – most munkanélkülin van, de az is hamarosan lejár és csak a családi pótlék marad a bevétele. Nagy sorscsapás volt a családnak, hogy két éve leégett a házuk, azóta minden pénzüket abba tették, hogy helyrehozzák – még most sem sikerült teljesen. Meleg vizük most sincs, egy bojlerre szeretnének gyűjteni.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Joli mama és családja

    Joli mama egyedül neveli kisunokáját – felnőtt fia lakik még velük. Minden bevétele kevéske nyugdíja, fia hónap óta keres állást, ha minden jól megy, januárban el tud helyezkedni, és akkor egy leheletnyit enyhülnek majd a terheik. Az élelmiszer és a tűzifa megvásárlása is hatalmas gond, sokszor ha azt akarja, hogy ne kelljen fagyoskodni, kénytelen eljárni gallyazni az erdőbe, amiért még meg is büntethetik, ha rendőrökkel találkozik. Tűzifára szeretne gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Mónika és családja

    Mónika albérletben neveli három gyermek, Dorinát, Giuliót és a hat hónapos Danikát. Mónika most Gyedet kap, férje közfoglalkoztatott. Sajnos az albérlet fizetésük nagy részét elviszi, ráadásul még hitelük is van. Mónika legkorábban 1 év múlva tud csak visszamenni dolgozni, amikor Dani másfél éves lesz, addig különösen nehéz napok járnak rájuk. Egy kis tartós élelmiszer és pelenka is hatalmas segítség lenne nekik.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Mónika, Patrik, Dominik és Bonita

    Mónika egyedül álló édesanya, albérletben laknak gyermekeivel. Közmunkás, ezen kívül csak a családi pótlék a jövedelme. Az Az édesanya valahogy kiszorítja az élelemre rezsire valót, de semmilyen extra kiadás nem fér bele. Patrik poratka allergiás, amitől nagyon szenved, Mónika nem is tud takarítani a szálló poratkák miatt. Karácsonyra nagy ajándék lenne nekik egy olyan speciális takarítógép, amely kivonja a levegőből a poratka ürüléket.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • 1
    Betti és gyermekei

    Betti nagyon nehéz helyzetbe került, amikor pár hónapja férje otthagyta két gyermekkel, azóta egyedül neveli Kevint és Rikárdót. Szerencsére az apuka nem lépett ki teljesen a fiúcskák életéből, anyagilag szerényen támogatja őket, de még így sem tudja Betti, hogy mihez kezdjen egyedül. Minden bevétele a családi pótlék és a gyes. Fűteni is úgy tudtak eddig, hogy az önkormányzattól kaptak tűzifatámogatást, de elfogyott a tüzelő és nem is lesz már a télen. Erre szeretnének gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • erika
    Erika, Barnabás, Bogi és Balázs

    Erika kicsi koruk óta egyedül neveli három gyermekét, Barnabást, Bogit és Balázst. Négyen élnek mindannyian egy családi házban. Barna és Bogi most érettségiznek, a nagyfiú szakmunkás, ő támogatja még minimálbéres fizetéséből a családot. Az édesanya kórházban dolgozik, de komoly krónikus betegsége miatt sokat kell táppénzre mennie. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    József és családja

    Józsiék három gyermeküket nevelik: Dominik 8 hónapos, Miklós 17 éves, Szilveszter 10 éves. Józsi még kiváltságosnak számít a környéken, mert legalább közmunka jutott neki, egyéb lehetőségre semmi esély nincs. Az ő bevételén kívül még a kis Dominik után járó gyesből és a családi pótlékból gazdálkodnak, ez alig több mint 100.000 forint havonta. Az ajtójuk szinte majdnem leesik és nincs pénzük újat venni, erre szeretnének gyűjteni. Illetve valami apróságot a gyereknek karácsonyra.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Móni és családja

    Móni és férje három gyermeket nevelnek. Három gyermekük közül két fiú asztmás, kisgyermekkoruk óta gyógyszert szednek. Legidősebb lányuk Budapesten tanul kozmetikusnak, az ő lakhatását is nekik kell állniuk. Móni bejárónőként dolgozik, a férje minimálbéres szakmunkás – a fizetésük sokszor a tüzelőre sem elég. Erre szeretnének gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Zoltán és családja

    Zoltánék három gyermeküket nevelik egy kis tanyán. Az édesapának csak februárig van szerződése közmunkára – más munkát nincs a környéken – fél, hogy nem fogják neki meghosszabbítani, és még nagyobb bajba kerülnek. Az édesanya negyedik gyermeküket várja, sehová nem veszik fel, fizikai munkát a baba miatt nem végezhet. Palackos gáztűzhelyre gyűjtenek.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Piroska és családja

    Piroska és párja két gyermeket nevelnek, Marikát és Henikét. Az édesapa rokkantnyugdíjas, az édesanya közfoglalkoztatott. A gyermekek nagyon várják a karácsonyt, de segítség nélkül Piroskáék idén sem tudnak semmit venni nekik, még a kályhába való tüzelő előteremtése is nagy teher, szaloncukrot sem tudnak venni a fára. Tűzifára , tartós élelmiszerre és szaloncukorra gyűjtenek, hogy sok év után egy kicsit vidámabb karácsonyt tölthessenek együtt.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • iren-profil
    Irén és családja

    Irén és párja nagyon nehéz körülmények között nevelik három gyermeküket. Az édesapa szívbeteg, rokkantnyugdíjas,Irén közmunkán dolgozik. Külön szenvedést okoz az egyébként is nehéz helyzetben élő családnak, hogy az egyik fiúnak pszichózisa volt, iskolába sem tud járni. A házuk felújításra szorul, de a kevés jövedelemből ez lehetetlen. Nagy segítséget jelentene a tűzifa, ami enyhítene a család terhein.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • nyiri-klara
    Klára és Tifani

    Egyedül nevelem két és fél éves kislányomat, Tifanit nagy szegénységben. Tifani apja a kislány születése után elhagyott, azóta nem is láttuk, anyagilag sem segít. Minden bevételem a gyes és a családi pótlék, a testvérem tud még segíteni, de ő is csak közmunkabért kap. Borzasztó nehezek a téli hónapok, tüzelőben kérnem segítségüket.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Szilvi és családja

    Öt gyermeket nevelünk, aki közül a legidősebb gyermekünk autista. Az iskolás gyerekek – Norbi, Vera és Vivien mind jeles tanulók. Levi 5 éves, a kicsi Zsomborral vagyok itthon gyesen. Nehéz helyzetben vagyunk, mire kifizetünk mindent alig marad. Most esti iskolába járok, hogy több esélyem legyen normális munkára. A tüzelő megvásárlása a legnehezebb, ebben kérnénk segítséget, tüzelőben kérnénk segítséget.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Judit és családja

    11 éve egyedül nevelem három gyermekemet – a legidősebb sérülten született, egész napos felügyeletet igényel. Vele vagyok itthon ápolásin. 18 éves lányom januárban szül, a babaholmikra sem tudom, hogy teremtem elő a pénzt. Tűzifára szeretnénk gyűjteni, hogy enyhítsen egy kicsit a terhünkön.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • kurai_monika
    Mónika és családja

    Három gyermekünket neveljük egy albérletben. A párom alkalmi munkájáért kapott bérből és a családi pótlékból élünk – én most veszítettem el az állásomat, mert műtött lábaim nem bírják az állómunkát. Borzasztó helyzetbe kerültünk, már ott tartunk, hogy ételre is alig jut. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni, hogy legalább a karácsonyunk ne a teljes nélkülözésről szóljon.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • profil_erzsi
    Erzsike és családja

    Erzsikék egy tanyán élnek két iskolás gyermekükkel. A bevételük az édesapa közmunkás béréből, az édesanya rokkantnyugdíjából és a családi pótlékból áll. Erzsi skizofréniával él, úgyhogy nem sok esélye van valaha is újra elhelyezkedni. Az ad neki erőt, hogy kreatívan foglalja el magát, kis tanyájukat díszítgeti. A ház kifestéséhez szükséges festékre, díszítéshez selyemvirágra, és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • eniko-es-dzseni_profil
    Enikő és családja

    Párommal együtt neveljük kislányomat, Dzsenit, nem sokára második kislányunk is megérkezik.
    Párom vagyonőrként alig keres többet valamivel, mint a minimálbér, ehhez jön még a GYES és a családi pótlék. Sajnos az albérletünk a fizetés nagy részét, kb. 40.000 forintunk marad egész hónapra. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni, és a kislányomnak valami apró karácsonyi ajándékra

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • erika
    Erika és családja

    Ketten vagyunk testvérek a húgommal. Anyukám közmunkás, apukám most lett nyugdíjas. Rengeteg tartozása van a szüleimnek, OTP, villany, stb. Most hogy közeledik a karácsony, szeretnék segítséget kérni tartós élelmiszer formájában ,esetleg a húgomnak valami kis ajándék a fa alá.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • melinda
    Melinda és Laci

    Melinda születése óta egyedül neveli 11 éves fiát. Egy borzasztó állapotú, vizesedő önkormányzati lakásban élnek – Laci fiának kezdődő asztmája van miatta – az IKV még sem kezd semmit a helyzettel. Melinda súlyos betegsége miatt nem tud dolgozni, havi 40.000 forintból élnek. Egy bejárati ajtóra gyűjtenek, a jelenlegi olyan rossz állapotú, hogy gyakorlatilag az udvart fűtik.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • marika-es-gyermekei
    Marika és gyermekei

    Marika egyedül neveli három gyermekét. Egy étteremben dolgozik konyhai kisegítőként. Munkáját elismerik, komolyabb feladatokkal is megbízzák. Ő is nagyon szereti a munkájátde sajnos a fizetés rendkívül alacsony, alig valamivel több, mint a minimálbér. Ennyi pénzből nagyon szűkösen élnek, a téli hónapok különösen kegyetlenek. Tűzifára szeretnének gyűjteni, hátha akkor apró karácsonyi ajándékokra is futná idén a gyermekeinek.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • andrea-es-csaladja_profil
    Andrea és családja

    Andrea 6 gyermekével és unokájával él lakásukban, aminek tulajdonjoga bedőlt hitelük miatt az eszközkezelőhöz került. Egy éve nincs fűtés a lakásban, és még a kilakoltatás réme is lebeg a fejük felett – ha csúsznak bármilyen számlával, az utcára kerülhetnek. Andrea közmunkás, de COPD -je miatt sokszor van táppénzen, ezért kevés pénzt kap. A család bevételét emellett a nagyfiú kis fizetése, férje alkalmi munkáért kapott fizetése, lánya GYES-e és a családi jelenti.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • ildiko
    Ildikó és gyermekei

    Ildikó egyedül neveli 4 kisgyermekét (Krisztinát, Dávidot, Ákost és Mátét), az édesapa szó nélkül lelépett, semmit nem segít a családnak. Minden bevételük Ildikó GYES-e, és a gyermekek után járó családi pótlék, ami 93.000 forintot jelent. Tartós élelmiszerre gyűjtenek és a villanyóra kártya feltöltésére, hogy ne kelljen az ünnepeket sötétben tölteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard01
    Izabella és családja

    Izabella két gyermeket nevel férjével egy önkormányzati bérlakásban. Ő és lánya csak 4 órában tudtak elhelyezkedni, az édesapa kizárólag alkalmi munkát talál. Fix bevételük épphogy eléri a 100.000 forintot. Nehezíti a család sorsát, hogy Izabella lánya Crohn-beteg, ezért nagyon sokszor kell orvoshoz járnia, fiúgyermeke komoly szívbeteg, műtötték is már korábban. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • zsanett1
    Zsanett, Dzseni és Rolika

    Zsanett egyedül neveli két gyermekét, Dzsenit és Rolit. Minden bevétele a GYES és a családi pótlék.
    A gyermekek apja eltűnt a család életéből, Zsanett magára maradt, csak a nővére tud neki segíteni.
    Az élelemrevalót ,ruhát még valahogy elő tudja teremteni, de a téli időszak, sok más , a térségben lakó családhoz hasonlóan kínkeserves szokott lenni. Ha 50.000 Ft értékben kapna tűzifát, az nagy terhet venne le a válláról.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • klaudia
    Klaudia és gyermekei

    Klaudiáék két gyermeket nevelnek, a kisebb Down-szindrómás. Az ehhez társult problémái miatt sokszor kellett műteni, most csípőműtétre lenne szüksége, még a kórházba való leutazás is komoly anyagi teher. Dajkaként nem tud elhelyezkedni a falujában és környékén, távolabbi hely pedig nem jöhet szóba fia állapota miatt.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pal
    Pál és fiai

    Felesége halála óta, több mint 5 éve neveli két fiát egyedül Pál, nagy szegénységben egy családotthonban. Itthon semmilyen munkát nem talált a közmunkán kívül, úgyhogy egy jobb élet reményében Angliába vándorolt, de sajnos nem találta meg a számításait, így újra a kilátástalan magyar valóságban, közmunkásként próbál érvényesülni. Téli ruhákat szeretne vásárolni fiainak

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • clipboard02
    Renáta és Bence

    Bence fiam 1-es típusú cukorbeteg; nagyon sokat szenvedünk a betegsége miatt. Két éve használ szenzort, ami a nap 24 órájában méri a cukrát, de sajnos lejárt rá az OEP támogatás, és mire újra kapunk, saját zsebből kell megvennem, 50.000 forintért. Emellett az inzulinpumpához szükséges féléves szereléket is meg kellene vennem decemberben. Ehhez kérnénk segítséget.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • 0adamicska
    Klaudia és Robi

    Klaudiát és Robit édesapjuk neveli egyedül , nagyon nehéz körülmények között, az édesanya eltűnt a család életéből, azóta az apuka mindenféle segítség nélkül neveli a gyermekeit; a gyermekek anyja tartásdíjat sem fizet. Munkát lehetetlen találni a környéken, csak a közmunka az egyetlen perspektíva. A tél a legnehezebb időszak, ilyenkor különösen nagy nélkülözésben kell átvészelni a fűtésszezon hónapjait. Tűzifára gyűjtenek, ez enyhítené a család nehéz terheit egy időre.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • adrienn
    Adrienn, Niki és Andi

    Adrienn egyedül neveli gyermekeit, Nikit és Andit (aki Down – szindrómával él). Rákos beteg, ezért nem tud dolgozni, csak a rokkantnyugdíj a bevételük, illetve Andi után a dupla családi pótlék. Jó hír, hogy Andit felvették a Balthazár -színházba, ahol amellett, hogy nagyon jól érzi magát, 40.000 Ft fizetést fog kapni, amellyel kicsit enyhülnek a család gondjai. A programban elromlott hűtőszekrényük helyett szeretnének egy működőhöz jutni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • niki-es-deneske
    Nikolett és Déneske

    Nikolett egyedül maradt a féléves kis Dénessel. A GYES és a családi a bevétele, néha el tud menni üzletek elé utcát seperni, ha vigyáznak a picire. Most bölcsődébe szeretné elhelyezni Dénest, hogy 4 órában el tudjon menni dolgozni, de nincs pénze a bölcsődei csomagra sem. Erre szeretne gyűjteni és a kártyás gázórát feltölteni.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • anett-es-gyermekei
    Anett és gyermekei

    Anették hat gyermeket nevelnek Anett örökletes izomgyengeségben szenved – emiatt nem tud munkát vállalni, főállású anya. Sajnos a betegséget két gyermekük is örökölte. Anett férje elveszítette az állását, azóta alkalmi munkát tud csak vállalni, egyik napról a másikra élnek. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_14
    Zsolt

    Zsolt egy balesetben elvesztette két lábát. Öreg kisnyugdíjas szüleivel él, ő maga csak rehab foglalkoztatóban tud kevéske jövedelmet szerezni. Az Ortoprofil- Mobility kft.-nek köszönhetően most mélyen áron alul hozzájuthatna egy olyan protézishez, amely hatalmas minőségi váltást jelentene. A fennmaradó összeget egy másik szociális támogatásból megkapná.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_11
    Éva és Jázmin

    Éve egy betegség miatt elvesztette egyik lábát, és ennél fogva a munkáját is. 13 éves lánya legfőbb támasza, aki amellett, hogy jeles tanuló, rengeteget segít a mindennapokban. Éva nem szűnt meg derűsnek és optimistának lenni: most éppen testi fogyatékossá vált felnőtteknek szervez közösségi eseményt, munkát keres, önkénteskedik. A programban tartós élelmiszerre gyűjt.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_9
    Erzsi, Kyra és Melissza

    Erzsi egyedül neveli leányait nagyon nehéz körülmények között, az apa eltűnt a család életéből. Jelenleg a családi az egyetlen bevételük, ha a kisebbik lány beszokik az oviba egy kertészetben el tud majd helyezkedni. Addig is nagy segítség lenne, ha télre tűzifát kapnának.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_2
    Éva, Rináldó és családjuk

    Éva hatalmas újrakezdő: pár éve méhnyakrákot találtak nála, és nem sok esélyt adta neki, de ő legyőzte a szörnyű betegséget. Soha nem veszítette el a hitét, tudta, hogy fel kell nevelnie gyermekeit, Vanesszát és Rináldót, aki 100%-os látássérült. Éva újra munkát talált és dolgozik, de még nem jönnek egyenesbe, nagyon szűkösen kell élniük. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_12
    Renáta és családja

    Renáta beteg édesanyjával és nagymamájával él, nagyon szerény körülmények között. Egy mellrák-műtét után lábadozik, munkaadója jelezte, hogy a táppénz lejártával nem foglalkoztatják tovább. A programban egy kerékpárra gyűjt, amivel tud majd munkába járni , illetve egy ágyra – jelenleg édesanyjával egy ágyon alszik.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_4
    Barbara

    Barbara egyedül él, kb 50.000 Ft -ból havonta. Munkát nem talál mozgássérültként – dongalábbal született . Életét nagyon megnehezíti, hogy kiégett az akkumulátor mozgássérült mopedjében, így az orvoshoz sem tud eljutni segítség nélkül. Új akkumulátorra gyűjt.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_8
    Szandra, Dániel és Lorena

    Dániel és Szandra együtt nevelik 5 hónapos kislányukat, Lorenát. Szandra gyesen van, Dániel a városüzemeltetésnél dolgozik, amiért minimálbért kap – sajnos jobban fizető munkát nagyon nehéz találni a környéken – így nagyon nehezen élnek meg. Tartós élelmiszerre, tűzifára gyűjtenek.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_10
    Laura és családja

    Laura férjével neveli 2 éves kislányát, Mirellát. Jelenleg gyesen van, a férje a az aktív korúak támogatását kapja, illetve alkalmi munkákat vállal, de nagyon szerényen élnek. A téli fűtésszezon különösen nehéz, jelenleg kályhájuk sincs. Erre és tűzifára gyűjtenek.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_1
    Anikó és családja

    Anikó egyedül neveli öt gyermekét, férje jelenleg börtönbüntetését tölti, azóta különösen nehéz a család élete. Minden bevételük a GYES és a családi, illetve Anikó szezonális munkát tud vállalni, ami télen egyáltalán nincs. Tűzifára gyűjtenek.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_5
    Erzsébet és családja

    Erzsébet és férje négy gyermeket nevelnek nehéz körülmények között. Minden bevételük kb. 100.000 forint, ráadásul legkisebb gyermekük lyukas szívvel született, neki rendszeresen gyógyszert kell szedni és speciális tápanyag sűrítményt kell kapnia, ami további terhet ró a családra. Tűzifára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • unnamed
    Judit

    Judit gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben, Huntington-kórban szenved, ennek következtében a munkáját is elvesztette, kevesebb, mint 30.000 forintból él. Mióta nem tud dolgozni tetemes adósságot halmozott fel. Most lenne egy lehetőség, hogy a közös költség elmaradásának visszafizetéséhez támogatást kérjen, ehhez gyűjtene a szükséges 50.000 Ft önrészre.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • profil_laszlo
    László és családja

    Lászlóéknak mindent újra kellett kezdeni, mikor az édesanya sztrókot kapott, hajléktalanok lettek és elvették gyermekeiket. László kemény munkával összegyűjtött annyi pénzt, hogy vegyen egy kis házat, és most szeretné visszaszerezni gyermekeit. Most tűzifára gyűjt, hogy meg tudja mutatni a kilátogató gyámügyiseknek, lesz mivel fűteni a télen.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • emili
    Emili és Ájlin

    Edináék élete teljesen megváltozott, amikor egészséges gyermekük után Down-szindrómás ikreik születtek – albérletbe kényszerültek, sok pénzbe kerül a fejlesztés, a speciális étrend. Edina minden vágya, hogy gyermeki egyszer önállóan éljenek. A programban az ikreknek szükséges tápszerre és élelmiszerre, tisztálkodási szerekre gyűjtenének.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • 02brigi_profil
    Brigitta és családja

    Brigitta egyedül, segítség nélkül neveli gyermekeit egy önkormányzati bérlakásban. A gyereknevelés mellett csak alkalmi takarítómunkákat tud vállalni. Bár sokmindent kell nélkülöznie a családnak, jelenleg egy emeletes ágyra vágynak a gyermekek a legjobban. most nagyon szűkösen alszanak.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • 01Éva_Profil
    Éva, Ráhel és Ábrahám

    Férjem halála óta egyedül nevelem két gyermekemet. Balesetem óta epilepsziás vagyok, ápolónői munkámat is elvesztettem. Lányom, Ráhel is tartósan beteg , a gyógyszerei és a lakhatás kifizetése után sokszor élelemre sem marad. Ábrahám most nőtte ki az ágyát, egy nagyobb fotel-ágyra szeretnénk költeni, illetve nagyon örülnénk egy mosógépnek.

    100%
    2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Csilláék
    Csilla és családja

    Szüleim korai elvesztése miatt, egyedül maradtam a halmozottan sérült bátyámmal, és 9 éves különleges kislányommal. Az én feladatom Károly ápolása ami 24 órás, Sárának szenzoros integráció zavarai vannak, ami tanulási nehézséggel párosul. Sárának szenzoros integráció zavarai vannak, ami tanulási nehézséggel párosul. Fejlesztéssel nagyon jó eredményeket érhetünk el, a fejlesztő eszközök megvásásárlásához kérek segítséget.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Noémi
    Zsuzsa és családja

    Férjemmel együtt neveljük 8 és 3 éves gyermekünket. Kislányunk, Noémi szívtranszplantáción esett át, ezért én nem tudok dolgozni, emellett, a steril gyógyászati eszközök, és a laktóz mentes étrend is komoly anyagi terhet jelent. Szerencsére nemrég egy önkormányzati bérlakásba költözhettünk, de bútorunk kevés van, nincsen mindenkinek saját ágya. A programban ezért egy ágyként is használható kihúzhatós kanapéra szeretnénk gyűjteni.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • nikolett
    Nikolett és gyermekei

    Még gyermekeim születése előtt nagyot hibáztam, aminek következtében 90.000 forint bírság megfizetésére köteleztek. Most az fenyeget, hogy ha nem fizetem meg ezt az összeget legkisebb gyermekem egy éves születésnapjáig, akkor 300 napra fogházba kell mennem, így egészen biztosan elvennék tőlem a gyermekeimet, és azt nem élném túl, ők jelentenek számomra mindent az életben. Kérem segítsenek, hogy ne kelljen egy ifjúkori ostobaságom miatt elveszítenem a családomat.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Rikárdó
    Rikárdó

    Feleségemmel neveljük 7 éves, beteg unokánkat. Rikárdó születése után agyvérzést kapott, ami maradandó agykárosodással is járt. Szülei lemondtak róla, ezért befogadtuk, nem élte volna túl az intézetet. Komoly anyagi gondjaink vannak, mindössze az ápolásiból, és a nyugdíjból élünk. A programban most pelenkára gyűjtünk, ez nagy terhet venne le a vállunkról egy ideig.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • hajni_anita
    Hajni és Anita

    Egy anyaotthonban nevelem kislányomat, Anitát. Kislányom hiperaktív, emellett autista is, ami miatt sok fejlesztésre szorul. Amit államilag megkaphatunk, elintéztem neki, de szükség lenne eszközökre is, ezt nem tudom kigazdálkodni havi 50.000 ft-os bevételünkből. Ehhez kérem segítségüket.

    100%
    13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • penzes
    Erzsi és lánya

    Egyedül nevelem 13 éves lányomat egy önkormányzati bérlakásban. A férjem elhagyott minket, nem számíthatunk rá.  Én sajnos csak napi két órás takarítói állást találtam, amiért havi 32.000 Ft-ot kapunk, ebből a lányom felruházása is komoly gond. Ebben kérem segítségüket.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_toth
    Mónika és gyermekei

    Egyedül nevelem három gyermekemet egy anyaotthonban, mindhárman egy homocisztinuria nevű betegségben szenvednek, amely szigorú diéta nélkül komoly tüneteket okoz. Az ételeket, még a kenyeret is nekem kell elkészíteni nap mint nap. Nagy könnyebbséget jelentene, ha kaphatnánk egy aprítógépet és keverőgépet, enélkül több órát kell csak az ételek elkészítésével töltenem naponta.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_2
    Anett és családja

    Férjemmel neveljük két gyermekünket. Anyagi gondokkal küszködünk, összes bevételünk a gyes, családi pótlék és a férjem munkanélküli segélye. Sajnos az albérletet alig tudjuk fizetni, ezért el kell költöznünk. Van egy faházunk, ahová költözhetnénk, ha lakhatóvá tudnánk tenni. Ehhez kérünk segítséget.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_3
    Gyöngyi és gyermekei

    Négy éve nevelem egyedül négy gyermekemet egy önkormányzati lakásban , a férjem teljes segítsége nélkül. Nagyon nehezen élünk, a közmunkából és a családi pótlékból áll minden jövedelmünk. Romos házunkat lebontják, és nemsokára elköltözünk. Segítségükkel egy kinyitható kanapét szeretnénk venni, amit az új helyre már tudnánk vinni.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Tünde
    Tünde és Tamás

    Feleségem két éve küzd agydaganattal, amely egy sikeresnek tűnő operáció és sugárkezelés után nem sokkal újra kiújult ; már nem műthető, sugarazható. Így a kemoterépia mellett elkezdtünk egy magas dózisú C-vitamin terápiát, amely , bár hatékonynak bizonyul, annyira drága (250.000 körül van havonta), hogy már segítség nélkül nem tudjuk folytatni. Ehhez kérnénk most segítséget.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • farkas_gregoczki
    Rita és gyermekei

    Egyedül nevelem 3 kiskorú gyermekemet, mióta férjem 9 hónap után elvesztette a rákkal a küzdelmet, és idén januárban elhunyt. A GYED-ből és a családi pótlékból próbálom most eltartani gyermekeimet. Még mikor a férjem élt, belevágtunk, hogy anyósomék házához egy saját lakrészt építsünk, ahol tudnánk lakni, de ez férjem halálával félbeszakadt. A programban a 29nm szobánk parkettázásához szeretnénk gyűjteni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_08
    Magdolna és családja

    Egyedülálló édesanyaként 4 gyermeket nevelek önkormányzati bérlakásban. Közfoglalkoztatottként megszűnt a munkaviszonyom, így csak a családi és a gyermekek után járó kedvezmény jelenleg a jövedelmem. Jelenleg kézzel kell mosnom, egy mosógépnek nagyon örülnék.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_06
    Orsolya és családja

    Három kiskorú gyermeket nevelünk párommal szerény körülmények között. Párom minimálbért keres, én pedig gyesen vagyok. Korábban családok átmeneti otthonában laktunk. Bérelt kertes házunknak szerény a bútorzata – egy komódnak és egy kihúzhatós ágynak nagyon örülnénk.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_09
    Viktória és családja

    Hat gyermekünket neveljük. Férjem mentősként dolgozik, én gyesen vagyok. Sajnos hitel terheli a családi kasszát, több mint a fele jövedelmünk a hitelre megy el, e miatt is nagyon szerényen élünk. A mosógépünk romlott el, így nehezen tudom megoldani a mosást nagy családunkra.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_07
    Marika és családja

    Két gyermeket nevelünk albérletünkben, a kisfiunk autista. Gyesen vagyok, férjem pedig minimálbért keres.Krónikus betegsége miatt 2,5 hónapot táppénzen volt, ez súlyos anyagi terhet rótt a családra. Ez időszak alatt sajnos felhalmoztunk egy 40.000 Ft-os ebédpénz tartozást – segítségükkel ezt egyenlítenénk ki, illetve tartós élelmiszerre gyűjtenénk.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_04
    Ágnes és családja

    Egyedülálló anyaként albérletben nevelem három kamasz gyermekemet. Szociális gondozóként közfoglalkoztatásban vettem részt, december hónaptól azonban már határozatlan munkaviszonyban foglalkoztatnak. Sajnos a fizetésem felét letiltották, az összes jövedelmünk a családival együtt 100.000 Ft. Segítségükkel télire vennék tűzifát.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_03
    Szilvia és leánya

    Egyedülálló édesanyaként nevelem kislányomat, albérletben lakunk. Közmunkás vagyok, sokat dolgozom a megélhetésünkért. Kislányom eladónak tanul. Téli tüzelőre szeretnénk gyűjteni, illetve adományba kapott tévénkhez egy beltéri egységhez, hogy tudjuk használni.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_02
    Csilla és gyermekei

    Párommal 3 kiskorú gyermeket nevelünk, szerény körülmények között.Én főállású anya vagyok, párom állatgondozóként dolgozik. A ház, amiben élünk, a nagymamáé, így tud nekünk segíteni. Tűzifára szeretnénk gyűjteni.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_21
    Viola és családja

    Férjem halála óta egyedül nevelem három gyermekemet egy önkormányzati lakásban. Az anyasági támogatásból és a családi pótlékból élünk nagyon szerényen, a lakbér és a rezsi kifizetése után 35000 forintunk marad. Egy űj bojlerre szeretnénk gyűjteni, hogy legyen melegvíz a lakásban.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_01 (1)
    Magdi és unokái

    Egyedül nevelem 3 kiskorú unokámat. 6 órás munkában dolgozok kevés pénzért. Családi pótlékot és gyermektartásdíjat kapok még. . Jelenleg egy szobában élünk négyen. A másik szobát nem tudjuk használni, csak ha tisztességesen felújítanánk. Ehhez kérjük segítségüket, illetve tűzifára.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_05
    Melinda és családja

    Egyedülálló édesanyaként 3 kiskorú gyermekemet nevelem. Jövedelmem közmunkáért kapott fizetésemből, a családi pótlékból és a gyermekvédelmi kedvezményből áll. Egy családok átmeneti otthonából költöztünk jelenlegi otthonunkba, egy kis szoba-konyhás házrészbe. Tűzifára szeretnénk gyűjteni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_19
    Anna

    Férjem halála óta egyedül nevelem 40 éves fogyatékos fiamat nehéz körülmények között. Gyermekkori agysérülése miatt beszélni sem tud, pelenkázni kell. Egy barátnőm is velem lakik, aki elveszítette a lakását, így lakunk hárman. A bevételem a nyugdíjból és az ápolásiból áll. Szétrohadt mosogatószekrényem helyett gyűjtenék egy másikra, és a fiamnak szeretnék pár játékot.

    100%
    3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_20
    Niki és Sanyika

    Gyermekeimet pici koruktól egyedül nevelem , mióta a feleségem itt hagyott minket. Megromlott egészségi állapotom miatt – szívproblémák, cukorbetegség – nem tudok dolgozni, le vagyok százalékolva, ezért nagyon szűkösen élünk. Az Önök segítségével ruhára, tartós élelmiszerre gyűjtenénk, illetve nagyon szeretném, ha végre a gyermekeknek vehetnék apró játékokat karácsonyra.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_23
    Ibolya és családja

    Négy gyermekünket neveljük egy átmeneti otthonban. Sajnos rosszra fordult a sorsunk az utóbbi időben: szocpolból akartunk lakást építeni, de egy csaló vállalkozónak köszönhetően ez meghiúsult. A közmunkaprogramból kitettek minket, az albérletünket is eladták a fejünk fölül, most egy átmeneti szállón lakunk, a családi pótlékból élünk szűkösen. Nagy boldogságot jelentene, ha a karácsonyra téli ruhákat és apró játékokat kaphatnánk a gyereknek, hogy nekik is vidám karácsonyuk lehessen.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_22
    Attila és Julika

    Feleségemmel, Julikával élünk boldog házasságban hosszú évek óta. Sajnos nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mikor egy nagyobb ácsmunkámat nem fizették ki, a főbérlőnk kitett minket az utcára. Nagyon szeretnénk egy másik albérletet találni, és arra kérjük Önöket, hogy nagylelkű segítségével a kaució összegének terhét vegyék le a vállunkról, hogy újra biztos fedél legyen a fejünk fölött, és találjunk munkát, amire lakcím hiányában esélyünk sincs.

    100%
    4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Gábor és családja
    Gábor és családja

    Özvegyember vagyok, egyedül tartom el 3 gyermekemet, illetve a menyemet és a kisunokámat is, mióta ők is nálunk laknak. A közmunkáért kapott fizetésből, családi pótlékból, és árvaságiból élünk.
    A programban tűzifára szeretnénk gyűjteni.

    100%
    13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Krisztináék
    Krisztináék

    Kis házunkban neveljük négy gyermekünket. Sajnos a ház már nem a mi tulajdonunk, mert bedőlt a hitelünk, de bérlőként maradhatunk. Férjem rakodóként dolgozik minimálbérért, én gyesen vagyok a kicsivel ,illetve a gyerekek után járó családit kapom. Nyáron tudok elmenni alkalmi munkára, amikor a nagyok tudnak vigyázni a kisfiúra. Mosógépre és téli gyerekruhákra szeretnék gyűjteni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Lídia és családja
    Lídia és családja

    Nagybátyáméknál lakom három gyermekemmel és élettársammal egy szobában. A legkisebb gyermekünk most érkezik. Nagy szegénységben élünk, a páromat talán most felveszik a Vízművekhez, de most csak a családi pótlék a bevételünk. Nagy örömet szerezne nekünk egy saját mosógép, arra gyűjtenénk.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • unnamed (1)
    Balázs és családja

    Két gyermekünket neveljük tisztes szegénységben. Három műszakban dolgozom kis fizetésért, a többi bevételünk a gyes és a családi. Sajnos hitelünk is van, váratlan kiadásokra semmi pénzünk nincs. Most egy mosógépre szeretnénk gyűjteni, hogy ne kelljen kézzel mosnunk.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Levi és családja
    Levi és családja

    Élettársammal együtt neveljük Levi fiamat, aki autizmussal él . A Levi után kapott ápolási, családi pótlék, és a párom rokkantnyugdíja minden jövedelmünk. Szerényen megélünk, de az ételen, lakhatáson kívül nehéz bármire kiszorítani. Segítségükkel téli ruhákat, illetve egy biciklit szeretnék venni Levinek, amire nagyon rég vágyik, ráaádásul az iskolába járásához is nagyon hasznos lenne.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Renáta
    Renátaék

    Fiammal egy albérletben élünk – egyedül nevelem őt minden segítség nélkül. Az összes jövedelmem a kevéske fizetésem és a családi pótlék, ezek nagy részét elviszi a lakhatás. A programban egy hűtőre gyűjtünk, hogy elromlott hűtőszekrényünket lecserélhessük.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_18
    Angéla és családja

    Három gyermekemet nevelem egyedül egy kis faházban, és beteg édesanyámat gondozom. Hosszú keresgélés után végre találtam munkát, de így is alig élünk meg. A húgomat most temettem el, a temetésre felvett hitelt is törlesztem. Az Önök segítségével tűzifát és tartós élelmiszert szeretnék venni.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • János és Ibolya családja
    János és Ibolya családja

    Szegénységben neveljük hat gyermekünket feleségemmel. Én rokkantnyugdíjas vagyok, a feleségem gyesen van a pici lányunkkal.Pénzünkből sok alapvető tárgyra sem jut. Jelenleg öszesen két ágyunk van, azon alszunk nyolcan. A programban egy emeletes ágyra szeretnénk gyűjteni, hogy kicsit kényelmesebben lehessünk.

    100%
    12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Móni és a gyerekek
    Mónikáék

    Három gyermekemet nevelem édesanyám segítségével, mióta a férjem meghalt. A bevételünk a közmunkás keresetemből, a családi pótlékból és a gyermekek után járó árvasági ellátásból tevődik össze. A programban egy használható kályhára és tűzifára szeretnénk gyűjteni.

    100%
    12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Zsuzsi és családja
    Zsuzsa és családja

    Négy gyermeket nevelünk. A közmunkából, családi pótlékból származó jövedelmünk alig elég valamire, korábban a szegényes házunkra felvett devizahitelünk miatt még mindig nagy tartozás terhe nyomja a vállunkat. Most ,hogy itt a tél, még nehezebb lesz.. Segítségünkkel egy kályhára gyűjtünk, hogy tudjunk mivel fűteni, illetve tűzifára.

    100%
    12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Sándor és családja
    Sándor és családja

    Két lányunkat neveljük nagyon szerény körülmények között. A feleségemmel mindketten közmunkások vagyunk, csak a legszükségesebbekre telik, arra is nehezen. A legnagyobb öröm az lenne számunkra az ünnepek előtt, ha a villanyt be tudnánk kötni a házunkba, ehhez kérjük az Önök segítségét.

    100%
    1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Gergő és családja
    Gergőke és családja

    Halmozottan fogyatékos, autista fiammal és idős apámmal élek egy komfort nélküli kis albérletben. Apám nyugdíjából és a fiam után kapott ápolási segélyből, családi pótlékból próbálunk napról napra megélni. A programban egy működő kályhára és tűzifára szeretnénk gyűjteni.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Erikáék
    Erikáék

    Egyedül élek három lányommal – kettő közülük mozgássérült – és kisunokámmal, akit az apja nem vállalt fel. A nyugdíjamból, családiból, gyesből élünk. Nagyon szeretnénk végre, ha fürdőszobában tudnánk fürödni – az ehhez szükséges anyagra szeretnénk gyűjteni.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Rozi és családja
    Rozi és családja

    Férjemmel öt fiút nevelünk egy rozzant albérletben. Súlyos cukorbetegségem miatt nem vesznek fel dolgozni – a férjem közmunka után kapott pénze és a családi pótlék az összes jövedelmünk, nagyon nehezen élünk. Nagyon örülnénk ,ha segítségükkel tűzifához juthatnánk a télre.

    100%
    5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Andikáék
    Andika és gyermekei

    Egyedül nevelem két leánykámat, mióta a férjem elhagyott minket. Egy kis komfort nélküli házban élünk albérletben, ahol nincs gáz és víz sem. Jelenleg egy részmunkaidős minimálbéres állásom van, ezen kívül a családi pótlék a bevételünk, tartásdíjat sem kapok a gyerekek után. Minden pénzünk elmegy a lakhatásra, élelemre. Tűzifa vásárlásához kérjük a segítségüket.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Márti
    Márti

    Kislányommal és férjemmel élünk egy kis házikóban. A férjemnek van állandó munkája, én csak idénymunkákat találok, ami télen nincs – nehezen élünk. A legnagyobb bajunk most, hogy egy kisebb tartozás miatt kikötötték az áramot. Nagy örömet szereznének nekünk, ha az Önök segítségével vissza tudnánk köttetni.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_01
    Rózsa

    Férjem halála óta egyedül élek egy szociális bérlakásban. Mélyvénás trombózisom miatt le vagyok százalékolva. Összes bevételem a a szociális járadék, illetve a rehab foglalkoztatás után kapott kevéske összeg. A programban egy működő hűtőhöz szeretnék jutni az elromlott régi helyett. Előre is köszönöm a nagylelkűségüket.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_02
    Éva és családja

    Albérletben élünk súlyos cukorbeteg férjemmel, egyedül maradt lányommal és négy gyermekével. A lakhatás elviszi a bevételünk nagy részét, a szívproblémámra és a férjem cukorbetegségére felírt gyógyszerek közül sem tudunk sokszor mindent kiváltani. Segítségükkel most a gyerekeknek szeretnénk téli ruhákat vásárolni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • Juditék
    Judit és családja

    Egy csaló építési vállalkozó teljesen kisemmizett minket, azóta nagyon szűkösen élünk 4 gyermekünkkel. Saját ház helyett albérletbe kellett költöznünk újra, ami bevételünk nagy részét felemészti. Az Önök segítségével a gyermekek iskoláztatásához szükséges tárgyakat szeretnénk venni: tanszereket, táskát, a nagyobbaknak pék egyenruhát, gyakorlati felszerelést.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_02
    Zsuzsa

    Pedagógus vagyok, három gyermekemet nevelem egyedül. 3 éve küzdök a rákkal, műtöttek, most is kezelés alatt állok. Mindössze családi pótlékból, segélyből, és idősebb fiam kis fizetéséből élünk. Sok minden hiányzik, de most a legnagyobb segítség egy vízmelegítő lenne , erre gyűjtenék.

    100%
    6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • alizék
    Aliz és családja

    Édesanyámmal és két gyermekemmel élek egy szociális bérlakásban. Mióta a férjem otthagyott minket, nagyon nehezen élünk. Minden bevételünk a GYES és a családi pótlék, illetve az a pénz, amit édesanyámmal alkalmi munkákkal keresünk. Mivel ez a pénz a lakhatásra is alig elég, ezért most arra sincs esélyünk, hogy elromlott mosógépünk helyett egy másikat vegyünk. Erre gyűjtünk most.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_02
    Gyöngyvér és családja

    Egy albérletben neveljük 5 gyermekünket, minden bevételünk a gyes és a családi pótlék,. A férjemnek egy éve nincs munkája, mióta egy munkahelyi baleset után felmondtak neki. Nemsokára el kell költöznünk mostani albérletünkből, és mivel semmilyen saját háztartási eszközünk nincsen, nagy segítséget jelentene egy hűtőgép – erre szeretnénk most gyűjteni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_012
    Éva és Barna

    Egyedül nevelem Barna fiamat egy otthonban. Rokkantnyugdíjam és a családi pótlék alig valamire elég, fizikai munkát nem tudok vállalni, az állapotom miatt. Most Barna alapvető iskolai felszereléseire gyűjtenék, illetve egy focicipőre, hogy továbbra is tudjon fociedzésekre járni.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_04
    Zsolt és Bogi

    Egyedül nevelem autista kislányomat, mióta a feleségem elhagyott minket. Havi 50.000 forint fix bevételünkből az élelmiszervásárlás és a lakhatás költségeinek fedezése is komoly erőfeszítést jelent, semmi egyébre nem jut. Segítségükkel Boginak gyűjtenék iskolatáskára, tanszerekre, és egy új szemüvegre.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_012
    Márta

    Down-kóros fiamat egyedül nevelem egy szoba-konyhás bérlakásban, nagyon szerény körülmények között. Segítségükkel egy jól működő kis gáztűzhelyre szeretném cserélni az elromlott, régi tűzhelyemet.

    100%
    12 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_011a
    Mária és Hannácska

    Férjemmel és autizmussal élő kislányunkkal, Hannácskával élünk albérletben. Sajnos egyikünknek sincs állása, ezért bevételünkből nem tudjuk elkezdeni lányunk autizmus-specifikus fejlesztését. Ehhez szeretnénk az Önök segítségét kérni.

    100%
    14 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_010
    Krisztina

    Férjemmel négy gyermekünk van, egy szoba-konyhás bérlakásban élünk. Én otthon vagyok a pici babánkkal GYESen, a férjem munkanélküli, úgyhogy nagyon szűkösen élünk.
    Segítségükkel elromlott mosógépünket szeretnénk lecserélni.

    100%
    9 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_09
    Éva és Vivi

    Kiskamasz lányommal átmeneti szállókon lakunk, mióta gyermekem apja elhagyott minket.
    Segítségükkel a lányomnak szeretném megvenni a féléves bérletét, elnyűtt iskolatáskája helyett egy újat venni, és megajándékozni Vivit egy gumikarkötő-készlettel.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 35000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_08
    Irénke

    Férjemmel súlyos asztmások vagyunk, és nagyon szenvedünk a lakásunkban lévő nedvesedéstől. Nagy segítséget jelentene számunkra egy szellőző ablak, ehhez kérjük a segítségüket.

    100%
    13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
  • pic_07
    Rózsika és László

    Férjemmel szállón lakunk, alacsony rokkantnyugdíjból élünk. Segítségükkel egy hűtőt szeretnénk venni, így több hétre bevásárolhatnánk minden hónapban, és nem kellene betegen rendszeresen elgyalogolnunk a boltba.

    100%
    10 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
  • jozsi-es-yvett
    Vivi és családja

    Mind a ketten cukorbetegek vagyunk, nem találunk munkát, tartozásunk is van. Nincs pénzünk az elromlott háztartási eszközök pótlására. Legutóbb a gáztűzhelyünk romlott el, az Önök segítségével egy új tűzhelyre szeretnénk gyűjteni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • benji
    Benji

    Korábban sok versenyt nyertem meg különböző küzdősportokban, de mióta szállóra kellett költöznünk, nem tudtam edzésre járni. A féléves sportköri díjhoz szeretném hozzájárulásukat kérni, hogy tovább sportolhassak, és egyszer talán ebből éljek meg.

    100%
    8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
  • maria-es-reka
    Csilla

    A gyermekeimnek a legszükségesebbeken kívül soha nem volt lehetőségem semmit sem venni. Segítségükkel az iskolához szükséges alapfelszereléseket szeretném megvásárolni.

    100%
    11 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
  • eva-es-tamas
    Adriána

    Fiamat egyedül nevelem egy átmeneti otthonban. Gyakorlatilag semmink nincs, ami a sajátunk lenne, játékot sem tudtam soha venni a kisfiamnak. A program segítségével szeretnék egy olyan eszközt venni neki, ami segíti mozgásának a fejlődését.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 20000 Ft. TELJESÜLT
  • erzsebet
    Erzsébet és gyermekei

    Három gyermekemmel egy átmeneti otthonban élek. A szálló díjának kifizetésén alapvető cikkekre nem telik, ezért most a gyerekeknek és magamnak egy télikabátra szeretnék gyűjteni, amit akár hosszú ideig tudunk használni.

    100%
    7 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT