Hétköznapi hősők

Segíts valakinek

Adományodat teljes mértékben (100%) az általad kiválasztott személyek céljainak megvalósítására fordítjuk.


Kinek segíthetsz

 • Zsuzsanna

  Zsuzsanna egyedülálló, súlyos mozgáskorlátozottsággal küzdő hölgy. Zsuzsanna jelenleg a konyhának a kifestéséhez szeretne segítséget kérni.

  36%
  2 ADOMÁNYOZÓ 38000 Ft. HIÁNYZIK
 • Sarolta

  Sarolta nem rég született. Édesanyja sajnos lemondott róla már a kórházban, ezért a nagymamájához került. Nagy szükségük lenne bármire, ami egy újszülött babának kell.

  58%
  3 ADOMÁNYOZÓ 25000 Ft. HIÁNYZIK
 • Eszterke

  Eszterke 4 éves. A családja nagyon szegény, sokszor télen is szandálban kell lennie, mert nincs pénzük a téli cipőre. Ruhákra, cipőre és élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  41%
  2 ADOMÁNYOZÓ 35000 Ft. HIÁNYZIK
 • István

  István nehéz anyagi körülmények között él, egy rokona fogadta be.Dolgozni nem tud,alig lát, pár hónapja műtötték a szemét. Élelmiszerre és tisztálkodási szerekre lenne szüksége.

  8%
  3 ADOMÁNYOZÓ 55000 Ft. HIÁNYZIK
 • Ilona

  Ilona egyedül él. Összjövedelme 31.925 forint. Több betegségben is szenved, a gyógyszerei havonta nagyon sok pénzt feleméstenek, ezért már sokszor nincs pénze élelmiszerre sem. Élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  60%
  6 ADOMÁNYOZÓ 24000 Ft. HIÁNYZIK
 • Márta

  Márta férje tavaly év végén elhunyt, azóta egyedül neveli 2 kiskorú fiú gyermekét. Nehéz anyagi körülmények között élnek, jövedelmük a gyermekek után kapott ellátásokból van. A segítséget a közüzemi számlák kifizetéséhez, ruhaneműk megvásárlására szeretnék fordítani.

  41%
  2 ADOMÁNYOZÓ 35000 Ft. HIÁNYZIK

Sikeres gyűjtések

 • Izabella és gyermekei

  Izabella egyedül neveli két gyermekét, Márkót és Reginát. Regina 12 éves, iskolába jár, Márkó pedig otthon van édesanyjával. 24 órás figyelmet igényel a betegsége miatt, bármikor rohamok törhetnek rá. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Violetta és családja

  Violetta 4 kiskorú gyermeket nevel a párjával. A család teljes jövedelme 150 ezer forint. A szülők közmunkásként dolgoznak, de a kiadások felülmúlják a bevételüket. Tüzelőre és élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tímea és családja

  Timea gyermekeivel vidéken élnek egy szerény kis lakásban ahol sajnos se víz se villany. Nagyon kevés pénzből kell megélniük, ezért élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edina és gyermekei

  Edina egyedül neveli 3 kisgyerekét. A család összes jövedelme 76.650 Ft. A gyerekek 3-10 év közötti korosztályhoz tartoznak. A nagyobbik Szilveszter magas vérnyomás betegsédben szenved illetve az anyuka is magas vérnyomásos, asthmás. Az anya igyekszik mindent megteremteni, de a kiadások felülmúlják a bevételeiket, ezért sokszor segítségre szorulnak. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Adél és családja

  Adél 3 kiskorú gyermeket nevel. Ő nyirokrendszeri daganattal küzd, jelenleg gyesen van. Két gyermeke óvodás. Élettársa egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül dolgozik.  A család, tartós élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Adél

  Adél egyedül él és parkinson kórt diagnosztizáltak nála. Dolgozni emiatt nem tud és a mindennapi megélhetés nehézséget jelent számára. Élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edina és családja

  Edina egyedül neveli két gyermekét Kritófot és Milánt. A gyermekek ellátása jelentős anyagi kiadásokat jelent a szülő számára. A családnak élelmiszerre lenne jelenleg a legnagyobb szüksége.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gréta és gyermekei

  Gréta egyedül neveli a lányát és fiát. Fruzsi 12 éves, Ákos 7 éves. Ákos autista, nem beszél,az érzelmeit nehezen fejezi ki. Ákos koraszülött volt, 850 grammal született, a terhesség 25. hétben. Epilepsziás rohamai voltak régebben, kétoldali tüdőgyulladással.  Gréta tartós élelmiszerre szeretne gyűjteni. 

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és lánya

  Erika 14 éves lányával lakik egy pici lakásban. A lakásban jelenleg nincsen víz, mert eltört egy cső, ezért Erika a közkútról hozza a vizet minden nap, ami messze van a lakástól. Közmunkásként dolgozik, férje nincs és  arokonaira sem számíthat, ezért a törött vízcsövet nem tudja kicseréltetni, ebben kérné a segítséget.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Elizabet és családja

  Elizabet egy családok átmeneti otthonában él párjával és 3 gyermekükkel. Nemsokára külső férőhelyre fognak költözni és szükségük lenne egy hűtőre, ám ezt most segítség nélkül nem tudják megvásárolni, ezért ebben kérnék a segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és családja

  Erika férjével és 3 gyermekükkel élnek egy kisvárosban. Az előző hónapban leégett a házuk tetejének egy nagy része, ezért jelenleg nincs hol lakniuk. A család bevétele nem túl sok, ezért önerőből nem tudják a ház tetejét megcsináltatni, ami a rossz idő közeledtével nem maradhat így. Ebben kérnék a segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalin egyedül neveli 3 kisiskolás gyermekét, a településen nincsenek rokonai. Alkalmi munkákat vállal, hogy eltartsa a gyermekeket. Nehéz körülmények között élnek. A gyermekeinek szeretne ruhákat, cipőket, tisztálkodási szereket kérni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Izabella

  7 gyermekes család legkisebb gyermeke Izabella. 2020-ban leukémiát diagnosztizáltak nála. A család nagyon szerény körülmények között él. A legidősebb gyermek 18 éves a legfiatalabb, Izabella 4 éves.  Apa dolgozik a kisebb gyermekek  általános iskolások, a nagyobbak középiskolások. Izabella kezelése nagyon megterheli az amúgy is nagyon szűkös családi költségvetést. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Aranka és családja

  Aranka egyedül neveli a gyermekeit. Munkából származó bevétele jelenleg nincs. Igyekszik a négy kiskorút a lehetőségei szerint ellátni, megteremteni számukra a biztonságos családi környezetet, de egyedül nagy nehézségekbe ütközik. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gizella

  Gizella nyugdíjas, egyedül él. Szívproblémája megnehezíti a hétköznapjait. A nyugdíja 45 ezer forint, ebből kell minden hónapban megélnie. Elromlott a gáztűzhelye, de ezt nem tudja pótolni, mert a rezsi és az élelmiszer minden vagyonát felemészti. Ezért egy gáztűzhelyre szeretne gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Mária 4 gyermekével és párjával él nagyon szegény körülmények között. A család havi bevétele a családi pótlékból és az apa havi béréből áll. Élelmiszerre és ruhára szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Mónika vagyok, három kiskorú gyermek édesanyja. A legidősebb gyermekem fogyatékkal élő, a legkisebb csak 5 hónapos. Férjem nehezen talàl magának munkát, édesanyám házában élünk, ahol még két fogyatékkal élő testvérem is a háztartásban él. Egy új gáztűzhelyre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Regina és családja

  Regina 3 gyermekét neveli egyedül. A kisbaba miatt nem tud eljárni dolgozni. A számlák rendezésében szeretnének segítséget kérni és némi élelmiszerre lenne még szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és fia

  Éva és fia nehéz anyagi körülmények között élnek. Egészségi állapota miatt munkahelyet kellett váltania, ahol a bérezése kedvezőtlenebb mint az előző munkahelyén, ezért a mindennapi megélhetés nehézséget okoz számukra. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoé

  Zoé egy nagyon aranyos, huncut kislány. Szívbetegségben szenved, a kórházi kezelések a család vagyonát felemésztik. Zoét édesanyja egyedül neveli és nincs semmilyen segítsége. Élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Géza és családja

  Géza feleségével és 2 gyermekükkel élnek egy kis városban. A szülők mindketten tartós betegségben szenvednek, ezért megváltozott munkaképességűek és csak 4 órában tudnak dolgozni. A mindennapi megélhetés nehéz számukra, ezért élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gabriella és családja

  Gabriella és családja Borsod megyében élnek. Két gyermeket nevelnek, a kislány tartós fogyatékkal él. A gyógykezelések rengeteg pénzbe kerülnek, melyet nehezen tudnak kigazdálkodni. Az Édesapa jelenleg munkanélküli, a család egyetlen keresője az Édesanya. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csaba és családja

  Csaba és felesége 5 gyermeket nevelnek. A múlthéten leégett a házuk egyik szobája, ezért szinte mindenük odaveszett. Ruhára és élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Márton és felesége

  Márton és felesége mindketten dolgoznak annak ellenére, hogy több súlyos betegséggel is küzdenek. Jövedelmük nagyon kevés, mely a megélhetésre is kevés. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marianna és családja

  Marianna 9 gyermeket nevel élettársával nagyon nehéz körülmények között. Az egyik gyermekük vízfejűségben szenved, ennek okán nagyon sok ellátásra szorul. A kiadásaik meghaladják a bevételüket, ezért élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Francis és lánya

  Francis lányával él nagyon szegény körülmények között. Konyhán dolgozott, de az intézmény bezárása miatt elvesztette a munkahelyét. Lányának igyekszik mindent megadni, de van olyan nap, amikor nem jut étel az asztalra vacsorakkor.  Napról napra élnek, ezért élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita

  Anita 42 éves, a fővárosban él, egyedül. A férje nem rég elhunyt, gyermeke pedig egy súlyos betegség miatt nem lehetett, pedig nagyon szeretett volna. Alkalmi munkából és, de nagyon keveset keres a betegsége miatt, ezért élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szimonetta és családja

  Szimonetta 17 éves, édesanyjával és testvérével él. Oxigénhiányosan született, epilepsziás rohamai szinte mindennaposak, ezért önállóan nem tudja elvégezni a mindennapi teendőit, segítségre szorul. Emiatt édesanyja is kevesebbet tud dolgozni mint szeretne, ezért a mindennapi megélhetés nehézséget jelent számukra. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda

  Párommal és anyósommal élek, augusztusra várom kislányomat. Neki szeretnék ruhákat, és amire a kisbabának szüksége lehet vásárolni. Anyósom nyugdíjas, párom dolgozik, de sajnos a lakáshitel sokat kivesz a családi kasszából, valamint a lakás felújítása is elég nagy teher.  Így a babával kapcsolatban szeretnénk segítséget kérni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rita és gyermeke

  Rita fiatal anyuka 1 kiskorú gyermeket nevel, aki betegségei az elmúlt két évben egyre jobban felerősödtek és munkaképességét is elveszítette, így az anyuka, aktív korúak ellátását kapja. A gyógyszerek megvételében kérnék a segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és lánya

  Erika kislányával él a fővárosban. Le van százalékolva, ezért a havi bevételük a rokkantsági ellátásából és a gyermek után járó családi pótlékból áll. Elromlott a bojlerük. Ennek cseréjét nem tudja önerőből finanszírozni, ezért ebben kéri a segítséget.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsi

  Erzsi néni nyugdíjas, decemberben veszítette el vele együtt élő 45 éves fiát. Az idős hölgy látta el fiát, mert Ő betegségei miatt munkát vállani nem tudott. Erzsi néni így egyedül maradt, sajnos csak egy szomszédjára számíthat. Idős hölgy nehéz helyzetben van, szerény körülmények között él. Tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andrea és gyermekei

  Andrea férje halála óta egyedül neveli két gyermekét. Andrea közfoglalkoztatás keretében tud
  dolgozni, hogy kisgyermekével tudjon foglalkozni, együtt tanulni, hisz Ő most kezdte az első osztályt. A házuk ablakai nagyon rossz állapotban vannak, amiket cserélni kéne, de a jelelegi fizetéséből ezt Andrea nem tudja megoldani önerőből, ezért ebben szeretné a segítséget kérni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajnalka és családja

  Az anya 6 gyermeket nevel, igen nehéz körülmények között.Ő is és élettársa is dolgozik. Fürdőszobát alakítottak ki kevés megtakarításukból, de mosógépre már nem maradt pénzük. Nagy szükség lenne rá ennyi gyermek mellett, ebben szeretnék a segítséget kérni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Azoknak, akik menekülnek

  Az ungvári kórháznak gyűjtünk. Mivel találat érte a az egészségügyi ellátót, a kórház nem jut kötszerhez, gyógyszerhez és egyéb felszereléshez. Szinte minden kifogyott vagy éppen kifogyóban van. Az összegyűlt adományból egészségügyi felszerelést vásárolunk és el is juttatjuk a számukra.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann

  Mariann 22800Ft szociális segélyen él, albérletben lakik. Tűzifára már nem jut a pénzéből és egy hideg lakásban kell eltöltenie a mindennapjait. Mariann tűzifában, élelmiszerben kéri a segítségüket.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Istvánka és édesanyja

  Istvánka szüleésekor robléma lépett fel, ami miatt az ujj izületei megsérültek, így meg kellett operálni. Az édesanyja próbál Neki mindent megadni, de keveset tud dolgozni, hiszen egész napos felügyeletet igényel. Az édesapa már nincs jelen a család életében, mert betegségben elhunyt. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Azoknak, akik menekülnek

  Márokpapiban található iskolánk épülete jelenleg több, a háború elől menekülő családnak nyújt menedéket. Többségük roma származású és édesanyák kis gyermekekkel. Értesüléseink szerint sok babaholmira lenne nagy szükség, mert kevés jut oda hozzájuk. Ez a gyűjtés erre a célra lenne felhasználva.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vanessza és családja

  Vanessza párjával Alexxal és két gyermekükkel lakik egy családok átmeneti otthonában. Nemsokára kiköltöznek az otthonból, albérletbe szeretnének menni, ahova kell nekik egy hűtő, erre szeretnének gyűjteni

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ági

  Egyedül él igen kevés jövedelmeből. A szomszéd háza bedőlt az udvarára, megsérült a bejárati ajtaja és egy ablak is. Az ablakot tudta pótolni, de az ajtó beszerzése már gondot okoz neki.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Az apa alkalmi munkából befolyó jövedelméből él, nagyon szerény körülmények között. 3 kiskorú gyermeket nevelnek, akik közül az egyik lány enyhe értelmi fogyatékos. Mindennapi megélhetésük nehéz, ezért száraz élelmiszerre lenne leginkább szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és családja

  Erika súlyosan mozgássérült férjével él, egy óvodáskorú kislányuk van.
  Nagyon kevés jövedelemből élnek. Családi házuk felújításra szorulna, különösen a fürdőszoba, melynek fala egy felázást követően erősen megsüllyedt, majd megnyílt. Építőanyagra lenne szükségük a fal kijavításához.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szandi és családja

  Alexandra egy 24 eves kétgyermekes anyuka. Férjének megszűnt a munkahelye, és így a kisgyermekes család nagyon nehéz körülmények közé került. A legfontosabb számukra, hogy a család élelemhez a és tisztasági felszereléshez, pelenkához jusson.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Karolina és családja

  Karol családjával egy családok átmeneti otthonában lakik. Nehéz anyagi körülmények között élnek, a kislányuknak szemüvegre lenne szüksége, de ezt nem engedhetik meg maguknak jelenleg, ezért erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tamara és családja

  Tamara egy 19 éves lány, aki testvéreivel és szüleivel él. A szülők tudta nélkül keresett fel minket, hogy segítsen a családjának. A szülők dolgoznak, de nagyon kevés pénzük van ezért sokszor nélkülöznek. Tüzifára és élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Júlia és fia

  úlia nyugdíjas, fiával él együtt, aki tartós beteg, epilepsziás, ami miatt nagyon nehezen alkalmazzák. Jövedelmüket a nyugdíj és a fia után járó szociális segély teszi ki. A kérelmezőnek is sok gyógyszert kellene szednie, azonban erre sokszor már nem marad pénz. Közüzemi elmaradásuk van, több szolgáltató felé, elsősorban ebben szeretnének segítséget kérni, valamint tartós élelmiszer vásárlásában.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rozália

  Rozália egyedül él, jövedelmét képezi a 80.000Ft-os nyugdíja. Egészségi állapota miatt gyakran van kórházban, gyógyszerei igen drágák. Mosógépre lenne szüksége, viszont nehéz anyagi helyzete miatt arra már nem telik.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csaba és családja

  Csaba feleségével és 4 gyermekükkel él egy rossz állapotban lévő házban. Félő, hogy a hátsó fal be fog dőlni, ami a gyermekekre veszélyes, de nem tudják megcsinálni, mert a gyerekek miatt a megtakarításukhoz mindig hozzá kell nyúlniuk. Építőanyagra szeretnének gyűjteni, hogy a fal biztos legyen.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és párja

  Mária és párja szegény körülmények között élnek. Mindketten egészségkárosultak, Mária szívbeteg a párja egy baleset miatt gerincsérülést szenvedett. Gyógyszerre és élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika

  fűtés, sem víz. Csak az udvaron egy kinti csap, ami most a téli időszakban nem működik. A jövedelme csak egy szociális ellátás, ami 22 800 Ft. 

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna és Bence

  Anna egy kedves nagymama, aki egyedül neveli az unokáját Bencét. Nagyon alacsony jövedelemmel rendelkezik: 62 000 Ft, és ezért nagyon nehéz anyagi körülmények között élnek! Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vince és édesanyja

  Vince édesanyjával él nagyon szegény körülmények között. Az édesapa már nincs velük, mert sajnos váratlanul elhunyt. Vince 12 éves, életvidám kisfiú, mindennek nagyon tud örülni. Betegsége miatt azonban nehezen fogadja el a körülötte lévő embereket, eseményeket. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Liliána és családja

  Négygyermekes édesanya, aki egyedül nagy nehézségek árán neveli a gyerekeket egy szabolcsi faluban.
  Gyakorlatilag mindenre is szükségük van. Élelmiszer, tisztasági szererek, számlák kifizetése. Az agresszív férjétől menekült el és kezdett új életet a gyerekekkel.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és fia

  Tünde nagykorú gyermekével, Zoltánnal él együtt egy kis falu külterületén egy pinceházban. Zoltán egészségkárosodott, értelmileg akadályozott személy, epilepsziás betegséggel küzd. Ellátásáról édesanyja gondoskodik. A családnak élelmiszerre lenne a legnagyobb szüksége.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Fernanda és családja

  Fernanda 2 testvérével a nagymamájukhoz került, mert a szülők függőségeik miatt nem voltak képesek a gyermekek nevelésére. Nagyon szegény körülmények között élnek, élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csaba

  Csaba nőtlen, gyermektelen fiatalember. Betegségét tavaly nyáron diagnosztizálták, kezelését egyből elkezdték Budapesten. Jelenleg állandó jövedelme nincs.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • József

  József egyedül él. Egy szroke következtében lebénult a bal oldala, ezért nem tud dolgozni. A rokkantsági nyugdíja nagyon kevés ezért élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Emese és családja

  Egy igen szegény sorsban nevelkedő gyerekeket láthatunk kiket anyukajuk egyedül nevel, mert édesapjuk otthagyta őket. Az egyik gyerek 10 éves, a másik kicsi fiúcska 8 éves. Anyukajuk alkalmi munkából próbálja fenntartani a lakást és a gyerekeket. Az adományból élelmiszert szeretnének mellyel kicsit könnyebbé válna számukra az életük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Mónika és családja egy hátrányos helyzetű kis településen él. Adósságcsapdába kerültek, ezért a megélhetés nehéz számukra. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • János és családja

  János feleségével és 2 gyermekükkel él szegény körülmények között. A havi bevételükből a legszükségesebbeket tudják megadni gyermekeiknek, de szükségük lenne egy hűtőre, amit nem engedhetnek meg maguknak, ebben kérnék a segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Emília és gyermekei

  Emília nehéz anyagi körülmények között egyedül neveli két gyermekét akik általános iskolás korúak. Az édesanya részmunkaidőben dolgozik, havi munkabére 57 ezer forint. A család egy komfort nélküli családi házban lakik. A szülő saját erőből nagyon nehezen tudja biztosítani a megélhetésüket. Sajnos nincs olyan rokon aki támogatni tudná őket. A gyermekeknek élelmiszerre és meleg ruhára lenne jelenleg a legnagyobb szüksége.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Miklós és családja

  Miklós a családjával nehéz körülmények között él. Most érkezik az új gyermekük, ez a családi kasszára nagy terhet ró, ezért a babaágy, pelenka és ruhaneműk beszerzésében szeretnének segítséget kérni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann

  Mariann egyedül él és az egyetlen bevétele a rokkantnyugdíja. Emiatt nagyon szerény körülmények között él, segítségre sajnos senkitől nem számíthat. Tüzifára és élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • József és családja

  József és felesége 3 gyermeket nevelnek. Nagyon szerény körülmények között élnek. A gyermekek higiénéje szempontjából fontos volna a melegvíz ellátás, átfolyós vízmelegítővel, ennek megvásárlásához kérnének segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • “Remény Program”

  Olyan Borsod megyei kistelepülésen, mélyszegénységben élő családoknak gyűjtünk, akiknek Karácsony után nem az a gondjuk, hogy maradt-e szaloncukor, hanem hogy tudnak-e vacsorát adni a gyerekeiknek. A befolyt összeg teljes egészében élelmiszer kríziscsomagokra fordítjuk.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 120000 Ft. TELJESÜLT
 • Irma és gyermekei

  Irma egyedül neveli két gyermekét. Szívbeteg, fia asztmás, lánya pedig egy műtétre vát. Havi bevételük nagyon kevés. Élelmiszerre és tüzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Balázs és családja

  Balázs a nővérével Hannával és a szüleikkel él egy nagyon szegény kis faluban. A szülők alkalmi gyári munkából próbálják ellátni a gyermekeket, de ez igen kevés a rendes élethez. Plussz bevételük még a gyermekek után járó támogatások. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ferenc és családja

  Ferenc bátyjával Józseffel és édesanyjukkal élnek egy szegény kis településen. Édesapjuk elhagyta őket, ezért anyukájuknak egyedül kell a mindennapi betevőre megkeresnie a pénzt, ami nem egyszerű, mert szívbeteg, ezért nagyon keveset tud dolgozni. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Piroska és családja

  Piroska férjével együtt neveli 9 gyermeküket. Az édesapa alkalmi munkavállaló, Piroska gyesen van otthon. Egyik gyermekük tartós betegséggel küzd. A család havi bvétele 200 ezer forint. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Benett és családja

  Benett egy 14 éves epilepsziás kisfiú, aki 4 hugával és édesanyjával él szegény körülmények között. Ruhára és élelmiszerre lenne szüklségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szamanta és családja

  Szamanta két kisebb testvérével és édesanyjával él nagyon szegény körülmények között. Szamantáék édesapja sajnos elhunyt, ezért anyukájuknak semmilyen segítsége sincsen. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Matild

  Matild gáztűzhely cseréjéhez kér segítséget, nyugdíja alacsony, önerőből nem tudja a készüléket és a szerelést megfinanszírozni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Viktória és családja

  Viktória egyedül neveli gyermekeit hosszú évek óta. Az édesanya állandó éjszakás műszakban dolgozik és mindemellett igyekszik fiainak mindent biztosítani, ami tőle telhető. A nyár végén albérlőjük felmondta a szerződést, ezért vissza kellett költözni a házukba, ami felújítást igényel. Jelenleg se fürdőszobájuk, se főzési lehetőségük nincsen. Az adományt gáztűzhely vásárlásra fordítaná.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rózsa

  Rózsa egyedül él. Egészségi állapota miatt nem tud dolgozni. Élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor

  Sándor egyedül él egy elöregedett házban, nehéz anyagi körülmények között. Megváltozott munkaképességű személy, jövedelme alacsony. Tüzifára lenne szüksége.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet

  Erzsébet egyedül él, amikor még közfoglalkoztatásban dolgozott, tudta megvásárolni, egy régi majorsági, sorház egyik lakását. A háza felújításra szorul, de mégis az lenne számára a legnagyobb segítség, ha automata mosógépet tudna magának venni, mert mozgáskorlátozott és jelenleg nem tud mosni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  Azért szeretnénk a segítséget kérni, mert nagyon rossz helyzetben vagyunk. Betegségem miatt én nem tudok dolgozni, csak a férjem. Sokszor a számlák kifizetése után már nem jut pénz az ételre. Élelmiszerre és tisztálkodási szerekre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Leila és családja

  Leila testvérével Sanellel és a szüleikkel élnek egy szegény településen. A szülők alkalmi munkából élnek, emiatt gyakran megesik, hogy nem tudnak enni adni a gyermekeiknek. Jönnek az ünnepek, szeretnének úgy ünnepelni, hogy van mit enniük, ezért tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Nenszi és családja

  Nenszi édesapjával, édesanyjával és testvérével Petrával él nagyon szegény körülmények között. A szülők alkalmi munkából próbálják őket eltartani. Gyakran megesik, hogy a számlákat sem tudják már kifizetni. Tartós élelmiszerre lenne szükségük, hogy étel kerülhessen minden nap az asztalra.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anasztázia és gyermekei

  Én egy egyedülálló anya vagyok és két kiskorú gyermeket nevelek. A nagyobbik 3 éves, a kicsi pedig 4 hónapos. Minden nap küszködöm hogy mi legyen a betevő. Sokszor nincs pelenka, tápszer sem ennivaló. A gyermekek édesapja segítségére sajnos nem számíthatok, így a megélhetésünk nagyon nehéz. Élelmiszerre, tápszerre és pelenkára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • János

  János egyedül él. Agyvérzésen esett át és mozgásszervi betegségben szenved. Havi jövedelme 80 ezer forint. Élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Márk és családja

  Az édesanya nem dolgozik, GYES-en van. Az édesapa alkalmi munkából próbálja a családját fentartani. Élelmiszerre, pelenkára lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hadassa és családja

  A szülők alkalmi munkából élnek. Van hogy sajnos a számlákat nem tudják fizetni. Az összegyűlt összegből élelmiszert vásárolnának mely nagy segítség lenne nekik.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és gyermekei

  Anita egyedül neveli két gyermekét. Noel koraszülött, folyamatos ápolásra szorul, ezért Anita nem tud dolgozni. Az édesapa nem segít Nekik. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajnalka és lánya

  Hajnalka párja nemrég elhunyt, így most már sajnos egyedül neveli lányukat Hajnit, aki középiskolába jár. Nehéz anyagi helyzetben vannak, az adományt élelmiszer vásárlására szeretnék költeni, ami nagy segítség lenne a hétköznapokban.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és gyermekei

  István egyedül neveli 3 kiskorú gyermekét. Havi bevételük körülbelül 250 ezer forint. Az édesanyától segítséget nem kapnak. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Éva családjával egy két szobás felűjítandó házban él. Közmunka programban dolgoznak, ezért a megélhetés csak minimum szinten biztosítható. A ház felújításához szükséges anyagok megvételéhez kérnek segítséget.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Róza

  Róza néni 80 éves egyedül él. Nyugdíja nagyon alacsony. Cukorbetegséggel, érszűkülettel, visszér problémával küzd. Kevés pénze nagy része még gyógyszerekre megy el. Tüzifára szeretne gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és unokái

  A nagymama egyedül él és csupán egészségkárosodási támogatásból tartja fent magát. Unokái nagyon sok időt töltenek nála. A télre készülve szeretne tüzifát vásárolni, amit a kevés jövedelméből sajnos nem tud meg tenni, ezért ebben kérné a segítséget.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tímea és fia

  Tímea egyedülálló anyukaként neveli fiát. Egy betörés alkalmával a bejárati ajtójuk tönkrement. Nem nyújt védelmet a behatolókkal szemben és a hideg ellen sem, ennek cseréjében kérné a segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Mónika és párja közösen nevelik 4 gyermeküket. Mónika közmunkaprogramban dolgozik, párja árufuvarozással foglalkozik. Albérletben élnek, rossz anyagi körülmények között. Hűtőszekrényre és téli gyermekruhákra lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó

  Ildikó 6 éve özvegy, egyedül él. Jelenleg táppénzen van, mivel gerincproblémái miatt nem tud dolgozni. Kezelésekre jár vele. Azóta számláit nem tudja sokszor rendezni. Élelmiszerre és közüzemi számlákra gyűjt.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Betti

  Betti 62 éves mozgáskorlátozott. Egyedül él, munkát nem tud vállalni. Méltányossági rokkantsági segélyből él. Elromlott a gázbojlere, ami így életveszélyesnek lett nyilvánítva, ennek kicserélésében kérné a segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bernadett és gyermeke

  Az édesanya egyedül neveli a kisbabáját. A bevételi forrása csak a GYES és a családi pótlék. Amég nem tudja bölcsődébe iratni a gyermekét, addig nem tud munkába állni, mert semmilyen segítsége nincs. Tartós élelmiszerre és pelenkára lenne szüksége.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és családja

  Ildikó és András nehéz anyagi körülmények között nevelik négy gyermeküket egy elöregedett családi házban. Az édesanya napi bejelentéssel dolgozik konyhai kisegítőként. Az édesapa betanított munkásként dolgozik. A családnak számítógép vásárlására lenne a legnagyobb szüksége a gyermekek részére, ami nagy mértékben megkönnyítené a tanulmányaik végzését.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és családja

  Anita élettársával együtt neveli két kiskorú gyermekét. A család egy 20 m2-es, komfort nélküli egy szobás házrészben lakik. A szülők nehezen tudják biztosítani a megélhetésüket. A családnak élelmiszerre és meleg ruhára lenne jelenleg a legnagyobb szüksége.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marianna és családja

  Marianna egyedül neveli nagylányát, aki középiskolai tanuló. Nyáron trombózisban hirtelen elhunyt a felnőtt lánya, aki 2 kiskorú gyermeket hagyott itt félárván. Ők is velük élnek. Próbálja őket is napi szinten ellátni, segíteni az édesapával együtt. Sajnos mindannyian nehéz anyagi körülmények között élnek. Bolti eladóként dolgozik. Nagyon sok tartozásuk halmozódott fel, ezek rendezéséhez szeretnénk segítséget kérni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Nóra és gyermekei

  Nóra egyedül neveli két kiskorú gyermekét, mert az édesapa év elején váratlanul elhunyt. Jelenleg takarítónőként dolgozik, de a temetés költségei nehéz anyagi terhet jelentett számára. Nóra élelmiszerre, higiénés termékekre és tisztítószerekre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsanna és Mária

  Zsuzsanna és Mária nagyon nehéz anyagi körülmények között élnek. Zsuzsanna közmunkaprogramban dolgozik, Mária daganatos beteg és siket. Munkát nem tud vállalni. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julianna

  Julianna kevés jövedelmét alkalmi munkákkal igyekszik kipótolni. A közüzemi tartozásai olyannyira felhalmozódott, hogy jelenleg kilakoltatás előtt áll. Több betegsége van. Elsősorban tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajnalka és gyermekei

  Hajnalka egyedül neveli 3 gyermekét. Egy komoly műtét miatt táppénzre kényszerült, emiatt a család havi bevétele csekély. Két gyermeke gluténérzékeny, emiatt gluténmentes élelmiszerekre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Brigitta és családja

  Brigitta és családja nagyon nehéz pénzügyi helyzetben vannak. Párja jelenleg egy szőlőföldön dolgozik, ami idény munka. Két gyermeket nevelnek, egy 8 éves kislányt és egy 9 éves kisfiút. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Borbála és családja

  Borbála unokahúga három kiskorú gyermekét családba fogadta. Már több mint két éve gondoskodik ellátásukról, nevelésükről lelkiismeretesen. Saját gyermekei is vannak, akik közül az egyik még kiskorú. A nem kis feladat mellett Borbála tanfolyamra jár és dolgozik is. Elsősorban az iskolakezdéshez szükséges dolgok megvásárlására szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvia és gyermekei

  Szilvia elvált a férjétől és jelenleg egyedül neveli gyermekeit egy tanyán. Szilvia egészségügyi állapota miatt nem tud dolgozni, ezért szociális ellátásokból élnek. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvia és Eliza

  Szilvia egyedül neveli 12 éves kislányát Elizát. Nagyon rossz anyagi körülmények élnek. Szilvia hidrokefáliával született; betegsége miatt nem tud munkát vállalni. Jövedelmük az emelt családi pótlékból és a gyermektartásból tevődik össze. Így 50.600 Ft-ból tudnak gazdálkodni havonta. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Jolán

  Jolán 88 éves, napjait magányosan tölti. A nyugdíja nagyon kevés, a lakásában nincs bevezetve a víz, ezért kézzel kell mosnia. Egy centrifugára szeretne gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vénusz

  Vénuszt kiskorától nevelőszülők nevelték. 26 évesen egyedül maradt születendő gyermekével, akit édesapja nem szeretne vállalni. A vírushelyzet miatt elvesztette a munkahelyét, jövedelme kevés, segítséget nem kap. Az összegyűlt összegből születendő gyermekének szeretné megvenni a szükséges dolgokat.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett és családja

  Két kiskorú gyermeket nevelek és a harmadik születendő gyermekemet novemberre várom. Élettársam alkalmi munkákat vállal. Jelenleg a szüleimmel közös albérletben élünk. Élelmiszerre szeretnénk gyűjteni. Köszönjük segítő szándékukat!

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és unokája

  A nagypapa egyedül neveli unokáját, bevételi forrása csak a nyugdíja. A gyermek autista. Az iskolától 15 km-re laknak, így a bejutás is nagy anyagi terheket és nehézséget ró rájuk. Legnagyobb szükségük egy gáztűzhelyre lenne és tartós élelmiszerre.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Éva párjával két gyermeket nevelnek, de az élettárs mentális beteg, így Éva a családfenntartó. Éva szeretné a segítséget élelmiszer beszerzésére költeni, ez nagy segítség lenne nekik a hétköznapokban.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyöngyi és unokája

  Gyöngyi 8 éve egyedül neveli unokáját Mátét, mert a szülők lemondtak róla. Nagyon nehéz anyagi körülmények között élnek. A segítséget a középiskolába szükséges tanszerek, ruhaneműk vásárlására szeretné fordítani.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • János és fia

  János egyedül neveli súlyosan fogyatékos fiát. Nem tud állandó munkát vállalni, mert fia állandó felügyeletet igényel. Egy új bejárati ajtóra lenne szükségük, mert a jelenlegi nem látja el a funkcióját.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kitti és gyermeke

  Kitti egyedül neveli kisfiát. Jelenleg dolgozik, de a havi jövedelme nagyon kevés. Élelmiszerre lenne a legnagyobb szüksége, mert van olyan nap, mikor nem tud ételt tenni az asztalra.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vivi és kisfia

  A család nehéz körülmények között él. Az apuka külföldön dolgozik, de a pandémia miatt nem tudott utazni és elvesztette a munkahelyét. A család minden tartalékát felélte, az apuka szeptembertől újra dolgozni fog, de addig kellene a segítség. Élelmiszerre és tisztasági szerekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rita és édesanyja

  Rita édesanyjával lakik egy kis faluban. Megváltozott munkaképességű személy, daganatos megbetegedéssel kezelték- Anyagi körülményeik kefvezőtlenek, szeretnék a lakhelyüket kifesteni és édesanyja ápolásához szükséges kellékekre is szükségük lenne.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágota és férje

  Ágota leszázalékolt, a férje márciusban strokeot kapott, sajnos állapota nagyon rossz azóta, folyamatos ápolásra szorul. Jelenleg Ágota rokkantnyugdíjából élnek, mivel férje ellátása még folyamatban van, (bizottság elé kell mennie az egészségi állapot véleményezése céljából). Száraz élelmiszerre és az ápoláshoz szükséges eszközökre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és lányai

  Éva egyedül neveli gyermekeit. Közfoglalkoztatottként dlgozik, nehéz körülmények között élnek. Élelmiszerre és a közüzemi számlákban való segítségre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és családja

  Anita 30 léves kora ta egy súlyos betegséggel küzd. 2 gyermeket nevel férjével, de a betegsége sok áldozatot követel a családtól. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Adrienn és családja

  Adrienn és Tamás 6 gyermeket nevelnek nagyon rossz anyagi és lakhatási körülmények között. Havi jövedelmükből rendkívül nehezen tudják biztosítani létfenntartásukat. Élelmiszerre és gyerekruhákra szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Alexandra és kislánya

  Alexandra egyedül neveli 11 éves lányát. A kislány édesapja elhagyta őket. Tavaly a koronavírus járvány miatt elveszítette állását. Jelenleg állandó munkával nem rendelkezik. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és családja

  Zsuzsa és István két gyermeket nevelnek nehéz anyagi körülmények között. Nagyon kevés összeg marad a négytagú család havi költségeinek fedezésére. Élelmiszert szeretnének vásárolni és ruhát a gyerekeknek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva

  Éva 59 éves, egyedül él. A férje néhány éve hunyt el. Az egészségi állapota, az anyagi helyzete és a lakhatási körülményei nagyon kedvezőtlenül alakulnak. Élelmiszerre és cipőre lenne jelenleg leginkább szüksége.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dia és családja

  Diána egyedül neveli három gyermekét. Egy halmozottan hátrányos helyzetű kis faluban élnek. A gyermekek édesapja nem él velük, csak alkalmanként támogatja anyagilag a családot. Élelmiszerre és ruhára szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett és családja

  Zsanett és párja, Laci egy halmozottan hátrányos helyzetű kistelepülésen, albérletben élnek. Három kisgyermeket nevelnek. Havi jövedelmükből szűkösen tudnak megélni, pelenkára és élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna

  Anna egy kis faluban él egyedül nagyon rossz körülmények között. Az egészségi állapota miatt megváltozott munkaképességű személy, emiatt nem tud munkát vállalni. Gázpalackra és tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsike és Szabina

  Erzsike egyedül neveli 11 éves kislányát Szabinát. Egy kistelepülésen élnek nagyon nehéz helyzetben, kevés pénzből gazdálkodnak havonta.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anikó és gyermekei

  Anikó egyedül neveli négy gyermekét. Anikó a gyermekek után járó juttatásokból (102 000 Ft) próbálja fenntartani a családját. Ilyen alacsony jövedelem mellett nagyon nehezen tudja csak biztosítani a gyermekek ellátását. Pelenkára, tápszerre és gázpalack cserére szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Klára

  Klára megváltozott munkaképessége miatt még alkalmi munkát sem tud vállalni, a nyugdíjkorhatárt pedig még nem érte el. Jövedelme 27.000 forint. Az összegyűlt összeget építőanyag beszerzésére fordítaná amiből a házát renoválná, mert nagyon rossz állapotban van.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvi és gyermekei

  Szilviék lakása leégett és mindenük odalett. 8 gyermeket nevel, most a nulláról kell kezdeniük mindent. Szilvi nehezen tud dolgozni, mert két szívinfarktusa is volt, ezért nagyon nehéz a megélhetésük. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsi és családja

  Zsuzsi egyedül neveli két gyermekét egy Pest megyei településen. Sajnos megözvegyült így egyedül kell eltartani a gyermekeket, ami nem egyszerű feladat. Kikapcsolták a vizüket, mert nem tudta fizetni a számlákat, ebben szeretne segítséget kérni valaint némi élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajnalka és gyermeke

  Hajnalka a dédmamával és kislányával él, ketten nevelik a kislányt. Sajnos mindketten igen rossz egészségi állapotban vannak, családtámogatási ellátásokból élnek. A családi ház felújításra szorul, leginkábba tető problémás, beázik a szoba. Ennek a javításában szeretnék a segítséget kérni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Erzsébet két kiskorú gyermekével és férjével él a fővárosban albérletben. Erzsébet férje segíédmunkásként dolgozik az építőiparban, de csak alkalmi munkákat talál. Erzsébet árusítással foglalkozik. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ibolya és gyermekei

  Ibolya egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szegény faluban él 5 gyermekével. A férje jelenleg nincs velük, mert börtönbe került. Ibolya közmunkásként dolgozik, így igyekszik a gyermekeit eltratani. A gyerekek 15, 12, 10, 8 és 2 évesek. Egy új mosógépre szeretnének gyűjteni, mert a mostani elromlott.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kristóf és családja

  Kristóf édesanyjával és nővérével él egy albérlezben. Az édesanya nagyon sokat dolgozik, túlóra miatt szombatonként is, hogy mindent meg tudjon adni gyermekeinek. A lakásban nem jó a fűtés, ennek javítására szeretnének segítséget kéri.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Roland és családja

  Roland és édesapja háza leégett. Jelenleg egy ismerősük által biztosított lakásban élnek. A helyzetük kilátástalan, szeretnének minél hamarabb visszaköltözni, ezért építőanyagra szeretnének gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyula

  Gyula, 70 éves rokkant nyugdíjas. Felesége sajnálatos módon nemrég elhunyt daganatos megbetegedésben. jövedelmét kézműves termékek készítésével és annak eladásával egészíti ki. Elsősorban tartós élelmiszerre és közüzemi számlái kifizetésében szeretne segítséget kérni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Laura és családja

  Laura kisfiával és párjával él. A kisfiú súlyosan fogyatékos és asztmás. Februárban amputálni kellett a kezéről és két lábáról 1-1 ujját. Laura párja alkalmi munkákat vállal, ezért a család anyagi helyzete nagyon rossz. Szükségük lenne pelenkára, élelmiszerre és egy nagyobb méretű gyerekülésre az autóba, mert a közeli városba kell hordaniuk a kisfiút kezelésekre.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Diána és családja

  Rossz anyagi helyzetünk miatt szeretnék segítséget kérni. Családi házunkat sajnos elvesztettük. Tisztálkodási szerekre és élelmiszerre lenne szükségünk,minden segítség most nekünk sokat jelent, egyedül nevelem a gyermekeimet.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona és családja

  Ilona 3 gyermekét neveli. A család elkapta a korona vírust, emiatt karanténba kerültek és a számlákat nem tudták fizetni valamint az albérletük is veszélyben van. Elsősorban a bérleti díjra szeretnének gyűjteni és némi élelmiszerre.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona és családja

  Ilona 52 éves, 4 infarktusa volt. Édesapja lábát amputálták. Fia skizofrén, öngyilkos akart lenni, emiatt jelenleg kórházban van. Élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa

  Zsuzsa 57 éves rokkant nyugdíjas. Egyedüli ellátása csak a rokkantsági nyugdíj, amelynek összege 28.500 Ft. Közüzemi tartozásai vannak, így elsősorban csekkjei befizetésében kérne segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina és családja

  Krisztina és párja, Arnold nagyon nehéz anyagi körülmények között él másfél éves kisgyermekükkel, Zarával. Az édesanya egészségi állapota sajnos nagyon kedvezőtlen. Zara agyvérzéssel született. A családnak nagyon nagy szüksége van egy 120 literes bojlerre.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lívia és családja

  Lívia és Tamás három kisgyermeket nevelnek. Tamás közmunkásként dolgozik, jövedelme 85.000 Ft. Lívia 99.300 Ft-ot kap a gyermekek után. A család élelmiszerre és ruházatra szeretne gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Cintia és családja

  Cintia és Máté két gyermeket nevelnek. Jövedelmük 180.000 Ft, de sok a tartozásuk. Egy halmozottan hátrányos helyzetű kistelepülésen élnek, lakhatási körülményük rossz. Gyermekruhára szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda és gyermekei

  Anyaotthonba lakok anyukámmal és 3 testvéremmel. Szeretnénk élelmiszerre gyűjteni, mert van egy 1 éves öcsém, aki miatt anyukám nem tud menni dolgozni és csak a családi pótlékból élünk. Nagyon nehéz mert hárman járunk suliba és nagyon nehéz így, hogy én is krónikus beteg vagyok és nagyon sok pénz elmegy gyógyszerre. Nem mindig tudja édesanyukám meg venni a gyógyszert nekem, kérni szeretném önöket hogy segítsenek rajtunk.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és gyermekei

  Anyaotthonban élek lányommal és unokámmal. Sajnos vírushelyzet miatt elvesztettem a munkahelyem. Gyermekeim apja 8 hónapja elhunyt. Nagyon nagy szükségünk lenne élelmiszerre.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és gyermekei

  Erzsébet édesapjával és két gyermekével él együtt. Jövedelme a családi pótlékkal együtt 44.600 Ft. A gyermekek édesapja nem él velük, és semmilyen tekintetben nem számíthatnak a támogatására. Bálint tartós betegségben szenved. Tűzifára és élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvi és családja

  Szilvi és párja, Józsi rossz lakhatási körülmények között, alacsony jövedelemből neveli öt gyermeküket. Szilvi munkabérén kívül a gyermekek utáni juttatások (101 700 Ft) jelentik számukra a biztos jövedelmet. Élelmiszerre és ruhára szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lívia és családja

  Lívia családjával nehéz körülmények között él. Kislánya Dorina oxigénhiánnyal született, ezért 24 órás felügyeletet igényel, emiatt nem tud munkát vállalni. Automata mosógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szabolcs

  Szabolcs tartósan beteg, súlyosan fogyatékos. Mozgásában, beszédében, erősen korlátozott. A nap 24 órájában felügyelni kell. Jövedelmük nagyon kevés. Villanybojlerre lenne szüksége.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Renáta és családja

  Renáta párjával és 2 kisfiával él egy kis településen. Nehéz anyagi körülmények között élnek. Háztörlesztőt fizetnek havonta, emiatt kevés pénzük marad. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ferenc

  Ferenc egyedül él egy kis faluban. Betegsége miatt már hosszú ideje táppénzen van. Egyébként közfoglalkoztatottként dolgozott, jövedelme nagyon alacsony. Nehéz körülmények között él. Leginkább száraz élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Józsefné és családja

  A házban egy szobában, összezsúfoltan, szegényes körülmények között laknak a szülők és a két kiskorú gyermekük. Az édesapa balesetet szenvedett, nem tud dolgozni, az édesanya betegsége miatt rossz állapotban van. Élelmiszerre és tisztítószerekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andrea és családja

  Andrea egy albérletben él élettársával és 5 gyermekükkel. Jelenleg várandós. Párja nem dolgozik, mert a vírushelyzet miatt nem talál munkát. Élelmiszerre és tisztálkodási szerekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edit és kislánya

  Egyedül nevelem enyhén szellemi fogyatékos kislányomat. A járás nehezemre esik, ezért nem tudok dolgozni. Havi bevételünk a családi pótlék és az aktív korúak ellátása. Élelmiszerre és egy porszívóra szeretnénk gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és gyermekei

  4 gyermekemet nevelem egyedül egy albérletben. A vírushelyzet miatt kevesebb a munkám és a saját jövedelmemből nagyon nehéz kifizetni az albérletet és eltartani a gyermekeimet. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni, mert mostanában van olyan, hogy nem tudok ételt adni a gyerekeimnek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bernadett és gyermekei

  A vírus miatt elveszítettema munkahelyemet és 3 kiskorú gyermekemet nevelem egyedül. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, a havi bevételem a gyermekek után járó támogatásokból áll, ami sajnos nem sok mindenre elég. Élelmiszerre és ruházatra szeretnénk gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoltán és gyermekei

  Zoltán 4 gyerekét neveli egyedül. Szegényes körülmények között, de becsületesen tartja el családját. Igyekszik mindent megteremteni számukra. Zolinak január végén megszűnt a munkahelye, viszont a helyi Önkormányzat alkalmazni tudja márciustól. Napi szükségleteiket elő tudja teremteni. Adományból automata mosógépet szeretnének vásárolni, ami Zoli háztartásbeli feladatait megkönnyítené.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvia és lányai

  Az édesanya egyedül neveli két gyermekét. Havi bevétele csupána rokkantnyugdíjból és a családi pótlékból áll. Betegsége miatt az édesanya munkanélküli. Egy hűtőszekrényre lenne szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és gyermeke

  Mónika egyedül neveli 5 éves kisfiát. Egy bántalmazó kapcsolatból menekültek el, így az édesapa segítsgére nem számíthatnak. Havonta 65.000 Ft-ból élnek. Gáztűzhelyre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Nikolett

  Az édesanya a vírushelyzet miatt elvesztette a vendéglátásbeli munkáját. Emellett súlyos gerincproblémákkal küzd. A jövedelmüket a családtámogatási ellátások képzik. A családnak egy új automata mosógépre lenne szüksége.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dana

  Tündi erején felül neveli gyermekeit, köztük Danát. Dana 2-es típusú Arnold-Chiari szindrómásan, hydrocefalia (már extrém méretű), nyitott gerinccel, gerinc- és mellkas deformitással, nyitott hasfallal, (így van egy hatalmas sérve is), egy vesével, csípőficammal, donga lábakkal él. Rengeteg plusz egészségügyi problémával küzd jelenleg is. A gyógyszerek és az orvosi kezelések mellé elhagyhatatlan a gyermek fejlesztése. Családja a fejlesztés költségére gyűjt.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna és unokái

  Anna egyedül neveli unokáit és déédunokáját. Havi jövedelme körülbelül 140.000 forint. A mindennapokban szükséges élelmiszer előteremtése nagy nehézséget okoz a számára. Élelmiszerre lenne szükségünk.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Valentina és családja

  Valentina és párja, Károly nehéz anyagi körülmények között élnek. Próbálnak munkát találni, ami sajnos az eddigiek során nem járt eredménnyel. Egy hónappal ezelőtt kisgyermekük született. Jelenleg semmilyen jövedelemmel nem rendelkeznek. Pelenkára és élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mirella és családja

  A fiatal édesanya egyedül neveli két kiskorú gyermekét. Az édesapa elhagyta őket, jelenleg az ő házában élnek, de fenn áll a vestélye, hogy az apa bármikor kiteheti őket. A jövedelmük jelenleg csak a gyerekek után járó ellátásokból áll. A számlák kifizetésében szeretnék kérni a segítséget, a maradék összegből pedig pelenkát szeretnének.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dominik

  Dominik 18 hónaposan megkapta a gyermekbénulás elleni védőoltást,amitől bepirosodott,feldagadt,majd leállt a légzése. Sikerült újraéleszteni,de kiderült,hogy soha többé nem lesz teljes értékű gyermek/felnőtt. Ahhoz, hogy felépüljön Dominiknak őssejt beültetésre van szüksége, ennek az összegnek az összegyűjtésében kérnék a segítséget.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Olívia és családja

  Tamás és Olívia két gyermeket nevelnek. Apuka alkalmi munkából tartja el a családot, sajnos munkahelyét elveszítette a vírus helyzet végett. Olívia igyekszik munkát találni éjszakai műszakban. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ági és családja

  Ági családjával egy hátrányos helyzetű kistelepülésen él nehéz anyagi körülmények között. Férjével, Ferivel 6 gyermeket nevelnek. Feri közmunkásként dolgozik. Ági jelenleg GYES-en van legkisebb gyermekükkel. A jövedelmük Feri munkabéréből (77.000 Ft) és a gyermekek utáni juttatásokból (110 650 Ft) tevődik össze. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Eszter és gyermekei

  Egyedül nevelem 6 kiskorú gyermekemet. A családi ptólékon kívül nincs más bevételünk, dolgozni sajnos nem tudok jelenleg. Kisfiam Máté pszichiátriai kezelését is biztosítanom kell, ezért előfordul, hogy nincs mit ennünk. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágnes és unokája

  Ágnes egyedül neveli árván maradt unokáját. Egészségi állapota az utóbbi időben leromlott. A családi pótlékon és az árvasági ellátáson kívül nincsen más jövedelme. Nagy segítséget jelente számukra a tartós élelmiszer.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsoltné és családja

  A 6 fős család nehéz anyagi körülmények között és, nehezíti az életüket, hogy van egy hiteltartozásuk. Az édesapa dolgozik, de a jövedelme sokszor nem elegendő. A legkisebb gyermekük tartósan beteg, gyógytornára szorul.Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona és családja

  Ilona vagyok, 55 éves nagymama. Jelenleg általános iskolai tanulmányaimat folytatom, 2. osztályos vagyok. Alkalmi munkából élek családommal (6 fő) egy kis lakásban, amelynek kéménye karácsonykor kiégett, így az otthonunk teljesen lakhatatlanná vált. Férjem nyugdíjas, sokat betegeskedik. Nehéz anyagi körülmények között élünk, tüzifára lenne szükségünk.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • András

  András 60 éves és a Fővárosban lakik. 30 évet ledogozott a MÁV-nál, leszászalékolták a tüdejével, majd 3 éve a nyugdíját levették minimálra, levágták a lábujjait, teljesen egyedül van egy fűtetlen lakásban. Tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Attila

  Attila rokkantnyugdíjasként kevés jövedelemből él egy kistelepülésen. A ház, amelyben él sajnos nagyon rossz állapotban van, de csekély jövedelméből nem lehetséges a ház javítgatása. A számlák kifizetése után alig marad pénze élelmiszerre, így leginkább arra lenne szüksége. A téli hónapok különösen megterhelőek számára, mivel az alig 60 ezer forintos jövedelemből még tüzelőre is kell kiszorítania.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Áronka és szülei

  Áronka egy Szabolcs megyei szegény faluban él a szüleivel. 6 éves és rákos. Édesanyja otthon van vele, apukája pedig alkalmi munkákból próbálja megszerezni a betevőre a pénzt.
  Áronka ezt mondta:
  “Szeretnék meggyógyulni, játszani mint a többi gyerek, de tudom ez még sokára lesz. ”
  Tartós élelmiszerre és tüzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoltánné és családja

  Zoltánné és családja egy kis községben élnek kilencen egy háztartásban. Csak az apa dolgozik, az anyuka munkát keres, de eredménytelenül. A családban állandóak az anyagi nehézségek a munkanélküliség miatt, a családnak a mindennapi betevő előteremtése is problémát okoz, ezért az adományt élelmiszerre fordítanák.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edina és családja

  A család a vírushelyzet miatt jelentős bevételtől esett el. Az édesapa munkanélküli, az édesanya 6 órás munkaviszonyból tartja el a 4 fős családot. A közelmúltban elvesztettéka nagyszülőket, ez is nagy terhet rótt a családra. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • János

  János 53 éves Down-szindrómás. Írni olvasni nem tud, bilizik. Az anyósa eteti mert nem tud egyedül. Anyukája meghalt 23 éve azóta a testvére viseli gondját ő a törvényes gyámja. 10 éve özvegy így a csak ketten élnek. Ápolásin van vele. Tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett és családja

  Zsanett családjával egy kis alapterületű pincelakásban él rendkívül nehéz anyagi körülmények között. Párjával, Péterrel hat gyermeket nevelnek. A havi bevételük 120. 500 Ft, ami a gyermekek után járó juttatásokból, (gyes és családi pótlék) tevődik össze. Péter évek óta nem rendelkezik bejelentett munkahellyel, alkalmi munkavállalásra is ritkán van lehetősége. Leginkább élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Patrícia és gyermekei

  Az édesanya egyedül nevelikét kiskorú gyermekét. Gyermektartás az apa nem fizet, a kisfiú középsúlyosan akadályozott gyermek. Új ingatlanba kellett költözniük, ami nincs jó állapotban, sok mindent kell felújítani, ez nagyon sok pénzt emészt fel. Mosógépre lenne szükségük, azonban nem telik rá, ebben kérnék a segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szabrina és családja

  A szülők hat ksikorú gyermeket nevelnek egy városszéli kis házban. A szülők keresete a hiteltörlesztések miatt csekély, a megélhetésük nehézkes. Bútorokat szeretnének vásárolni az összegyűlt összegből a gyermekek számára.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rozália és fia

  Gyermekemet egyedül nevelem, aki auto-immun beregségben szenved. Kisfiam betegsége miatt nem tudok állandó munkát vállalni, csak alkalmit. Havi bevételünk a családtámogatásokból áll, egyre nehezebb helyzetben vagyunk. Tüzifára szeretnénk gyűjteni, hogy ne fázzunk télen.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vivien és gyermekei

  Viviennek három gyermeke van, negyedikkel várandós. Apuka
  börtönbe került a napokban. Nagyon nehéz körülmények között élnek, az édesapa
  keresete most kiesett, ezért tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dorina és családja

  Dorina anyukája és a legkisebb fiú dolgoznak a családban. Az édesapa és a nagymama a rossz egészségi állapotuk miatt nyugdíjazva lettek, így nem tudnak dolgozni. Nehéz körülmények között élnek, ezért egy mosógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és gyermekei

  Mária egyedül neveli 6 gyermekét egy belvárosi önkormányzati lakásban. Egyedül nagyon nehéz eltartani 6 éhes szájat, ami a jelenlegi helyzetben sokszor sajnos nem is sikerül neki, pedig minden erejével próbálja a legjobbat nyújtani gyermekeinek. Az alkalmi takarításokból kapott pénz arra elég, hogy a rezsit ki tudja fizetni, sajnos többre nem. Tartós élelmiszerre lenne a legnagyobb szüksége a családnak, hogy karácsonykor legyen mit enniük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és gyermekei

  Anita egyedül neveli két gyermekét. Jelenleg özvegy anyósánál laknak, aki nagyon beteg. Jövedelmük nagyon kevés, sokszor nem kerül étel az asztalukra. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor és családja

  Sándor és családja nagyon nehéz szociális helyzetűek. Sándor felesége immunbeteg és mozgáskorlátozott. Két kiskorú gyereket nevelnek A kislány egy vesével él. A fiú enyhe fogyatékkal él. Lakhatási körülményeik nagyon rosszak. Kevés a havi bevételük, sokszor nincs mit enniük, ezért tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Piroska és gyermekei

  Piroska egyedül neveli gyermekeit egy Pest megyei településen. Jelenleg a rokonoknál laktak, akik szívességből befogadták őket. Nagyon nehéz anyagi körülmények között élnek, havi bevételük a gyermekek után kapott juttatásokból áll. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bianka és gyermekei

  Bianka egy egyedülálló, 22 ves anyuka. A gyermekek apja már nem lakik velük, nem látogatja őket, nem segít nekik. Jelenleg Bianka nagyszülei fogadták be őket. Nagyon rossz anyagi helyzetben élnek, tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kata és családja

  Kata férjével és 3 gyermekükkel egy szegregált lakóövezetben lakik, nehéz anyagi körülmények között. a legkisebb fiuk halmozott fogyatékkal élő. Alkalmi munkákat vállalnak, a biztos keresetük 53.000 forint. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoli és családja

  Zoli feleségével és két gyermekükkel élnek egy kis községben. Zoli rákos megbetegedésből van felépülőben, felesége is rossz egészségügyi állapotban van, emiatt nem tudnak dolgozni. Havi jövedelmük 93.000 forint. Tűzifára és tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mihály és családja

  Misi feleségével és 4 gyermekükkel egy hátrányos helyzetű kistelepülésen laknak. Misi közmunkásként dolgozik, Mari pedig alkalmi munkákat vállal. A család jövedelme alacsony, ezért tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Géza és családja

  Géza és kis családja sajnos nagyon sokat kénytelenek nélkülözni, albérletben laknak, a hulladék fával kénytelenek fűteni és kisgyerekük pelenkázása is gondot okoz számukra. Szeretnének tüzifát,pelenkát és tartós élelmiszert vásárolni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsanna

  Zsuzsanna nyugdíjas, 12 éve özvegy. Aktívan segit minden rendezvényen és adományozásnál a raszoruloknak. Nagyon kevés nyugdíjat kap, el van maradva a számlák befizetésével ezért ebben szeretne segítséget kérni valamint egy kevés tartós élelmiszerre is szüksége lenne.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Diána és gyermekei

  Diána négy gyermekét neveli egyedül egy Fejér megyei településen. Férje jelenleg sajnos börtönben van. A víz a lakásban korlátozva lett. A gyerekek iskolába és óvodába járnak, nagyon kevés a jövedelmük, amiből nem tudja megfelelően ellátni őket. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Júlia és kislánya

  Júlia vagyok, egy 4 éves kislányom van. Pest megyében lakunk. A kislányomat egyedül nevelem. Az albérletet, amiben lakunk nem tudom fizetni, februárban a vírus miatt az állásomat is elvesztettem. Tartós élelmiszerre lenne szükségünk, hogy az ünnepek alatt legyen mit ennie a kislányomnak.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Angéla és gyermekei

  Angéla 6 kiskorú gyermekét neveli egyedül. A jelenlegi lakásban szívességből lakhatnak, a közművek ki vannak kötve, nincs gáz, víz se áram. Az édesapa kilépett a család életéből és nem is segít nekik. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit néni

  Judit néni 82 éves, 42 éve özvegy kis nyugdíjából egyedül tarja fenn magát, korát meghazudtolva segíti a szociálisan rászorult mélyszegénységben élő családokat, miközben ő maga is segítségre szorul. Gyógyszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és családja

  A család egy nagyon kicsi, egyszobás lakásban él Budapesten. Két hete az édesapa az intenzívosztályra került epevezeték elzáródással, így ő kiesett a munkából. Az édesanya a pszichés állapota miatt nem dolgozik. Lányuk, Réka 7 éves nem rég kezdte el az iskolát, porallergiája van. Szükségük lenne egy mosógépre, mivel a mostani nagyon régi és már nem működik megfelelően.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsófia

  Önkormányzati lakásban élek egyedül a kis kutyámmal. PÉTÁV tartozásomat szeretném rendezni,ami a jelenlegi anyagi helyzetem nem tesz lehetővé, mert nem találok munkát a vírus megjelenése óta. Ha a tartozásomat nem tudom rendezni, elveszítem a lakhatásomat.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Johanna

  Johanna élettársával és unokatestvéreivel egy önkormányzati lakásban él a fővárosban, ahol az édesanyja a főbérlő, ő tartja el az egész családot. Születendő gyermekének a feltételezett apja jelenleg nem dolgozik, és Johannának sincs jövedelme, ezért a babakocsi megvásárlását nem képes saját erőből megtenni, ebben kérné a segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona

  Ilona egyedül él szüleitől örökölt házában. Rokkantnyugdíjas, mivel extrém cukorbeteg. 50 ezer forint a havi jövedelme. Az ingatlan életveszélyes állapotban van. eginkább építőanyagra, téglára, cserépre, festékre, falazóanyagra, mészre lenne szüksége, amivel némileg tatarozható lenne az ház.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Márta és kisfia

  Márta egyedül neveli 8 éves kisfiát. Sajnos a jövedelmét letiltások terhelik, emiatt a kézhez kapott keresete igencsak csekély, ebből kell még a 35000 ft albérleti díjat plusz rezsi költséget kifizetnie. Élelmiszerre, tisztálkodási szerekre lenne a legnagyobb szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalin férjével és fiukkal jelenleg a nagyszülőknél, mert az albérletet amiben laktak a tulajdonos eladta. Jövedelmük jelenleg csak a családi pótlék. Dolgozni a vírushelyzet miatt nem tudnak. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vincéné és gyermekei

  Pest megyében egy kis faluban élünk. 2 gyemekemet egyedül nevelem, a férjem már nincs velünk. A fiam jelenleg tanul, nagyon szűkösen élünk az én keresetem nem sok. Sajnos a mosógépünk elromlott és a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy újat vásároljak, ezért ebben szeretném kérni a segítségett.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Renáta és családja

  Renáta 2 gyermekével lakik, akiket egyedül nevel. Az egyik gyermek értelmi fogyatékos. Az anya munkahelyi balesetéből adódóan most hosszú ideig nem tud dolgozni, így a család veszélyben van. Tartós élelmiszer nagy segítség lenne nekik.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Piroska és családja

  Piroska férjével szerény anyagi körülmények között neveli nyolc gyermekét. Az édesapa az építőiparban dolgozik, jövedelme a hiteltartozások levonása után 90.000 forint. Az édesanya GYES-en van, a család havi bevétele 212 ezer forint. Az egyik gyermekük tartós betegségben szenved. Tartós élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tamásné és családja

  Tamásné egyedül neveli négy gyermekét, szociális bérlakásban. A lakásukban mosógépből hiány van, ami megehezíti az életüket. Az anyukának van csak bevétele, a mosógép nagy segítség lenne számukra.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • László és Emma

  László és Emma egy Pest megyei településen élnek. Mind a ketten rokkantnyugdíjasok, Emma sajnos már tolószékbe kényszerült, emiatt a mosogatót nem éri el és a házat sem tudja elhagyni. Havi bevételük 180.000 forint. Nagyon nehezen tudják már saját magukat eltartani. Mindennapjaik megkönnyítése érdekében egy mosogatógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és családja

  A család rossz állapotú lakásban lakik, hűtőjük elromlott így nem tudják az ételeket tárolni. Jövedelmük összesen 140.000 ft, amiből hatan nehezen élnek meg. Hűtőszekrényre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Pálné és családja

  A család rossz állapotú házban él, a nyolc gyermek közül az egyik súlyosan beteg, állandó ellátásra szorul. A család hónapról hónapra él, az apa alkalmi munkái nem adnak elég jövedelmet. Gyerekágyat és festéket szeretnének.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztofer és családja

  Krisztofer és családja egy Fejér megyei községben élnek. A fiatal pár egy kis gyermeket nevel. A fiatal apuka napszámosként dolgozik, anyuka otthon van a 8 hónapos kislánnyal. Nagyon szerény körülmények között élnek. Szüleik támogatására nem számíthatnak. Tartós élelmiszerre, pelenkára és mosószerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoltán és családja

  Fiatal házaspár, akik elvesztették a lakhatásukat, így a feleség édesanyjánál laknak. Az édesapa egy munkahelyi baleset miatt munkaképtelen, állását elvesztette. Az édesanya héthónapos gyermekével van otthon, a gyermek után járó támogatásból élnek jelenleg. A rossz anyagi helyzet miatt nem jut elegendő étel az asztalra, így a tartós élelmiszer lenne számukra a nagy segítség.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Mária 4 kiskorú gyermeket nevel egyedül. Alkoholbetegségben szenvedő férjétől elvált, az apa gyermekeit nem látogatja és nem támogatja. A gyermekek iskolába járnak, legkisebb gyermeke

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • László és családja

  László feleségével együtt neveli unokájukat egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis faluban. Máté 4 éves, óvodás és SNI-s. László alkalmi munkákat vállal, felesége Gyöngyi pedig a közmunka programban dolgozik. Napról napra élnek, elromlott a hűtőjük, egy újra szeretnének gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Izabella és családja

  Izabella lányával együtt neveli gyermekeit, Valentinot, Marcsellót, Andzselót, és sajátjait Zsoltot, Andreát, Szabinát és Richárdot. Richárd szívbeteg, Zsolt leukémiás. 165 ezer a havi bevételük, ami albérletre elmegy. Élelmiszerre szeretnék költeni az összegett.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina és családja

  Az édesapa gerincsérv műtéten esett át, emiatt az állását elvesztette. Az édesanya 3 kiskorú gyermeket nevel, jelenleg GYesen van. Jövedelmük apa FHT-ja, mely 22.800 ft és az anya GYES-e ill. a CSP: 73.600 ft. Tatós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Attila és családja

  Attila egyedül neveli fiát. Ifjabb Attila enyhe értelmi fogyatékos, az édespa az építőipsrban dolgozik. Jelenleg a nagyszülőknél laknak, velük él még az édesapa nagybátyja is aki rokkantnyugdíjas. Havi bevételük kb 200 ezer forint amiből szűkösen élnek meg. A téli tüzelő beszerzésében kérnék a segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marina és családja

  Jelenleg lakhatási nehézségekkel küzdünk és az édesanyám ingatlanjában tartózkodunk. Négy fiúgyermekemet egyedül nevelem, a családtámogatási ellátáson kívül nincs más jövedelmem. Tartós élelmiszerre lenne szükségünk.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Izabella és családja

  Az ikrek 11 évesek, a kisebb gyermek 6 éves. Ínhüvelygyulladást kapott az édesapa és táppénzen volt egy hónapig. Az édesanya szezonálisan alkalmi munkát vállal el. A szobájuk padlója, ahol alszanak nagyon rossz állapotban van, az adományból ezt szeretnék felújítani, mert a gyermekek egészségére is ártalmas már.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kármen és családja

  Kármen és családja egy Békés megyei településen laknak. A gyermekek 5,8,9 és 10 évesek. A családtámogatási ellátásokból és az édesapa munkabéréből élnek meg, ami sajnos igen kevés. Egy automata mosógépre lenne szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna és Családja

  Mezőszentgyörgy településen élő család. Az anyuka súlyos beteg,rokkant. 4 -és 6
  éves kislányt nevel, nehéz anyagi körülmények között. Szociális helyzetük nagyon
  rossz,segítségre szorulnak. Tartós élelmiszerre és tisztálkodó szerekre van szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Irma és családja

  Irma 2 kiskorú gyermeket nevel egyedül, házastársa / gyermekeinek édesapja kb. 1 éve elhunyt. A gyermekek közül Vanessza 17 éves, cukrásznak tanul és most a nyári időszakban sikerült diák munkát vállalnia. Martin 13 éves, most lesz 8.osztályos az általános iskolában. Irma a közmunka programban dolgozik, az egyik legszorgalmasabb munkaerő. Télen az ágya tört ketté, 1 hete pedig a hűtőszekrénye romlott el. Nagy segítség volna számára, ha tudna venni egy új hűtőszekrényt.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ági és Családja

  Sajnos a vírus miatt megszűnt a munkánk március elején. Utána jött a nagy tragédia
  elhunyt a négy és fél éves kislányom. Utolsó tartalékainkból elhamvasztottuk és
  hazahoztuk. Azóta sem találunk munkát, nagyon nehéz anyagi körülmények között
  élünk, szó szerint kenyér gondjaink vannak. Kilátástalan a helyzetünk. Tartós élelmiszerre és tisztálkodási szerekre lenne szükség.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Roxána és édesanyja

  Roxána és édesanyja jelenleg a fővárosban élnek. Az édesanya telepőrként dolgozik, ahol a lakhatását biztosítják. Roxána mozgáskorlátozott, jelenleg oskolába jár és szeretné befejezni az általános iskolát. Roxánát édesanyja egyedül neveli, havi bevételük a családi pótlék és az édesanya fizetése. Tartós élelmiszerre lenne szükségük és egy olcsó telefonra, mert az anyuka elmondása szerint sokszor nem tudja, hogy a lánya merre van, hiszen ő dolgozik és nem tudja felhívni a kislányt, hogy sikerült-e haza érnie.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • S.Györgyné

  S. Györgyné 5 éve özvegy, férje hosszan tartó betegségben hunyt el. Jelenleg nem tud dolgozni, mert leukémiát állapítottak meg nála. Gyógyszerek megvételében és a gyógykezelések költségeinek fedezésében szeretne segítséget kérni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor és családja

  Sándor és családja egy kis Békés megyei zsákfaluban él. Két kiskorú gyermeket nevelnek egy szoba konyhás, fürdőszoba nélküli házban. Mindketten közfoglalkoztatottak, de egy korábbi hitel miatt mindkettőjüknek levonása van, így a havi összjövedelmük: kb. 80.000 Ft. Nemrég kiderült, hogy a villanyvezetékek életveszélyes állapotban vannak. Kb. 60.000 Ft lenne a megcsináltatása, de ezt nem tudják ebből a kis pénzből kigazdálkodni. Ebben szeretnének segítséget kérni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ivett és családja

  Ivett és élettársa 5 gyermeket nevelnek. Eddig egy keverőtárcsás mosógéppel mostak, de új albérlezbe költöztek, ahova a víz be van vezetve. Az albérlet ára igen magas, ezért új mosógépet nem tudnak venni. Egy új automata mosógépre szeretnének gyűjteni, hogy a sok ruhát gyorsabban és jobban ki tudja mosni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoltán és felesége

  A feleség közmunkában dolgozik,a férj rokkant nyugdíjas.Cukorbeteg, és mivel a lábát egy baleset miatt operálták,nem tud közlekedni.Kisvárdának egyik külterületén élnek,és az a vágyuk,hogy egy erős kerekesszéket vegyenek, vagy egy ócska, elektromos mopedet.,amivel istentiszteletre,és máshová is eljuthatnának.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és Sándor

  Két testvér él egy háztartásban.István rokkant-nyugdíjas, mert érszűkület miatt műerek vannak a lábában.Légzése is gépi segítségre szorul.Sándornak keringési és gerincbetegsége van, Ő ápolja testvérét. Az adományból fel szeretnék kicsit újítani a házat amiben élnek, mert igen rossz állapotban van.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gabriella

  Gabriella a Fővárosban él. Több alkalommal volt agyi infarktusa, több hónapos rehabilitáció után megtanult újra járni. Egyedül él és a járványügyi helyzet óta nem tud munkát vállalni az egészségügyi állapota miatt. Az egyedüli jövedelme 27 ezer forint. Egy mosógépre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gábor

  Gábor tartósan munkanélküli, a Fővárosban lakik. Korábban könyvelőként dolgozott, de a járványügyi helyzet óta nem sikerül munkát találnia. Mivel nincs jövedelme, nem tud élelmiszert vásárolni, ezért erre, valamint tisztálkodási szerekre szeretne gyűjteni.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és férje Zoltán

  Zsuzsa és férje egy Önkormányzati szükséglakásban élnek. Mindketten alkalmi munkából próbálják eltartani magukat. A napi élelmezésük problémát okoz nekik és a lakást is nehezen tudják fizetni. Elromlott a hűtőjük, ezért az élelmiszertárolás is gondot okoz nekik, ezért egy hűtőre szeretnének gyűjteni, a maradékból pedig tartós élelmiszert szeretnének vásárolni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalin férjével egy Fejér megyei településen 9 gyermeket nevelnek. Az édesanya a gyermekek felügyelete miatt nem tud dolgozni. Az apa egészségügyi problémákkal küzd, de alkalmi munkákat szokott vállalni. A veszélyhelyzetre tekintettel ezek az alkalmi munkák megszűntek , a család nehér anyagi helyzetbe került. Élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hetefejércse Idősek Otthona

  A Hetefejércsei Idősek Otthona kéri mindenki segítségét. A32 idős lakik itt, falusias, tornácos környezetben, ami nem új számukra hiszen a környező falvak idősei költöznek ide be életük utolsó időszakára. Mosógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 120000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Mária egyedül neveli az unokáit egy fővárosi szoba, konyhás kis lakásban. Jelenleg semmi bevétele sincs, mert elvesztette a járvány miatt a munkahelyét. Nem tud minden nap ételt adni az unokái számára, ezért tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Róza és családja

  Róza egy fővárosi kis garzonlakásban egyedül neveli 4 gyermekét és unokáit. A vírushelyzet miatt elvesztette a munkáját, ezért van, hogy nem jut étel az asztalra. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és gyermekei

  Katalin két kiskorú gyermekét neveli egy önkormányzati lakásban Baranya megyében. Bejelentett munkahellyel rendelkezik, ám a keresete nem elég. A lakás kiadásai után 50 ezer forintból megoldani a gyermekek ruháztatását és étkeztetését, ami igen nehéz számára. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Evelin és fia

  Evelin nem rég elvesztette el a férjét, így egyedül neveli kisfiát. Jelenleg várandós és férje nélkül nagyon nehéz helyzetbe kerültek. A havi bevétele mindössze 26 ezer forint, a lakásban ahol jelenleg laknak nincs áram se víz. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Etelka és családja

  A nagymama egyedül neveli unokáit. A jelenlegi helyzet miatt munkáját elvesztette, így nincs elegendő bevétele. izületi betegsége miatt, dagasztó gépnek örülne amivel szeretne finom fánkot és lángost sütni a gyermekek örömére.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és András

  Tolna megyében élnek albérletben, a lakásbnan nincs áram. Rendszereres jövedelmük nincsen alkalmi munkából élnek. Lakáskörülmények miatt a négy gyermek nem él velük, csak szünidőben láthatják őket. Tartós élelmiszerre és tisztálkodó szerekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lajos és családja

  Lajos egy Békés megyei város külterületén él feleségével és2 gyermekükkel. Lajos állandó munkhellyel rendelkezik, havi bevételük 160 ezer forint, de mire mindent kifizetnek alig marad pénzük a megélhetésre. Kislányuknak most volt egy szemműtéte. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Valentina és gyermekei

  Valentina egy Fejér megyei településen él két kiskorú gyermekével. Jövedelmét a családi pótlék és a Gyes képezi. Az anyai nagyszülő segíti a mindennapok nehézségeiben. 3 éves kisfia Leonárdó szemtengely ferdülése miatt speciális szemüvegre szorul, melynek a használatával elkerülhetővé válna a műtét. 55000 Forintba kerülne a szemüveg, amelyet az édesanya egy összegben kifizetni nem tud. Ennek megvásárlásához kérnénk segítségüket.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tímea és gyermekei

  Tímea egyedül neveli két kiskorú gyermekét egy Békés megyei faluban. A gyerekek édesapja 7 hónapja nem fizeti a gyermektartásdíjat, a havi jövedelme 80 ezer forint. A kislány tej-és tojásérzékeny, a speciális étrend megterheli a családi kasszát. Tartós élelmiszerre és tanszerekre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajnalka és családja

  Hajnalka családjával él egy Békés megyei településen egy albérletben. Férje Zoltán kisgépkezelő bizonyítvánnyal rendelkezik, ám sajnos ezzel nincs lehetősége elhelyezkedni, így közfoglalkoztatottként dolgozik. Havi bevételük 140 ezer forint. elromlott a gáztűzhelyük, ezért egy újra szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és családja

  Anita férjével és 3 gyermekükkel egy komfort nélküli albérletben laknak egy Békés megyei faluban. A településen nagyon kevés a munkalehetőség, így csal alkalmi munkából tudnak megélni. Férjének kétszer volt szívinfarktusa, emelett cukorbeteg is. A 12 éves Roland asztmás. Elromlott a mosógépük, ezért egy újra szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és Tibor

  Erzsébet és Tibor egy Békés megyei faluban élnek. A devizahitelük miatt a házuk árverezésre kerül. Tibor rokkantnyugdíjas, Erzsébet egy helyi konyhán közfoglalkoztatott. A havi jövedelmük mindössze 85 ezer forint. Erzsébet édesanyja nem rég elhunyt és egy fél milliós adósság maradt utána, ezt is Erzsébetnek kell visszafizetnie. A közüzemi számlákkal is elvannak maradva így e tartozás részbeni rendezésében szeretnék a segítséget kérni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andrea és családja

  A 3 tagú család egy Békés megyei település külterületén kertes házban él. Bedőlt a devizahitelük, az eszközkezelő megvásárolta a házukat, most bérlik az ingatlant. A család összes jövedelme 60 ezer forint. Az apa szívbeteg, magas vérnyomással él, erre rendszeresen gyógyszert szed. 14 éves fiuk Gergő, szeretne új ruhákat vásárolni, és tartós élelmiszerre is szükségük van, ebben kérik a segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilonka és unokája

  Ilonka egy Békés megyei településen él unokájával Adriánnal. Ilonka néni 17 éve sclerosis multiplex betegségben szenved, így nem tud dolgozni. A havi bevételük 75 ezer forint. Jelenleg 21 ezer forintos közüzemi tartozása van. A tartozás kifizetésében szeretné kérni a segítséget, a maradék összegből pedig tartós élelmiszerre lenne szüksége.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és lánya

  Mária a fővárosban él a lányával. Rokkantnyugdíjas, lánya halmozottan sérült. Havi bevétele 85 ezer forint, ebből kell gazdálkoniuk. A lánya gyógyszerei nagyon sokba kerülnek, fűteni nem tudnak és a lakás amiben laknak felújításra szorul. Nem szeretne a gyermekével az utcára kerülni, ezért kéri a segítséget. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • József és családja

  A négytagú család egy felújítandó, hitellel terhelt, régi típusú parasztházban él. Apa 6 órában minimálbért keres, anya gyesen van a 9 éves Nikivel, aki down szindrómával él. Szeretnék házukat felújítani, nyílászáró csere, vakolás, de kevés jövedelmük miatt rövidtávon sajnos nem megoldható. Nagyon örülnének az elromlott gáztűzhelyük pótlásának.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lajos és élettársa

  Lajos és párja egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben élnek. Közfoglalkoztatottként dolgoznak, havi bevételük összesen 108.434 forint. Gyermekük nincs, testvéreikre nem számíthatnak, mert ők is nehéz körülmények között élnek. Lajos párja arra van kényszerülve, hogy kézzel mosson, de a munka miatt a keze már nagyon rossz állapotban van. Egy tárcsás mosógépre és egy centrifugára szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és családja

  Ildikó és férje József öt gyermeket nevelnek egy Békés megyei városban. A gyermekek iskolába járnak. A legkisebb gyermek halmozottan sérült, oxigénhiányosan született. A család havonta 150 ezer forintból gazdálkodik. A legkisebb gyermeknél tavaly gluténérzékenységet diagnosztizáltak, így neki az élelmiszer drágább, amit nagyon nehezen tudnak megfizetni. A családnak tartós élelmiszerre és némi tűzifára lenne a legnagyobb szüksége.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Erzsébet egyedül neveli két gyermekét egy Békés megyei városban. Közfoglalkoztatott, havi bevétele 110.000 forint. A hzukon még van hitel, amit 5 évig kell fizetnie. A ház felújítandó, a költségek csökkentése miatt csak egy helyiséget fűtenek. Nagyon szűkösen élnek, ezért tartós élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük, mert hónap végén már nem jut étel az asztalukra.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anasztázia és családja

  Anasztázia párjával nevelik két gyermeküket egy szociális bérlakásban Békés megyében. Anasztázia havi jövedelme 54 ezer forint, párja minimálbért keres. A gyermekek nagyon örülnének új ruháknak valamint tartós élelmiszerre is szükségük lenne, ezért ezekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és Gerda

  Katalin egyedül neveli 4 éves kislányát Gerdát egy Békés megyei városban. Katalin havi 150 ezer forintot kap, ebből az albérlet 70 ezer, így a maradék negyvenezer forintból kell megélniük. Katalin szemműtétre vár, emiatt fizikai munkát csak keveset végezhet. Tartós élelmiszerre és fejlesztő játékokra szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és családja

  István feleségével és 3 gyermekükkel él egy Békés megyei településen. István rokkantnyugdíjas, 63 ezer forint a jövedelme, Ibolya, az édesanya alkalmi munkából egészíti ki a család jövedelmét. A családi pótlékkal együtt a havi bevételük átlagban 143 ezer forint. Anasztázia halmozottan sérült. Nagy segítséget jelentene a családnak egy fagyasztóláda, vagy szekrény.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Imike és családja

  Bernadett férjével neveli középsúlyos értelmi fogyatékossággal, illetve autizmussal élő gyermekét, Imikét. Imike 0-24 órás jelenlétet igényel, ezért Bernadett nem tud mellette munkát vállalni, az ápolási díjból és férje minimálbéres félállásos fizetéséből élnek. Egy ideje már, hogy nem működik a mosógépük , és nincs pénzük venni egy másikat, ez lenne számukra a legjobb karácsonyi ajándék.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Magdi és családja

  Magdiék 3 kiskorú gyermeket nevelnek. Magdi velük élő leukémiás édesanyját ápolja, úgyhogy csak férje, Zsolt dolgozik – mire kifizetik a rezsit, alig marad élelemre.n Magdinak sokat kell járnia kezelésekre rákos édesanyjával, akkor Zsoltnak kell itthon kell maradnia, így sajnos kimarad a munkákból és a napját nem fizetik. Tüzelőre, élelemre és apró karácsonyi ajándékra gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita

  Súlyos cukorbeteg, két éve diagnosztizálták szklerózis multiplexszel. Még ennyi megpróbáltatás után is tagja egy önkéntes csapatnak akik hátrányos helyzetű családokon segítenek napi rendszerességgel . A Pécsi Tudományegyetem hosszas betegségére való hivatkozással megszüntette munkaviszonyát és jelenleg munka nélkül, rokkantnyugdíjasként éli mindennapjait és végzi segítő tevékenységét. Gyógykezelésre szeretne gyűjteni. Gyógykezelésre és gyógyszervásárlásra szeretne gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és családja

  Ildikó egy Pest megyei Családok Átmeneti Otthonában lakik férjével és 2 óvodás gyermekükkel. Közel 1 éve laknak az otthonban, így lassan ki kell költözniük. Az édesapa két munkahely mellett építi a könnyűszerkezetes házukat, ahova költözni fognak. A ház még nincs készen, ezért laminált padló vásárlásában szeretnék kérni a segítséget azért, hogy minél hamarabb beköltözhessenek és elkezdhessék a különálló életüket végre egy családként.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Danika

  Danika januárban lesz 4 éves. Családba fogadott kisfiú. Rengeteg megpróbáltatáson van túl picinyke élete. Deformált, nyitott gerinccel, vízfejjel, deformált mellkassal, nyitott hasfallal, lágyéksérvvel, egy vesével, csípőficammal, dongalábbal született, időközben társult bronchitis és epilepszia is. Nagy segítség lenne utaztatásokban, terápiákban és gyógyszerekben bármilyen kis összegű támogatás!

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina és Balázs

  Krisztina egyedül neveli 7 éves tündéri, autizmussal élő kisfiát egy szociális bérlakásban, nagyon szerény körülmények között. Sajnos gyermeke mellett nem tud elmenni dolgozni; ápolási díjat kap, családi pótlékot és gyest, utóbbit tartozás miatt levonás terheli. Jelenleg kézzel kell mosnia, mert nincs működőképes mosógépe, erre szeretne gyűjteni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ági és férje

  Ágiéknak 50 éves koruk után ment rá a házuk a devizahitelre, ezért albérletbe kényszerültek. Férje nyugdíjas, Ági most töltötte be a nyugdíjkorhatárt, ezért munkahelyén már fel kellett mondania, de nyugdíjat még hónapokig nem kap az ügyintézés alatt. Közben étterembe jár mosogatni, illetve egy színházban dolgozik beugrósként, de sajnos már egyre kevesebbet hívják. Élelmiszerre gyűjtenek, hogy átvészeljék ezeket a nehéz hónapokat.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Jónás család

  A családfő hetekkel ezelőtt hete elhunyt, 7 gyermeket maga után hagyva, a gyesen lévő édesanya nyakába szakadt az egész család eltartása, gondozása. A napi étkeztetésben szerencsére a nagyobbak iskolája segít, a ruhákat, játékokat adományokból kapják. Egy szoba-konyhás lakásban laknak nyolcan. Pelenkára, élelemre, tisztasági szerekre, kis karácsonyi édességre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csizmadia család

  A család Erdélyből érkezett egy jobb élet reményében Budapestre. Jelenleg egy komfort nélküli lakásban jelenleg 4-en,de most született legkisebb kisfiuk, aki még korai érkezése miatt kórházban van. Pelenkára és egyéb babaholmikra, fekvő babakocsira szeretnének gyűjteni, és egy kis élelmiszerre karácsonyra, ha jut.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Angi néni és unokái

  Károly, Gusztáv és Armando árván maradt, miután apjuk halála után édesanyjuk is elhunyt tavasszal, azóta nagymamájuk, Angi néni neveli őket, szűkösen, kisnyugdíjából eltartva a családot.A fiúk remek srácok, az iskola közösségi életében aktívan részt vesznek, jó tanulók és jó sportolók. Egy energia takarékos kombinált hűtőre gyűjtene a család.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ida

  Ida a fővárosban lakik egy önkormányzati lakásban. A lakást kevéske nyugdíjából tartja fenn. Több betegségben is szenved, ám a gyógyszereinek csak egy részét finanszírozza a közgyógyellátás, a többit saját erőből kell beszereznie. Gyermekei csak nagyon ritkán tudnak segíteni neki, ám az unokái gyakran vannak nála, ilyenkor ő látja el a gyerekeket. A régi gáztűzhelye kigyulladt, ezért em tud az unokáknak főzni. Egy új gáztűzhelyre lenne szüksége, hogy meleg étel kerüljön az asztalra.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bálint és Csenge

  Bálint egy Fejér megyei településen él kislányával Csengével. Bálint jövedelme nagyon kevés, amiből nehezen tudja eltartani a kislányát. Az élelmiszert nem tudják megfelelően tárolni hűtőszekrény hiánya miatt, ezért erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lujza és családja

  Lujza Szabolcs megyében neveli két kislányát és fiát egy albérletben. Közmunkásként dolgozik, fizetését a családi pótlék egészíti ki, ami így is mindössze 80.000 forint. Nagylánya Éva, speciális iskolába jár, Amanda epilepsziás. A nagyfiú József próbálja diákmunkából segíteni a családját. Sajnos ennyi pénzből nagyon szegényes karácsonyuk lenne – élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  ÉVa és Sándor lányukkal, és két unokájukkal, Andival és Emíliával élnek egy kis bérlakásban. A nagymama rokkantnyugdíjas, ezen kívül napi 4 órában takarít, ezt az édesanya gyes-e és a családi pótlék egészíti ki, valalamint a gyermekek édesapjának 20 e forintos tartásdíja. Sajnos az egyik szobában elromlott a konvektor, és nincs pénze a családnak megjavíttatni, erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett, Kristóf és családjuk

  Zsanett férjével Kristóffal és 3 gyermekükkel élnek egy családok átmeneti otthonában. Kristóf egy bp-i takarítócégnél dolgozik, Zsanett pedig otthon van 2 kisebb gyermekével. A család havi jövedelme a családi pótlékból, GYES-ből és az édesapa munkabéréből áll, ez havonta kb 300.000 Ft. A család nemsokára önkormányzati krízislakásba fog költözni, amit önerőből kell felújítaniuk. Nagyon sok mindenük meg van már, azonban mikrót és konyhai páraelszívót már nem tudtak venni, ezért ezekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Niki, Jenci és gyermekeik

  Nikiék két gyermeket nevelnek férjével, Jencivel, aki súlyos tüdőbeteg. Betegsége miatt évek óta nem kapja meg az orvosi alkalmasságit a munkavégzéshez, éppen most lyukadt ki a tüdeje, jelenleg is kórházban van. Niki csomagolóként dolgozott korábban, majd gyesen volt gyermekével, ami decemberben jár le. Férje állapota miatt nem tud most visszamenni dolgozni, nagyon nehéz helyzetben vannak. Élelmiszerre, a gyereknek karácsonyi apróságokra gyűjt.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marci és családja

  Marci 85%-ra leszázalékolt, bipoláris depresszióval élő fiatal, aki súlyos szívbeteg édesapjával és mozgássérült édesanyjával él, aki most szeptemberben egy sztrókon is átesett.
  Minden bevételük a rokkantnyugdíj, mivel pénzük nincs a ház körüli munkálatokra, egy egyre csak romló állagú házban élnek, mostanra már a rezsit is csak nagy erőfeszítések árán tudják kifizetni. Penészellenes festék vásárlására, és gázszámlájuk kiegyenlítéséhez kérnek segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ferenc és fia

  Ferenc egyedül neveli 14 éves fiát. Éjjeliőrként dolgozott, de mikor figyelmeztették, hogy így elvehetik a gyermekét, egy rosszabbul fizető állást kellett választani, most mindennel együtt 140 ezer forint a bevétele, amiből az albérletet és a rezsi kifizetése után 30.000 forintja marad egész hónapra minden másra. A családsegítő segítsége, illetve a helyi pékség adományai nélkül nem is tudja mi lenne vele. Fia minden álma egy laptop, de elromlott mosógépe, és mikrója pótlása sajnos előbbre való, erre szeretne gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Békéscsabai idősotthon

  Idősotthonunkban 33 idős emberről gondoskodunk, akiknek a ruháit és az otthon textíliáit saját gépekkel tartjuk tisztán. Napi 14-16 teljes adag szennyes mosása, szárítása miatt gépeink gyakran meghibásodnak, hamar tönkremennek. Jelenleg csak 1 db működőképes háztartási mosógépünk van, a dolgozók emberfeletti munkájával tudjuk csak biztosítani a lakók ruháinak és használt textíliáinak tisztaságát ; anyagi problémák miatt sajnos egyelőre nem tudjuk pótolni a gépeket.

  100%
  24 ADOMÁNYOZÓ 400000 Ft. TELJESÜLT
 • István és családja

  István És Hajnalka egy Békés megyei városban lakik 7 gyermekükkel. István alkalmi munkából tartja el a családot, Hajnalka munkakereső jelenleg. A biztos jövedelmük a családi pótlék, ami 120.000 forint. A fürdőszobába szeretnének egy vízmelegítő bojlert, mert egy nagyobb műanyag kádban fürdenek és mosnak jelenleg.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Attila és családja

  Attila és családja egy Békés megyei településen lakik. Attilát 1 éve agydaganattal műtötték, az édesanya rehabilitációs ellátást kap ezért csak 4 órában tud dolgozni. A rossz egészségi állapotuk miatt az elmúlt 1 évben egy nagyobb összegű tartozást halmoztak fel, ezért tartozásuk rendezéséhez kérik a segítséget.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bettina és családja

  Bettina férjével és 3 gyermekükkel Richárddal, Karcsikával és Eugéniával laknak egy Békés megyei városban. Az albérletüket el kell hagyni, mert omlik a mennyezet az egyik szobában. Az édesapa több betegségben szenved. A szülők csak alkalmi munkát tudnak vállalni, a rendszeres bevételük a családi pótlék. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Laura és családja

  Laura egy budapesti Családok Átmeneti Otthonában él férjével és 3 kiskorú gyermekével. Zoltán egy fővárosi takarítócégnél dolgozik, Laura otthon van a 2 éves kisfiával és 3 hónapos kisbabájával, a nagyobbik lánya óvodába jár. Zoltán munkája miatt keveset van otthon, ezért Laurának egyedül kell a 3 gyermekkel közlekednie a fővárosban, ami a jelenlegi babakocsijukkal már szinte lehetetlen, ezért egy új babakocsira szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Angéla és családja

  Angéla és Csaba két gyermeküket nevelik egy Békés megyei településen. Csaba minimálbérért dolgozik egy Kft-nél, Angéla epilepsziás emiatt nem tud dolgozni. Nagy szükségük lenne egy palackos gáztűzhelyre, hogy a gyermekeknek legyen minden nap meleg étel az asztalon.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda és családja

  Melinda férjével és 4 gyermekükkel él egy Békés megyei városban. József alkalmi munkákat vállal, Melinda gyesen van. A család havi jövedelme 130.000 forint. Jelenleg József édesanyjánál laknak. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Brigitta és családja

  Brigitta egyedül neveli három gyermekét: Timike 10, Robika 8, Lacika 3 éves. Brigitta főállású anya, bevétele 76 ezer forint, valamint a gyermektartásdíj és a családi pótlék. Az albérletért 25 ezer forintot, és rezsit fizet.Hónapról hónapra élnek, idős édesapja segíti a családot anyagilag. Nagy segítséget jelentene számukra egy mikró és ha marad pénz, tartós élelmiszer.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és felesége

  A házaspár egy felújításra szoruló tanyán lakik egy Békés megyei településen. Mindketten öregségi nyugdíjasok, kettejük nyugdíja 91 ezer ft. Istvánnak 7 éve gégerákot diagnosztizáltak, műtötték, most jól van, tünetmentes, gyógyszert már nem szed. Rozália, a felesége 20 éve cukorbeteg, diétázik, gyógyszert szed. Kevés jövedelmükből nincs lehetőségük automata mosógépet venni, így egy felültöltős mosógépet szeretnének.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Éva férjével és 5 kiskorú gyermekével él egy Békés megyei településen. Az apa közfoglalkoztatott, Éva ápolási díjat kap, ezt kiegészíti még a családipótlék. A ház amibe laknak felújításra szorul, azonban a hitelek miatt nagyon kevés pénzük marad a megélhetésre, emiatt nem tudták a pénzt összegyűjteni az anyagra. Ebben kérnék a segítséget.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tímea és családja

  Tímea férjével és 3 gyermekükkel egy budapesti családok átmeneti otthonában élnek. Tímea takarítónőként dolgozik, férje Gábor pedig biztonsági őr. A családi havi jövedelme 271.000 Ft. Nemsokára ki kell költözniük az otthonból, de szerencsére egy önkormányzati krízislakásba fognak menni, amit azonban fel kell újítaniuk. A felújítás költségei miatt másra már nem fognak tudni költeni, ezért egy mosógépet szeretnének, ami az iskolakezdés miatt is nagyon fontos lenne számukra.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor és családja

  Sándor párjával és két gyermekükkel él egy budapesti önkormányzati lakásba. Állandó keresete csak az édesanyának van, havi 80.000 Ft. Párja alkalmi munkákat vállal a fiukkal, ezzel kiegészítve a bevételüket. Hó végén már nem marad pénzük ételre, ezért tisztálkodási szerekre és tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anikó

  Anikó férjével neveli a 9 éves Rebekát, és a 17 éves Gábort. Korábban a közútkezelőnél dolgoztak közmunkásként, most már arra sem hívják őket, kizárólag alkalmi munkából élnek. Élethelyzetüket nehezíti, hogy kis lakásuk fala beomlott, és életveszélyessé vált. Annak helyrehozásához szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Jenny és családja

  Jenny három gyermeket nevel egyedül, édesapjánál laknak, aki súlyos vesebeteg, minden másnap dialízisre jár, édesanyja sajnos már több éve elhunyt. Minden bevétele a gyes és a családi pótlék, sajnos dolgozni nem tud eljárni, mert édesapja nincs olyan fizikai állapotban hogy a kisbabára tudjon vigyázni. Élelmiszerre, tisztasági szerekre szeretnének gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika

  Marika 64 éves, és egy lassan életveszélyes állapotú házban lakik, ami után még a mai napi fizeti a lakáshitelt, ami 20 ezer forint havonta. Az összes bevétele 50 ezer forintos nyugdíja, amiből lejön a hitel és a szintén 20 ezer forintos gyógyszerköltség. Egy kályhára szeretne gyűjteni, mert a mostani használhatatlan, és más esélye nincs, hogy vegyen egyet.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Renáta és családja

  Renáta egyedülálló anyukaként neveli három gyermekét nagy szegénységben, ráadásul nagyon beteg szülei gondozása is az ő nyakába szakadt. Volt férje semmiben nem segít, ráadásul egy másfél milliós hitelt is felvett, ahol Renátát tette meg adóstársnak, de a pénzt megtartotta. A gyesből és a családi pótlékból élnek, néha tud elmenni idénymunkára Renáta, ha tud vigyázni valaki másfél éves kisbabájára.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edit és Patrik

  Edit egy Békés megyei kis faluban neveli egyedül 13 éves autista kisfiát Patrikot. Edit 4 órában dolgozik, a jövedelmét az ápolási díj és a családi pótlék egészíti ki. Elromlott a mosógépük, amit jelenlegi anyagi helyzete nem enged pótolni, ezért egy automata mosógépre szeretne gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gábor és felesége

  Gábor és felesége Budapesten laknak egy önkormányzati lakásban. Gábor mozgássérült, felesége cukorbeteg és a lábai sokszor fájnak, így nem nagyon tud már járni. A lakás felújítása miatt kölcsönt vettek fel, amit nem tudtak fizetni egy idő után, mert a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő fiukat kellett ápolniuk, amihez újabb kölcsönt kellett felvenniük. Havonta a levonások után 110.000 Ft-ot kapnak. Ebből fizetik a rezsit és a gyógyszereket, élelemre már nagyon kevés jut, ezért élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Albert és családja

  Alberték vidékről jöttek egy szegény faluból a fővárosba egy jobb élet reményében. Mindketten találtak munkát, dolgoznak, de a fizetésük csak a minimálbért éri el. Jelenleg egy tizenvalahány négyzetméteres kis szobában húzzák meg magukat, gyermekük bentlakásos iskolába jár. Az a vágyuk, hogy találjanak egy albérletet, hogy gyermekükkel ne csak hétvégén, hanem minden nap együtt tudjanak lenni. Tartós élelmiszerre, tisztasági szerekre gyűjtenek, így talán többet félre tudnak tenni a majdani albérlet kauciójára.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona és unokái

  Ilona egy budapesti önkormányzati bérlakásban neveli 7 éve 4 unokáját. Az édesanya kilépett a család életéből, az édesapa pedig külföldön tartózkodik. Havonta 80.000 Ft-ból kell gazdálkodniuk, ami arra elég, hogy a lakást kifizesse és fenntartsa, a gyerekekre alig jut valami. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és gyermekei

  Erika egy budapesti önkormányzati lakásban neveli egyedül 16 éves lányát és 13 éves fiát. Férjével már 10 éve elváltak, az édesapa külföldön él, de gyerektartást fizet. Erika takarítónőként dolgozik, havi bevétele 100.000 Ft. Egy félreértés miatt több mint 600.000 Ft-os vízszámla tartozása keletkezett, ami a családi kasszát megterheli. Tartós élelmiszerre és tisztítószerekre szeretne gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rebeka és gyermeke

  Rebeka egy súlyosan bántalmazó kapcsolatból menekült egy anyaotthonba egy éves gyermekével. Korábban egy gyárban dolgozott, de ő és gyermekei is sokat betegeskedtek, ezért több helyről is elbocsátották próbaidő alatt. Sok helyen már alapból nem akarják alkalmazni kisgyermeke miatt, illetve mert nem tud túlórát vállal ni. Semmilyen támasza nincs az életben, szülei nem élnek, barátait volt férje elmarta mellőle, egyedül folytat heroikus küzdelmet a túlélésért. Lejárt számlái kiegyenlítésére, és gyermekholmira szeretne gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Brigitta és családja

  Brigitta férjével és 4 gyermekükkel élnek egy budapesti családok átmeneti otthonában. Sajnos beköltözésük után pár hónappal Brigitta párjánál Leventénél daganatos betegséget diagnosztizáltak. Fél éven keresztül járt kemoterápiára és szerencsére meggyógyult, de ez a 6 hónap anyagilag nagyon megviselte a családot. A család havi bevétele körülbelül 250.000 Ft. Pár hónap múlva ki kell költözniük az otthonból, mert lejár a szerződésük. A kinti életük elkezdéséhez szeretnének segítséget kérni, egy hűtőre lenne szükségük.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Alexandra és családja

  Alexandráék nagy válságba került, mikor kiderült, hogy az édesapának rosszindulatú agydaganata van. Jelenleg is kemoterápiára jár. Mivel korábban, ahogy ez az építőiparban nem elszigetelt eset, nagyrészt bejelentetlenül dolgozott, ezért szinte semmilyen támogatásra nem jogosult – a család összbevétele 100.000 forint. Élelmiszerre gyűjtenek

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Enikő és családja

  Enikő egy Pest megyei településen él fiával és párjával. A ház amiben laknak, az anyósáé, így 3 család lakik az ingatlanban. A devizahitel miatt azonban a házat akármikor elvehetik tőlük, mert nem tudják fizetni. Enikő párja jelenleg nem él a családdal. A kisfiú most lesz 9 éves, oxigénhiányosan született így az ő nevelése is sok energiát felemészt. Enikő alkalmi munkákat vállal, ha tud így a család havi bevétele kb 100.000 Ft. Ruhára szeretnének gyűjteni a kisfiúnak és tartós élelmiszerre.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gizella és családja

  Gizella egy Pest megyei településen él párjával és lányával. A lánya iskolába jár, párja pedig betegsége miatt nem tud dolgozni. Gizella utcatakarítóként dolgozik, a család havi bevétele 110.000 Ft, ami nem elég egy hónapra, ezért gyakran kölcsön kell kérnie pénzt. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tibor, Zsolt és családjuk

  Van két autista nagyfiúnk, Tibor és Zsolt – a kisebbik enyhén, de ő is koordinációt igényel bár ő majdnem teljesen önálló. Az idősebbik fiunk nagyon érintett, ráadásul öt éve már skizofréniával is küzdünk, ami annyira felerősödött benne hogy napi 24 órás felügyeletet igényel. Egyfolytában üvöltözget annak ellenére hogy több fajta gyógyszert is kap. Ez nagy hanggal jár, zeng az egész ház, vagy udvar ha kint csinálja, nehezen tolerálható. Mindketten mellette vagyunk jelenleg így nagy szükségünk van segítségre.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julianna és családja

  Julianna párjával, 3 gyermekével és legnagyobb fia feleségével és két gyermekükkel lakik egy budapesti önkormányzati lakásban. Julianna havi bevétele 90.000 Ft, párja jelenleg nem dolgozik, alkalmi munkákat vállal. A legidősebb fia is dolgozik, amennyire csak tud a lakbérbe beszáll. Sokszor van, hogy nem jut hónap végén étel az asztalukra. Tisztálkodási szerekre és tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Karolina és családja

  Karolináék öt gyermeket nevelnek. Az édesapa korábban közmunkán dolgozott, de cukorbetegsége és pajzsmirigyproblémái miatt nem tudott már megfelelően dolgozni, és nem alkalmazzák. A család fix bevétele jelenleg a gyes és a gyermekek után járó családi pótlék. Jelenleg kézzel kell mosniuk, mert mosógép sincs, így arra szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • László és családja

  László és családja 3 kicsi gyermekkel, nehéz anyagi körülmények között egy árverezés alatt álló házában él. László intézményi elhelyezett gyermek volt, így szülői segítségre nem számíthatnak. Emellett epilepsziás beteg, így bejelentett állásra nem nagy esélye van, hisz az orvosi alkalmasságin sem jut túl. Ugyan alkalmi munkát nap mint nap vállal az apa, így a mindennapi szükségletre futja a családnak, de egy automata mosógép nagy segítség lenne nekik.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsi és családja

  Zsuzsáék öt gyermeket nevelnek. Nagy bajba kerültek, amikor az édesapa pár hónapja szívinkfartust kapott, és úgy leromlott az egészségi állapota, hogy azóta nem tud dolgozni, elveszítette a munkáját. Jelenleg csak a gyermekek után járó juttatásokból élnek. A házban nincs áram sem, aggregátor gondoskodik arról, hogy legalább a villany égjen. Élelmiszerre és tisztasági szerekre gyűjtenek.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anasztázia és családja

  Anasztázia egy Heves megyei városban él férjével és 2 kiskorú gyermekével. A kisfiú szívbetegséggel született, 1 évesen operálták. Az édesapa az építőiparban dolgozott, de egy infarktus után már nem tud munkát vállalni, nem bírja a fizikai megterhelést. A család havi bevétele 80.000 Ft. Tartós élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük és brikettre amivel fűthetnek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Iván és családja

  Iván egy Heves megyei városban él feleségével és 3 gyermekével. A lakást amiben laknak örökölték, de sok tartozás halmozódott fel, ezért bármikor elveszíthetik. Iván a szíve miatt nem tud nehéz fizikai munkát végezni, ezért könnyebb idénymunkákat vállal. A család havi bevétele mindössze 50.000 Ft. Nagy segítség lenne nekik, ha a villanyszámlát be tudnák fizetni, ez 12.000 Ft, valamint tartós élelmiszernek is nagyon örülnének.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztián és családja

  Krisztián egy Heves megyei városban lakik 4 iskolás korú gyermekével. 3 éve az édesanya kilépett a család életéből, így Krisztián egyedül neveli őket. Az egyik fia értelmi fogyatékos, így több odafigyelést igényel. Krisztián viszi el és hozza haza minden nap ezért nem tud 8 órába elmenni dolgozni, 4 és 6 órába pedig senki nem veszi fel. Havonta 102.000 Ft-ból kell gazdálkodnia, ebből kell az utazást is megoldania. A lakás amiben élnek 2 helyiségből áll, de az egyik szoba használhatatlan. Ennek a felújításában kérnének segítséget, padlóra szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Albert és családja

  Albert egy Heves megyei városban lakik feleségével és 6 gyermekükkel. Az ingatlan amiben laknak nagyon kicsi, a berendezés szegényes. Az édesanya nem dolgozik, Albert szociális segélyt kap és idény munkákat vállal el, amivel próbálja a keresetét kiegészíteni. A család bevétele havonta 110.000 Ft. Nagy szükségük lenne egy centrifugára, hogy a gyermekek ruhái gyorsabban száradjanak meg és némi tartós élelmiszernek is nagyon örülnének.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  Judit 5 kiskorú gyermekével, testvérével és édesanyjával él egy Nógrád megyei községben. Az ingatlan amiben laknak elég romos, bútoruk alig van. Víz nincs bekötve. Havonta 93.000 Ft-ból kell gazdálkodniuk. Nincsen mosógépük, amire azonban nagy szükségük lenne.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gabriella és családja

  Gabriella egy Nógrád megyei kis községben él férjével, két gyermekével és unokájával. Gabriella ápolásin van a fiával, aki pszichiátriai beteg. A férje jelenleg nem dolgozik. A család havi bevétele az ápolási díjból és a családi pótlékból áll, ami nem elég, mert a fia gyógyszerei nagyon sok pénzt felemésztenek. Nincsen mosógépük, erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ráhel és családja

  Ráhel férjével és két kislányával Kiarával és Amirával lakik egy Nógrád megyei községben. A férje közmunkásként dolgozik, 74.000 Ft-ot kap havonta, Ráhel pedig kapja a GYES-t és a családi pótlékot, így a havi bevételük körülbelül 130.000 Ft. Az édesapa a következő hónapban leépítés miatt lehet, hogy elveszti a munkahelyét. Élelmiszerre lenne a legnagyobb szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Margit és családja

  Margit egy Nógrád megyei községben él férjével és 3 gyermekével Noellel, Rubennel és Korinával. A férje jelenleg nem dolgozik, mert nincs munka a községben, de folyamatosan keresi a lehetőségeket a környező településeken. A család bevétele a családi pótlékból és a segélyből áll, amit a férj kap. Nagy szükségük lenne egy automata mosógépre.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Antal és családja

  Antalék két gyermeket nevelnek egy szoc. bérlakásban. Összes fix bevételük a gyes és a családi, Antal időként kap közmunkát, de azt is levonás terheli. Súlyos elmaradásaik vannak a közműveknél; a gázszolgáltató már kikapcsolással fenyegeti őket. Ennek rendezésére szeretnének most gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  Judit egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis településen lakik párjával és 6 gyermekével. Judit jövedelme a GYED-ből és a családi pótlékból áll, az édesapa közmunkán van. A család havi jövedelme 236.000 Ft. A lakás amiben laknak fél komfortos. Gáz nincs bevezetve, meleg víz sincs. A főzést gázpalackkal oldják meg, fával fűtenek. Mivel hat gyerek van, sok a ruha, de nincs mosógépük, ezért az anyuka kézzel mos. Egy mosógépre szeretnének gyűjteni, ami megkönnyítené a család hétköznapjait.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsela és családja

  Zsela és párja egy budapesti önkormányzati lakásban él 2 kiskorú gyermekével Dániellel és Denisszel. Dániel óvodás, Denisz pedig jelenleg a bölcsődei beszoktatás időszakában van. Az édesapa jelenleg csak hétvégenként zenélésből él, Zsela pedig otthon van. A család havi jövedelme 200.000 Ft. Elromlott a mosógépük és most nem engedhetik meg maguknak, hogy vegyenek egyet, ezért erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andrea, László és családjuk

  László és Andrea 3 gyermeket nevelnek egy szegény mátrai faluban, a 17 éves Andreát, aki varrónőnek tanul, a 15 éves Istvánt és a pici 1 éves Jázmint. Mióta a bánya bezárt a környéken, szinte semmi munkalehetőség nincsen: László és Andrea is csak közmunkásként tud dolgozni, összesen keresnek 130.000 forintot, amihez még a családi pótlék jön. Lakásuk hitelét még 10 évig törlesztik, az is teher a családon. Számlaelmaradásuk miatt hamarosan kikapcsolják a villanyt, annak rendezésére és élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvi és családja

  Szilva és párja öt gyermeket nevel szociális bérlakásban. Szilviát tumorral műtötték 3 éve, azóta jobban van. Az apa rokkantnyugdíjas, gerincbeteg, könnyebb alkalmi munkával egészíti ki a család jövedelmét. A gyes és a családi pótlék összesen 150 ezer forint. Nagyon szeretnének saját ingatlant, de úgy érzik, hogy életkörülményeik miatt szinte lehetetlen. Mosógépük elromlott, jelenleg kézzel mosnak, még centrifugájuk sincs, így nehezen száradnak a ruhák. Automata mosógépre gyűjtenek, és tartós élelmiszerre.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika, Zsolt és családjuk

  Mária és Zsolt 6 gyermeket nevelnek. A legnagyobb 17 éves, a legkisebb pedig 1 éves. Az apa alkalmi munkából tartja el a családját, munkanélküli segélyt nem kap. A család jövedelme ezen kívül a gyes és családi pótlék, mely összesen 136 ezer forint. Korábban komfort nélküli albérletben laktak, ezért Zsolt édesanyja segíti a családot, saját ingatlanát adta oda, hogy biztonságban élhessen a család. Dóri kislányuk asztmás, rendszeresen gyógyszert szed, pumpát használ. Katinkának több allergiája van, gyógyszereket szed. Tartós élelmiszere gyűjtenek.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ibolya és családja

  A család egy meglehetősen rossz állapotú albérletben él, egy Hajdú-Bihar megyei városban. A lakás havi bérleti díja 30.000 ft. A szülők 7 kiskorú gyermeket nevelnek. Az édesanya nem rendelkezik munkahellyel, az édesapa nyugdíjas lett 2018. nyarától az egészségügyi állapota miatt. A család havi bevétle 145.500 Ft havonta. Gáztűzhelyre, porszívóra és tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és lánya

  Zsuzsa egyedül él 20 éves lányával egy albérletben. Zsuzsa nem tud dolgozni, mert tüdő- és szívbeteg, valamint cukorbeteg. A havi bevételük a családi pótlék és az árvaellátás.Nem tudja magát leszázalékoltatni, mert az előző munkahelyén nem volt végig bejelentve, így nincsenek meg, az ehhez szükséges ledolgozott évei. Lánya még tanul, sütő-cukrásznak. Tűzifára és tartósélelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julianna és családja

  ulianna párjával, 13 éves autista kisfiával és 6 éves kislányával él egy Pest megyei településen. Julianna párja építőiparban dolgozik. A család havi bevétele az apa jövedelméből és a családi pótlékból áll. Julianna eddig egy boltban dolgozott, ám az bezárt, így jelenleg munkanélküli. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és lánya

  Erzsébet 5 éve egyedül neveli lányát egy Pest megyei településen. A lakás amiben laknak saját, de a törlesztőjét még fizeti az édesanya, így havonta 65.000 forint megy el a lakhatásra. Az apa már nincs velük, de a lányával tartja a kapcsolatot. Erzsébet egy gyárban dolgozik. A havi bevétele a munkabérből áll, ami körülbelül 95.000 Ft, valamint az apuka támogatja a kislányát havonta 10.000 forinttal. Tűzifára lenne szükségük.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Diána és Emili

  Diána egy Pest megyei településen lakik a kislányával Emilivel. A ház amiben laknak saját, de fél kész állapotban van, mert mikor Diána megvette, a párja elhagyta őt, így nincs aki tovább építse. A havi bevétele a munkabéréből és a családipótlékból áll. Tűzifára, tartós élelmiszerre és Emilinek baba kiegészítőkre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária

  Mária női szabónak tanul. Kollégiumban lakik, édesapját nem ismeri, édesanyjával pedig annyira megromlott a viszonyuk, hogy elküldte otthonról a lányát. Havonta nagyon kevés pénzből kell gazdálkodnia. Az iskola és a kollégium segít neki, amiben csak tud. Mária focizik az Oltalom csapatában, amit nagyon szeret és minden szabadidejét az edzéseken tölti. Egy – két kisebb háztartási gépre illetve élelmiszerre és tisztálkodási szerre lenne a legnagyobb szüksége.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Alexandra és gyermekei

  Alexandra 4 gyermekét neveli egy anyaotthonban. Két gyermeke óvodás, két gyermeke pedig alsó tagozatos tanuló. Alexandra a helyi konzervüzemben helyezkedett el, minimálbért kap. A gyermekei apja nem támogatja a gyerekeket, a családja sem segít, teljesen magára van utalva. későbbiekben szeretne családjával albérletbe költözni, erre gyűjt. A programban élelmiszerre, ruhára és karácsonyi ajándékra szeretne gyűjteni a gyermekeknek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalin a párjával és két gyermekével él Budapesten egy önkormányzati lakásban. A fiúk 9. és 4. osztályba járnak. Katalin egy cukrászdában mosogat, párja két éve stroke-ot kapott ,ezért nehéz fizikai munkát nem végezhet, jelenleg egy étteremben karbantartó. A család havi jövedelme 130.000 Ft havonta. Tartós élelmiszerre és némi karácsonyi ajándékra a gyerekeknek szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és lányai

  Judit Budapesten él 21 éves vak lányával és 13 éves oxigénhiányosan született lányával. Egyedül neveli őket, az édesapa otthagyta őket. Havi bevétele körülbelül 90.000 Ft, ebből havonta 40.000 a rezsi. Nem működik a gáztűzhelyük, ezért erre szeretnének gyűjteni, hogy tudjon a lányoknak sütni, főzni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ketrin és családja

  Ketrin Budapesten él egy albérletben szüleivel és 3 testvérével. A jobb élet reményében költöztek fel vidékről pár hónapja. Édesapja biztonsági őrként dolgozik, a család havi bevétele 160.000 Ft amiből 40.000 Ft-ot fizetnek az albérletre. Itt a tél és nincs arra pénzük, hogy megvegyék mind a 4 gyermeknek a meleg ruhát, ezért erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Margit és unokái

  Margit egy budapesti albérletben neveli 3 unokáját, akikről szüleik lemondtak. 10 hónapos, 4 és fél és 6 évesek a gyermekek. Takarítóként dolgozik, 138.000 Ft-ot kap onnan. Ehhez jön a családi pótlék és a GYES. Az albérlet mindennel együtt 145.000 Ft havonta. Margit nagyon sokat küzd azért, hogy a jelenlegi szintet meg tudja tartani az unokái számára. Tartós élelmiszerre lenne szükségük.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Viktória és családja

  Viktória gyermekével, két féltestvérével és az édesanyjával él egy budapesti önkormányzati lakásban. Viktóriát párja bántalmazta és el is hagyta mikor teherbe esett. Viktória édesanyját is elhagyta a párja, aki a gyerekek részére nem ad pénzt. Emiatt Viktória édesanyjával felváltva dolgozik egy élelmiszerboltban. Havonta körülbelül 50.000 Ft-ból kell gazdálkodniuk, mert egy nagyobb tartozást is felhalmozott Viktória édesanyjának a párja. Tartós élelmiszerre és babakocsira szeretnének gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és Alex

  Mária egyedül él 20 éves fiával Alexszel. Korábban ismerősöknél kaptak szállást, novemberben örököltek egy kis lakást, így oda át tudtak költözni. Mária 120.000 forintot keres, fordítási tolmácsolási munkákért, ennyi az összes bevételük. Úgy tűnik Alex el tud majd helyezkedni, ahol informatikai munkát végezne, de a betanulási időszak alatt nem igazán fizetnek, az még 3 hónap. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kitti és gyermekei

  Kitti Balázst és Bencét egyedül neveli egy kis faluban. Mindkét gyermek autizmussal. Az apával válásuk folyamatban van. Kitti egy másik településen korábban önkéntesként autista gyermekek és családjaiknak programokat szervezett azért, hogy egymást segítsék, támogassák.A közösségben rejlő erőt, összefogást nagyon fontosnak tartja. A gyermekek iskolájában is aktívan részt vesz a közösségszervezésben. Kevés pénzből gazdálkodik, ezért tartós élelmiszernek nagyon örülne.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és Tamás

  Éva egyedülálló anyaként neveli Tamás fiát egy albérletben. Közmunkásként tud csak dolgozni, a jövedelme az adókedvezménnyel együtt is csak 64 ezer ft havonta. Ezen kívül csak a családi pótlék a bevétele, Tamás apja semmiben nem támogatja, tartásdíjat sem fizet. Szociális gondozó- és ápoló végzettsége van, szeretne majd később elhelyezkedni a szakmában, amikor Tamás már nagyobb lesz, és önállóan el tud menni az iskolába. Mivel most nincs működő mosógépe, egy újra szeretne gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina, Kori, Máté és Levi

  Krisztina egyedül neveli 3 gyermekét, a 16 éves Korit, a 6 éves Mátét és a 4 éves Levit. Korábban 13 évig a piacon dolgozott, de most a környéken szinte semmi munkalehetőség sincs, úgyhogy Krisztina összes bevétele az anyasági támogatás (25.800) és a családi pótlék (51.000). A gyermekek apjának sincs állandó munkája, ha éppen van valami jövedelme, próbál segíteni. A család egy mosógépre gyűjt, most Krisztina kézzel mos a gyerekekre, ami különösen télen elég nagy teher.

  100%
  12 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szabina és családja

  Szabina férjével és 3 gyermekével él egy budapesti örökölt lakásban. Szabina eladóként dolgozik, párja jelenleg munkanélküli. A család havi bevétele az édesanya fizetéséből és a családi pótlékból áll, ami 150.000 Ft. A lakáson, amit örököltek van egy egymillió forintos tartozás, amit folyamatosan törleszteniük kell. A lakás már élhetőbb mint korábban, ám még mindig van rajta mit javítani, ezért egy gáztűzhelyre szeretnének gyűjteni és némi karácsonyi ajándékra a gyerekeknek.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és gyermekei

  Csilla egy szegény, Borsod megyei településen neveli 6 gyermekét (Szabi, Ramóna, Viola, Adrienn, Bendzsi, és Lejla) Rendkívül nehezen élnek, a környéken semmi munka nincs, férje még szerencsésnek számít, hogy legalább közmunkát kapott, az sem mindenkinek jut. Csilla gyesen van a 2 éves Lejlával. Év közben is nagy nehézségek árán teremtik elő az ételre valót, a tél viszont különösen nehéz, mivel még a fűtésre is kell költeni. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvia, Lajos és gyermekeik

  Szilvia férjével, Lajossal neveli két gyermeküket egy egyszobás szociális bérlakásban nagyon szerény körülmények között. Lajos dolgozik, nettó jövedelme 140 ezer forint. Lajosnak kétszer volt infarktusa, gyomorvérzése 2014-ben volt. Családfenntartóként soha nem gondolt arra, hogy rokkantsági ellátásból tartsa el a családját, fontos számára, hogy dolgozhasson, nagyon kitartó..Az elromlott hűtőgépüket szeretnék cserélni, s amennyiben marad pénz, tartós élelmiszert is szeretnének.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mihály és családja

  Mihály és Ildikó két gyermekükkel, Ildikóval és Viktorral élnek egy 46 négyzetméteres szociális bérlakásban 13 éve. Mihály rokkantnyugdíjas, tüdőasztmára, magas vérnyomására rendszeresen gyógyszereket szed. Ildikó nemrég végzett el sikeresen egy tanfolyamot, de elhelyezkedni még nem tudott. A fűtés nekik is nagyon problémás minden télen: tűzifára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina, Zsolt és családjuk

  Krisztina és Zsolt 6 kisgyermeküket nevelik egy szociális bérlakásban. Krisztina gyesen van a három picivel, Zsolt géplakatos, de sajnos munkát nem kap, pedig több munkahelyen pályázott, így alkalmi munkából egészíti ki a család jövedelmét. Rendszeres bevételük a gyes és a családi pótlék. Tüzelőre, pelenkára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Márta és családja

  Márta 11 tagú családjával él egy 2 szobás albérletben; 6 unokája, két felnőtt gyermeke és az ő párjuk is ott lakik. A család összes bevétele a családi pótlék, valamint a nagymama ápolási díja, melyet autista unokája után kap, így összesen 150 ezer forintos bevételből gazdálkodnak 11-en. Egy centrifugának nagyon örülnének, mert elromlott, s nincs annyi bevételük, hogy vásárolni tudjanak. Tartós élelmiszernek is nagyon örülnének.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és családja

  Csilla egy kis faluban él párjával és 3 és fél éves kislányával egy kis házikóban, ahová a víz sincs bevezetve. Az édesapa nem mer bejelentett munkára, mert akkor a tartozások miatt a fizetése nagy részét levonnák, így alkalmi munkákat vállal egy kerítésépítő cégnél. Sajnos ott sokszor előfordul, hogy csak hetente pár nap hívják be dolgozni. Csilla foglalkozást helyettesítő támogatást kap, ami bő 20 ezer forint havonta. Élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Mária és férje rendkívül szerény körülmények között nevelik unokájukat,Melanit, mióta édesanyja pólyás korában elhagyta. Mária korábban baromfifeldolgozó üzemben, illetve kertészetben dolgozott – sajnos mióta megszűnt a gyes a kislány után, még nem talált munkát, jelenleg szociális támogatást kap. Mária férje súlyos gerincproblémával él, amit az orvosok nem mernek műteni – az összes bevétele 27.000 forint. Nagy segítség lenne nekik, ha kapnának egy mosógépet, jelenleg kézzel kell mosniuk, illetve néha-néha elkérik egy szomszédjukét.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágnes és családja

  Ágnes férjével és 6 gyermekével él egy Békés megyei településen. Ágnes főállású anyaként otthon van a legkisebb fiukkal, férje pedig segédmunkásként dolgozik. A család havi bevétele az édesapa munkabéréből valamint a családi pótlékból és GYES-ből tevődik össze. Jelenleg nincs fűtés a házban, mert a kazánjuk teljesen használhatatlanná vált. Az új már megvan, de nem tudják felszerelni, mert nincs hegesztőjük. Ezért egy olcsóbb hegesztőre és némi tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Miklós és családja

  Miklós egy budapesti albérletben lakik feleségével és két gyermekükkel. Miklós hallás – és látássérült, alkalmi munkából él. Párja takarítónőként dolgozik egy plázában. A család havi bevétele 180.000 Ft, ebből 50.000 Ft megy el az albérletre, ami azonban nagyon szegényes. Nincs ágyuk, matracon alszanak. Egy ágyra és a gyerekeknek karácsonyi ajándékra szeretnének gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Éva 4 gyermekével és 1 unokájával él egy Békés megyei településen egy kis házban. A két kisebbik lánya iskolába járnak, a fia egészségügyi problémák miatt csak 4 órában dolgozhatna, de az életkora miatt nem kap munkát. Éva tüdőbeteg, rokkantsági nyugdíjat nem kap. A havi bevételük 29.600 ft. A vizet egy 30.000 Ft-os tartozás miatt elzárták a házban, ezért egy közkútból hordják a vizet, ami a háztól messze található. A víz visszakapcsolásában szeretnének segítséget kérni valamint némi tartós élelmiszerre is szükségük lenne.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Bettina és családja

  Bettina és férje egy Békés megyei településen nevelik 3 lányukat egy albérletben. A család havi bevétele a Családi pótlékból, a GYES-ből és az édesapa munkabéréből áll. Ő alkalmi munkákat vállal. Bettina várandós a 4. gyermekükkel, ezért egy babaágyra és némi tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsolt és családja

  Zsolt és családja egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis faluban él. 3 leány és 1 fiúgyermekük van, akik általános iskolások. A szülők alkalmi munkákból élnek, ehhez hozzá jön még a családi pótlék. A család havi bevétele így 100.000 Ft. A nyáron beszakadt gyerekszoba padlóját szeretnék megjavítani, hogy a család újra egy fedél alatt élhessen. A javítás anyagainak megvásárlásához kérnének segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágnes és családja

  Ágnes egy Pest megyei faluban él férjével és 5 éves kisfiával. A család életét a rossz anyagi helyzetük és az édesapa vesebetegsége nehezíti. Az édesanya eddig közmunkásként dolgozott, ám nem hosszabbították meg neki a munkaviszonyát. Az édesapa nem tud dolgozni a betegsége miatt, nemrég került fel a vese transzplantációs listára. A kisfiuk a család helyzete miatt nagyon sokat nélkülözik. Tűzifára és tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csaba és családja

  Csaba és felesége 8 gyermeket nevelnek a Fővárosban egy zsúfolt kis lakásban. Csaba alkalmi munkákat vállal, felesége pedig óraadóként dolgozik egy általános iskolában, hittant oktat. A család életét az anyagi helyzetük nehezíti meg a legjobban, minden nap egy küzdelem, hogy a gyermekeknek tudjanak adni enni és a testi és lelki egészségüket megőrizzék. A babakocsijuk sajnos használhatatlanná vált, így szeretnének egy újat, valamint tartós élelmiszerre is szükségük lenne.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edit és Nóri

  Edit egyedül neveli fogyatékossággal élő kislányát Nórit és Nóri testvérét egy román határ melletti kis településen. A család bevétele az ápolási díjból és a másik gyermeke aktív korúak járadékából áll. Nem tud elmenni dolgozni, mert Nóri egész napos felügyeletet igényel. Egy használt laptopra szeretnének gyűjteni, hogy kinyílhasson a világ a kislány előtt.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andi és gyermekei

  Vidéken neveljük két gyermekünket. A kisebbik asztmás és tejfehérje-érzékeny. Beteg gyermekem mellett csak 4 órában tudnék dolgozni, legközelebb tavaszra ígértek munkát közmunkásként. A férjem műtétje miatt hosszú időre kiesett a munkából, még nem tudtunk azóta sem rendesen egyenesbe jönni.Ha tartós élelmiszer formájában kapnánk segítséget, annak nagyon örülnénk.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Roland és szülei

  Roland 18 éves és csecsemőkori bénulással született. Édesanyja napi 24 órábana vele van, ezért ápolási díjat kap, az édesapa pedig több műszakban dolgozik, messze a lakóhelyüktől. A speciális gyógyszerek és étrend miatt a család megélhetése nehéz. Nincs mivel fűteniük majd télen, emiatt tűzifára lenne szükségük.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rozália és gyermekei

  Rozália legkisebb gyermeke születése óta, több mint 7 éve nevel egyedül 4 gyermekét, jelenleg egy budapesti szükséglakásban. Az édesapa néha-néha látogatja a családot, de anyagi segítséget nem nyújt. Rozáliának a hét minden napján takarít 850 forintos órabérben, hogy ételt tudjon rakni az asztalra és ruházni tudja gyermekeit, de így is nagyon szűkösen élnek. Élelmiszerre gyűjtene és ruhára a gyerekeknek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina és gyermekei

  Krisztináék 2 gyermeket nevelnek egy munkásszállón, ahol nagyon magas, 130 e forintos bérleti díjat fizetnek. Az édesapa az építőiparban dolgozik, Krisztina ápolásin van beteg gyermekével, aki egy ritka kromoszómarendellenességgel született. A szállót nem tudják elhagyni, mert senki nem ad nekik albérletet. Segítségük nincs; Krisztina és férje is állami gondozásból nőtt fel, mindent a saját erejükből értek el. Élelmiszerre, tisztasági szerekre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julianna és Amanda

  Julianna özvegyasszony, 12 éves kislányával, Amandával él egy szociális bérlakásban. A lakásban nincs folyóvíz, Juliannát műtötték, nagyothall. Ezen kívül még szívbeteg, amelyre gyógyszert szed és asztmás is. Havi bevétele a rokkantnyugdíjból származik, amely 27 ezer forint. Nem szeretné, ha a kislánya a téli időszakban betegeskedne, ezért tűzifára valamint tartós élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsanna

  Zsuzsanna özvegyként él egy szociális bérlakásban. A fia külföldön él, édesanyjával nem tartja a kapcsolatot. Zsuzsanna néha települési támogatást kap, de állandó jövedelemmel nem rendelkezik Tartós élelmiszerre és ruházatra szeretne gyűjteni

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • János

  János egyedülállóként él egy szegényes házban, melyet részletre vásárolt meg úgy, hogy nincs benne áram. Szívbetegsége miatt rokkantnyugdíjas, mindenfajta fizikai munka életveszélyes lehet számára, más munkát meg nem talál..Havi bevétele 45 ezer forint. Az ingatlan törlesztőrészlete havonta 25 ezer forint, mely körülbelül 10 év múlva jár le. A tél különösen nehéz terhet ró rá – tűzifára szeretni gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ica és családja

  Ica lányával és unokájával, Pistivel él egy kis házban Szolnok megyei faluban. A család most esett át egy nagy tragédián, Pisti apukája egy hónapja elhunyt. Még a temetés költségeit sem tudják, hogy fogják kifizetni, közben a kályhájuk is elromlott, pótolni kellene. Pisti enyhe értelmi fogyatékos és dongalábú, Ica van vele ápolásin, hordja 30km-re fejlesztésre, Ica lánya egyelőre alkalmi munkákat talál csak. Egy kályhára és kevés tűzifára gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és családja

  Erikáék 3 gyermeküket nevelik egy vidéki kisvárosban. Erika férje fújópisztolyos festőként dolgozik, Erika ápolásin van legnagyobb lányukkal, aki autizmussal él, házukat hitel is terheli. Valahogy az alapvető dolgokat ki tudják szorítani, de pl. egy elromlott háztartási eszköz pótlása már komoly gondokat okoz. A programban elromlott mosógépük helyett gyűjtenek egy másik használtra, a fennmaradó összegből háztartási cikkekre.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és családja

  Tünde egyedül neveli két gyermekét, a 9 hónapos Ádámot, és a 8 éves 7 éves Kittit. Mikor férjével különváltak családotthonba kellett költözniük, most is ott laknak. Az édesapa anyagilag nem segít, ezért a GYES és a családi pótlék minden bevételük. Nagyon szűkösen élnek, a legalapvetőbb dolgokra is nehezen szorítják ki a pénzt; nagy bánatára arra sem telik, hogy a nagyon mozgékony Kittit korcsolya szakkörre járassa. Babaholmikra, háztartási szerekre, élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona

  Ilona egyedül maradt kislányával, miután férje eltűnt az életükből. A lakhatásuk is komoly veszélybe került, de nagy szerencséjükre egy idősebb házaspár befogadta őket, így most, ha nagyon szerényen is, de valahogy megélnek. Ilona szeretne jobb körülményeket teremteni, ezért egy egyszerű fürdőszoba építésére gyűjt, jelenleg csak pottyantós mellékhelyiségük van.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika

  Erika egyedül él egy Békés megyei faluban. Erika 98%-os látássérült, a nyugdíjából próbál nagyon szűkösen megélni, nagyon nehezen – nyugdíját levonás terheli, ezért 50.000 forintja van egy hónapra. Egy tartozás miatt a vizet kikapcsolták, jelenleg az utca végéről hozza a vizet. Rövidesen műtéte lesz és mivel egyedülálló nagy nehézséget jelent neki a vízhez jutás. Az újra bekötésre gyűjt.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • István és gyermekei

  István gyermekei nevelőszülőkhöz kerültek, miután felesége elhagyta. Azóta küzd, hogy visszaszerezze őket, rengeteget dolgozik, közben dolgozik a lakásán is, hogy megfelelő körülmények legyenek, ha visszakapja a gyermekeket. Erőfeszítéseit látva kilátásba helyezték, hogy novemberben visszakaphatja a gyerekeket, ha pár hiányosságot pótol.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tímea

  Lassan húsz éve, hogy kerekesszékbe kerültem. Most egy rehab központban élek a fővárosban. Nagyon fontos számomra, hogy megváltozott munkaképességűként is hasznos munkát végezzek. Részmunkaidőben dolgozni is tudok. Sajnos azonban vissza kell költöznöm a falumba, és a munkámat is elveszítem. Távmunkában talán lenne lehetőségem, hogy továbbra dolgozhassak, de nincs saját gépem. Egy olcsó laptopra szeretnék gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Győző és Brigitta

  Győző és Brigitta 2 gyermeket nevelnek, Brigitta várandós harmadik gyermekükkel. Családok Átmeneti Otthonában laknak, ahonnan nemsokára el kell költözniük a szerződés lejárta miatt. Győző az építőiparban dolgozik, Brigitta pedig GYES-en van. Reményeik szerint szociális bérlakást fognak kapni, ezért egy mosógépre szeretnének gyűjteni, mivel a lakás nem gépiesített.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Henrietta és családja

  Henrietta 3 gyermeket nevel férjével, több mint egy éve laknak egy családotthonban, ahonnan lassan ki kell költözniük. Róbert a nyári időszakban gyümölcsöket árul, télen pedig biztonsági őrként dolgozik. Henriettának nemrég sikerült munkába állnia, ő takarítónőként dolgozik. Reményeik szerint egy szociális bérlakásba tudnak majd költözni, ahol semmilyen háztartási gép nincs, ezért egy mosógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dániel és Renáta

  Dániel és Renáta egy gyermeket nevelnek, jelenleg egy családotthon lakói. Dániel biztonsági őrként dolgozik, Renáta jelenleg még GYES-en van, de amint beíratta kisfiát a bölcsődébe ő is el akar kezdeni újra dolgozni. Lassan ki kell költözniük az otthonból, reményeik szerint szociális bérlakásba tudnak majd menni. Semmilyen háztartási eszközük nincs, ezért egy mosógépre gyűjtenek, aminek megszerzése nagy segítség lenne az új életük elkezdéséhez.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andi és gyermeke

  Andi egyedül neveli 3 éves kislányát, Boglárkát, a gyermek apja elhagyta, nem támogatja őket, nem is látogatja Bogit. Andrea gondnokság alatt áll, kisgyermek korában nevelőszülőkhöz került, akik azóta is támogatják. Összes jövedelme 26.500, plusz a gyes és a családi pótlék. Egy automata mosógép nagyban könnyítené az életét – emellett tartós élelmiszerre gyűjtene.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ibolya és gyermekei

  Ibolya egyedül neveli 3 kisgyermekét, akik közül egyikük asztmás. Miután férje elhagyta őket, anyaotthonban kellett lakniuk. Szerencséjére hozzájutott édesanyja lakásához, amit saját erőből tett lakhatóvá , de most is sok minden hiányzik. Egy emeletes ágyra szeretne gyűjteni – jelenleg két gyerek egy pici, ingatlan kiságyban alszik, amit mindenképpen le kellene cserélni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor, Ibolya és családjuk

  Ibolya és Sándor hat gyermeküket nevelik szegénységben, egy romos házikóban, ahová a víz sincs bekötve. Afrodité 16 éves, Bibiána 4, Márió 7, Stefán 12, Richárd 5, Matyika 1,5 évesek. Nehezíti, hogy Richárd asztmás, pipát használ., Afroditének pedig gerincműtétre lenne szüksége, jelenleg arra vár. Az édesanya jelenleg gyesen van a picivel, az édesapa nem talál bejelentett munkát. Palackos gáztűzhelyre és tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyuszi és gyermekei

  Gyuszi egyedül neveli hét kiskorú gyermekét, mióta felesége nemrég elhagyta, tartásdíjat sem kíván fizetni. Az eddig sem bő nadrágszíjat így még szorosabbra kell húzni. A környéken nagyon nehéz munkát találni, Gyuszinak nemrég szűnt meg a munkalehetősége az önkormányzatnál – most kénytelen alkalmi munkákból előteremteni a kenyérre valót. Egy automata mosógépre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Diána és családja

  Diána és Pál három gyermeket nevelnek egy 12 nm-es bérlakásban, ahol folyóvíz sincsen, kályhával fűtenek. Józsika 5, Lara 3 éves, Fruzsina fél éves. Pál alkalmi munkából igyekszik előteremteni a betevőt, ezen kívül a gyes és a családi pótlék a jövedelmük. Több alkalommal is pályáztak nagyobb szociális bérlakásra, sikertelenül. Élelmiszerre és ruhaneműre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágnes és családja

  Ágnes a fogyatékos gyermeküket ápolási díjból, egyedül nevelő, rendkívül nehéz sorsú édesanyákhoz tartozik. Volt férje nem támogatja őket, egyedül gondozza 24 órás felügyeletet igénylő 22 éves autista fiát. Minden bevétele a szerény ápolási díj és a családi pótlék. Pár hónapja odaköltözött hozzá az unokahúga családja is két gyerekkel, mivel megszűnt az albérletük. Turmixgépre gyűjt (fia csak pépes ételt ehet), ezen kívül egy kevés tűzifára és tartós élelmiszerre.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  Judit férjével 2 gyermeket neve,a 9 éves Gergőt és a 7 éves Bencét. Bence tojás és laktózérzékeny, Gergő laktózérzékeny. Sokba kerül a gyermekek táplálkozása, melyre különös figyelmet kell fordítani. Az édesapa karbantartó, Judit gyesen van, akinek magas a vérnyomása és asztmás. Magas gyógyszerköltsége miatt időnként nem tudja kiváltani a gyógyszereit.Lakásukat elvesztették, mert nem tudták fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket, így bérlőként kell tovább lakniuk a házban. Egy hűtőszekrényre gyűjtenek

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és Ramóna

  Éva egyedül neveli 15 éves lányát, Ramónát, nagy szegénységben. Egészségi állapota miatt nem tud dolgozni; szívbeteg és asztmás, emiatt le is százalékolták. Minden bevételük a rokkantsági nyugdíj és a családi pótlék, az édesapa nem segíti a családot. Nemrég a villanyt is kikapcsolták, mert nem tudták fizetni a számlákat. Gáztűzhelyük sincsen, arra szeretnének gyűjteni, hogy legyen min főzniük.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Richárd és Erika

  Richárd és Erika három gyermeket nevelnek, jelenleg egy családotthon lakói. A jobb munkalehetőségek reményében vidékről Budapestre jöttek, de alacsony jövedelmük miatt nem tudtak lakhatást intézni. Richárd segédmunkásként dolgozik, Erika a vendéglátásban; reményeik szerint egy szociális bérlakásba tudnak költözni, annak a felújítására gyűjtenek. Semmilyen bútoruk, háztartási eszközük nincsen, a programban egy mosógépre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Fanni

  Fanni egy 18 éves, ényhe értelmi fogyatékkal élő fiatal. Családja életét egy tragédia is beárnyékolja, elektromos tűz miatt leégett a lakásuk. Édesapja 16 órázik a Lehel piacon, hogy el tudja tartani a családot, sokszor haza sem tud menni, összetolt székeken alszik, édesanyja fekvőbeteg többszörös embóliával. Fanni iskola mellett egy gyorsétteremben dolgozott, hogy a család élete könnyebb legyen, kiújult, ezúttal rosszindulatú daganata miatt most nem tud dolgozni. A család kis házuk újjáépítéséhez kér segítséget.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Henrik és családja

  Henrikék nagy nélkülözésben élnek egy pest megyei faluban, hét gyermeket nevelnek. Henrik közmunkából és alkalmi, illetve idénymunkából próbálja eltartani a családot, az édesanya otthon igyekszik ellátni a teendőket a hét gyerek körül. Sajnos szemétszállítás nem elérhető a falu azon a részén, ahol ők laknak, úgyhogy egy konténert szeretnének bérelni, hogy meg tudják tisztítani portájukat a hulladéktól még a nagy melegek előtt, ezen felül élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Pál és Marika

  Pál és Marika családi vállalkozásban libával foglalkoztak, sajnos becsődölt a vállalkozás, a hitel viszont maradt, fizetni kell. Jelenleg a a rezsi, és a hitel részlet kifizetése után 30.000 forintjuk sem maradt. Pálnak 5 évvel ezelőtt volt egy életmentő agyműtétje, Marikának infarktusa volt. Mindketten rendszeresen gyógyszert szednek. Élelmiszerre szeretnének gyűjten

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julika

  Julika 61 éves, özvegy. Felnőtt gyermekei családot alapítottak, így egyedül él, minden bevétele a nyugdíj, férje halála óta nagyon nehezen él meg. Hitel is maradt rá, melyet rendszeresen törleszt. Magas vérnyomásra rendszeresen gyógyszert szed. Minden, ami az élelmiszeren felüli kiadás komoly nehézséget okoz. Ősrégi, alig működő gáztűzhelyét szeretné lecserélni, illetve a maradék pénzből kevés élelmiszert szeretne

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Teri

  Terike özvegy, egyedül él kertes házában. Összes bevétele özvegyi és rokkantnyugdíjával együtt 87 ezer forint. Ebből a kevés pénzből hitelt fizet, havonta 18 ezer forint. Havi gyógyszerköltsége 10 ezer forint, így nagyon kevés marad a megélhetésre. Cukorbeteg, magas a vérnyomása, ízületei is fájnak. Nagy segítséget jelentene, ha lenne egy működő mosógépe, erre gyűjt most.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Szeretnék segítséget kérni ha lehet. Párommal közösen neveljük gyermekünket. Én közmunka programban dolgozom, kint a földeken, ha nincs munka éppen az időjárás miatt, fizetésem sincs. A párom alkalmi munkát vállal, ami szintén nagyon bizonytalan, nagyon nehezen élünk meg. Tartós élelmiszerre gyűjtünk.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Alexandra és családja

  Alexandra párjával neveli 3 gyermekét, a legkisebb újszülött. Nagyon nehéz körülmények között élnek, lakhatási problémáik miatt anyósukhoz kellett költözniük, ahol egy 25nm-es kis házrészben laknak. Alexandra gyesen van, párja sajnos cukorbetegsége miatt nem talál munkát. Tartós élelmiszerre, babaholmikra gyűjtenek.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Veronika

  68 éves,súlyos beteg vagyok, a tüdőm 60%-ban működik, asztmás vagyok, epilepsziás pánikbeteg a májamon egy csecsemő fejnyi daganat van, mind a 2 térdembe protézis kellene, menni alig bírok. Az egyetlen lányom elhunyt rákban. A lakásmaffia ki lakoltatott már le is bontották a házam. Albérletbe kényszerültem. A kis nyugdíjam el megy a lakbérre és a rezsire, jelenleg semmi fám nincsen.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Norbert és családja

  Négygyermekes apa vagyok, augusztusra várunk babát. Sajnos most nincs munkám, a családiból meg a gyesből élünk, mióta tavaly decemberben megszűnt az állásom. Sajnos a feleségemnél a terhesség alatt diabétesz és magas vérnyomás betegség alakult ki, nehezen tutdjuk megvenni a gyógyszert, a diabetikus élelmet is, nagyon drága. Élelemre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Heni és családja

  Egy kis faluban élünk 14 éves fiammal és 17 éves lányommal. Fiam sajnos több betegséggel küzd: asztmás, tölcsérmellkasa van, amellett autizmussal él, és értelmi fogyatékos, sok gyógyszert kell szednie. Nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk, sokat nélkülözünk. Most a lakásom is árverezik, az összes bevételünk közben 60 ezer forint havonta. Ebből kell a rezsit, télen pluszban a tüzelőt fizetnem, sokszor alig tudom a napi élelmet is előteremteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Négy gyermeket nevelünk nagyon nehéz körülmények között, a gyermekek 3, 9, 20 és 29 évesek, a legidősebb lányunk gondnokság alatt van. A férjem le van bénulva, cukorbeteg, nem tud dolgozni..Sajnos lakbérelmaradás miatt áprilisban ki fognak minket lakoltatni, ez ellen már nem tudunk mit tenni, de addig is nagyon szeretnénk, ha tüzelőben tudnának nekünk segíteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett és családja

  Három gyermeket nevelünk a párommal. Szerencsére sikerült egy szerény, saját lakásba költöznünk, de olyan magas, 84.000 Ft a kölcsön törlesztője, hogy rendszeresen nélkülözünk. Én kevés gyedet kapok (sajnos csak 4 órás munkát tudtam találni korábban), a párom minimálbéren van. Élelmiszerre és egy mosógépre gyűjtenénk

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Két gyermekemet neveljük a párommal egy 35 nm-es kis lakásban. Kisebbik gyermekem élettársi kapcsolatban élek.kisebbik gyermekem 6 hónapra született koraszülött, emiatt a mai napig sok egészségügyi problémája van. 65 ezer forintból élünk, amiből 40.000 marad a rezsi kifizetése után, ebből kell tápszert, gyógyszert, élelmet vennünk, ami nagyon nehéz.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Teréz és gyermekei

  Önkormányzati bérlakásban a 16 hónapos Ketrin kislányával, és a 6 éves Zolikával. A gyermekek apja elhagyta, nem támogatta őket. Összes bevétele a GYED és a családi pótlék, ezt megelőzőleg a gyermekvédelmben dolgozott. Nagyon nehezen jönnek ki, a lakhatás és élelmiszer kifézetése után rendszerint alig marad pénzük. Mosógépre, tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztián és családja

  Krisztián és családja 2 szobás házban élnek 5 gyermekükkel, a család kasszáját a házra 50 ezer ft részletfizetés terheli, mely nagy terhet ró a családra. Az anyuka, Melinda várandós, jelenleg gyesen van. A család jövedelme Krisztián közmunkáért kapott bére, a gyes, és a családi pótlék. Nagyon kevés pénz jut élelemre a részlet kifizetése után, a téli tüzelő beszerzése minden évben nehézséget okoz, ezért tüzelőre, tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és gyermekei

  Ildikó egyedül neveli 5 gyermekét, albérletben. Közfoglalkoztatásban kap sajnos csak munkát a helyi szociális intézmény konyháján, de most az is megszűnt, így még nehezebben élnek, mint korábban. Családi pótlékot és segélyt kap. Szilveszter fia élsportoló, 10 éve birkózik. Az anyuka nagyon fontosnak tartja, hogy fia csinálja, amiben tehetséges, de az ezzel kapcsolatos költségeket is nehezen fizeti. Automata mosógépet szeretnének.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és gyermekei

  Éva egyedül neveli albérletben két gyermekét. Mindkét gyermeke lisztérzékeny, ami nagyon megterheli a családi kasszát – ez a speciális étrend nagy többletköltséget okoz. A család jövedelme a gyesből, a családi pótlékból és a gyermektartásdíjból áll, havi 96 ezer forintból gazdálkodnak. Hűtőszekrényre gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ibolya, Mihály és családjuk

  Mihály és Ibolya három gyermeket nevelnek nagyon szerény körülmények között. Egészségügyi problémák is nagy terhet raknak a családra : Mihály több infarktuson van túl, cukor- és vérnyomásbeteg, két lábujját amputálták. Dávid agyvérzéssel született, asztmás – nagy a rendszeres gyógyszerköltség. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna

  Anna egyedülállóként egy 17 négyzetméteres szociális bérlakásban él. Szeretne nagyobb lakásba költözni, reméli, hogy erre lesz majd lehetősége. Tartós beteg, gerincsérve van, izületei fájnak, asztmás. Állandó gyógyszereket szed. Jövedelme 29 ezer forint, s ha van rá lehetősége, alkalmi munkával pótolja ki kevés jövedelmét. Jelenleg nincs működő mosógépe, erre gyűjtene.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • József

  Szociális bérlakásban lakik, egyedülálló, elvált. Jövedelme a közfoglalkoztatott bér. A helyi szociális intézmény portáján dolgozik. Egy felnőtt lánya van, a távolság miatt nagyon keveset találkoznak. Magas vérnyomására gyógyszert szed. A bérleti díj és a rezsi kifizetése után alig marad pénze. Nemrég romlott el a mosógépe, sajnos annyit nem tud összegyűjteni, hogy vásároljon egy mosógépet, ezért kézzel kell mosnia. Egy használható automata mosógépre gyűjt.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Attila

  Egy kis tanyán lakom teljesen egyedül, mióta édesanyám 3 éve meghalt. Eddig még valahogy ment a létfenntartás, pedig hol segélyen, hol közmunkán, hol alkalmi munkán élek. A ház egyre csak romlik, felújításokat nem tudok csinálni, a napi megélhetésem is veszélyben van.
  A kazánom 2 éve szétrohadt. Már második éve egy kis hősugárzónak köszönhető hogy még nem fagytam meg. Most ott tartok, hogy ki akarják kapcsolni a villanyt, miközben minden villanyról működik.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lajos

  Szeretném ha valaki tudna segíteni. Több agyvérzésen estem át, most kapok 54 ezer nyugdíjat, ebből 45 ezer a lakbérem. Tűzelőm egy darab nincs, de jönnek a kemeny hidegek, nem szeretnek megfagyni. Eleget fagyoskodtam ebbe a téli szezonban, csak egyszer- kétszer volt befütve! Segítsetek!

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika és Szabolcs

  Marika egyedül neveli 12 éves fiát Szabolcsot. Marikának emellett komoly egészségügyi problémái vannak: szívinfarktusa volt, múlt év augusztusban katéterezték. Az aktív korúak ellátása ügye folyamatban van, úgyhogy jelenleg a jövedelme a családi pótlék és az 5 ezer forint tartásdíj, amit a gyermek apja fizet. Nehéz anyagi helyzetükben a rokonok segítenek, amikor lehetőségük van rá. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyöngyi és Molli

  Gyöngyi egyedül neveli 10 éves kislányát, Mollit. Gyöngyi jövedelme a közfoglalkoztatott bér, a családi pótlék és a gyermektartásdíj. Otthonuk felújításra szorul,de a kevés jövedelem mellett ez lehetetlen. Gyöngyi a sok nehézség ellenére boldognak érzi magát, hiszen Molli nagyon szeret iskolába járni, és nagyon szépen rajzol. Tűzifára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lajos és leányai

  Lajos szociális bérlakásban él, 6 hónapja egyedül neveli két kislányát, a 6 éves Dzsenifert és az 5 éves Larisszát.
  A család összes bevétele 51 ezer forint. Lajos a vasútnál dolgozott, de lejárt a szerződése, azóta nincs folyamatos állását. Aggódik a jövőért, nagyon szeretne állandó munkát. Egyelőre sikertelenül, de nem adja fel. Gázpalackra és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Márta és családja

  Márta szociális bérlakásban él az elmúlt év áprilisa óta. Háza lebontásra került életveszélyes állapota miatt. Mártával lakik a 24 éves lánya Szandra, és 9 éves unokája, Armandó. Márta jelenleg csak közfoglalkoztatottként tud elhelyezkedni, Szandrának nincs munkája, csak a családi pótlékot kapja. Márta 2011 óta tüdőbeteg, szív- és érrendszeri beteg, izületi betegségben szenved, asztmás, hatféle gyógyszert kell szednie. Egy centrifugára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann

  “Egyedülálló anyuka vagyok,van egy 3 és fél éves kislányom.Én közmunkán dolgozom,napi 6 órában +a családi pótlék a jövedelmünk! A fizetésem 40 ezer ft ebből még letiltásom is van.Nagyon nehezen élünk,segítségem sajnos nincs.Ezért is kerestem fel önöket….tartós élelmiszerre lenne szükségünk,esetleg a kicsi lányomnak valami karácsonyi ajándékr

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Rózsa

  “Kedves adományozók!  Szeretném az önök segítségét kérni. Sajnos az automata mosógépem teljesen tönkrement, nem lehet megjavítani sem. Egyedül nevelek egy 10 éves kislányt és közmunkán dolgozom. Sajnos nem tudok másik mosógépet venni.  Arra gondoltam most, hogy itt vannak az ünnepek, hátha lennének vagy lenne olyan jószívű ember aki segítene nekünk megkönnyíteni az életünket. “

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsike és családja

  Erzsikéék hárman élnek egy kis kalyibában értelmi fogyatékos, felnőtt gyermekükkel. Korábbi lakásuk a lakásmaffia kezére került. Erzsi és férje is le van százalékolva, alig több mint havi 50.000 forintból élnek. Házikójuk teteje megrongálódott, annak helyrehozására szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gizi és Pál

  Gizi és Pál ketten élnek egy kis házikóban. Mindketten le vannak százalékolva; Gizi 10 éve küzd rákos megbetegedéssel, Pál mozgássérült. Így is alig tudnak kijönni, de ráadásul Pál nyár óta még a szegényes rokkantságiját sem kapta meg. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Vilmos

  Vilmos egyedül egy kis házikóban. Hatodik éve küzd azzal, hogy nem talál huzamosabb ideig állást, közben közmunkán is volt – irodai munkát végzett – de ez a lehetőség is megszűnt. Sajnos családja, rokonai sem tudnak segíteni – nagyon nehezen él meg, mindössze havi 22 ezer forintból. A villanyt is kikapcsolták a házából. Tartós élelmiszerre szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és családja

  Pálék 9 gyermeket nevelnek nagyon szerény körülmények között. Pálné férje vesebeteg és cukorbeteg, egyik lábán a lábujjait is amputálták másfél éve, így mozogni is nehezen tud, le vágyták másfél éve, így mozogni is nagyon nehezen bír, nem hogy dolgozni – kisebb csoda kell ahhoz is, hogy az élelmiszert megvegyék a családnak.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andi és családja

  Andiék két óvodás gyermeküket nevelik. Andi férje ács mellett dolgozik segédmunkásként, Andi már egy ideje nem talál munkát. Ilyenkor a téli tüzelőre való előteremtése is komoly nehézséget okoz – egy nagy kaloda tűzifa enyhíthetne a nehézségeiken, erre szeretnének gyűjteni

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Eszter és Márk

  Eszter édesanyjánál lakik egy kis panellakásban, ott neveli 3 éves kisfiát, Márkot. Márk születésétől fogva mozgásszervi fogyatékos, folyamatos szülői jelenlétet igényel, ezért Eszter nem tud mellette elmenni dolgozni. Minden bevétele a tartósan beteg gyermek után járó GYES és a családi. Élelmiszerre és karácsonyi ajándékra gyűjt.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és Zsuzsa

  Mária egyedül él felnőtt, súlyosan beteg gyermekével. Egy önkormányzati bérlakásban. Lánya vesebeteg, önkatéterezésre szorul, gyógyszereit a közgyógy sem fedezi. Mária 33 év folyamatos munkaviszony után veszítette el állását, mozgáskorlátozott lett, járni is alig tud. A kilakoltatás réme is nagyon közel került. Elmaradt számlák rendezésére, élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Dalma és családja

  Dalma 2 gyermeket nevel férjével. Jelenleg gyesen van, férje éppen álláskereső, de egyszerűen nem tud elhelyezkedni. Dalmának nincs családja, állami gondozottként nőtt fel, férje családja nincs abban a helyzetben, hogy segítsen. További anyagi terhet jelent Milán kisfiúk asztmája is. Gáztűzhelyre és élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és családja

  Ildikó egyedül neveli 9. osztályos gimnazista kislányát, Timikét. A család jövedelme még 50 ezer forint sincs: aktív korúak segélye, családi pótlék, és gyermektartásdíj. Albérletben laknak. Ildikó tartós beteg, állandó gyógyszereket szed. Egy civil szervezetnél önkéntes munkát végez, ruhaadományokat oszt. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna és családja

  Anna és Róbert 3 gyermekét neveli egy önkormányzati bérlakásban. Összes jövedelmük a gyes, családi pótlék, és Róbert közmunkából származó jövedelme – ez 73 ezer Ft havonta. Egyszerűen nem tudnak kitörni a közmunka okozta börtönből. Egy mosógépre gyűjtenek, hogy legalább ne kézzel kelljen mosniuk

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajni

  Hajni egyedül él, albérletben. mióta két felnőtt gyermeke családot alapított. Összes jövedelme az aktív korúak segélye, 22.800 Ft. Tartós betegsége miatt alkalmi munkát sem tud vállalni. Szív- és érrendszeri betegsége van, 10-féle gyógyszert szed.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Misi

  Misi egyedül él egy ismerősénél, elvált. Jövedelme 22.800 Ft, és alkalmi munkából egészíti ki a segélyt. Télen kevesebb a munka, nehezebb a megélhetés. A munkaügyi központtal folyamatosan tartja a kapcsolatot, nagyon szeretne állandó munkát. A kórházban is dolgozott közfoglalkoztatottként, szeretett ott dolgozni, de sajnos nem foglalkoztatják tovább.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és családja

  Csilla férjével neveli gyermekét, rendkívül szerény körülmények között. Idénymunkákból van lehetőségük csak jövedelemhez jutni a családi pótlék és a gyes mellett, ebből télen szinte alig van, úgyhogy ez rendkívül nehéz időszak számukra. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni, illetve valami apró kis karácsonyi ajándékra.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és családja

  Zsuzsa férjével, Ignáccal neveli 4 gyermekét nagyon szerény körülmények között. Budapesti albérletüket nem tudták kifizetni, így a fiú édesapjának családjához kellett költözniük. Ahogy annyi más szegény sorsú családnak, Zsuzsáéknak is az idénymunkák adják bevételük nagy részét, ami télen alig van. Tartós élelmiszerre és apró karácsonyi ajándékokra gyűjtenének a gyerekeknek.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • László és családja

  Lászlóék komfort nélküli kis faházban élnek 5 -en, 3 kisgyerekkel, 2 óvodás korú, és egy másfél évessel.
  Lászlót még nyáron elütötte egy autó, azóta nem tud dolgozni, műtétre vár, felesége Viki most kezdett dolgozni egy kórházban. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.
  .

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Orsolya és családja

  Orsolya vagyok,kéréssel fordulok önökhöz .Elég nehéz anyagi körülmények között élünk..férjem gerincsérülése miatt sajnos elvesztette a munkáját, 6 és fél méter magasról esett le egy építkezésen. 15 után és 3 vetélést követően született egy gyönyörű babának. Nagy örömet szereznének, ha tudnának segíteni karácsonyra tartós élelmiszerrel, hússal, tüzelővel, és egy kis fenyővel karácsonyra.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann és családja

  Mariannék két gyermeket nevelnek, egyikük betegen született, halmozottan sérült, epilepsziás. A gyermek non-stop felügyeletre szorul, úgyhogy Mariann ápolja, mellette nem tud dolgozni. Az élelem-lakhatás mellett már alig marad pénze a családnak fejlesztésekkel kapcsolatos kiadásokra.. A programban fejlesztő eszközökre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsi

  64 éves vagyok.1989 óta daganatos és egyéb betegségekkel kínlódok. Egyedül élek, 71000ft a nyugdíjam. Mire kifizetem a rezsimet, gyógyszereimet nem marad pénzem tüzelőre. Egy öreg parasztházban lakom, gázt bevezetni nem tudok. Tudom, hogy nagyon sokan vannak nálam szegényebbek, de sajnos odajutottam, hogy el kell döntenem , hogy éhen haljak, megfagyjak, vagy a betegség öljön meg. Tűzifát szeretnék kérni,ha van rá lehetőség.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és családja

  Hétgyermekes anyuka vagyok van. Egy mozgásában sérült kislányom is elégé hátrányos helyzetben élünk, sajnos sokszor az élelemmel is komoly problémánk van, emellett a lakásunkat is életveszélyesnek nyilvánították. A férjem pánikbeteg, sajnos nem tud eljárni dolgozni, nem nagyon javul az állapota. Élelemre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyöngyi és családja

  Férjemmel 5 gyermeket nevelünk egy kis faluban. Gyermekeim közül 19 éves lányom enyhe értelmi fogyatékos, ő tanulásban akadályozottak iskolájában tanul, 9 éves lányom inzulinos cukorbeteg kislány. Párommal közmunka programban dolgozunk, sokszor vacillálunk a csekkek kifizetése és az evés között. Sok minden összejött mostanában ráadásul: betegség, sebészeti műtét Zoli fiunknál, kórházba járás, csőtörés. Viktória nagyon sokszor beteg és a cukrai rosszak, gyorsan fogynak a tesztcsíkok a sok méréstől. Egy gáztűzhelyre és tartós élelmiszerre gyűjtünk.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Marcsi és családja

  Mióta a férjem elhagyott édesanyámékkal élünk heten egy házban, én a 3 gyerekem, a szüleim és a húgom. Jelenleg gyesből és családi pótlékból élünk a nagyon rossz állapotú házban, még fürdőszoba sincsen, a szüleim szintén nagyon rossz anyagi helyzetben vannak, a lakhatás biztosításán kívül nincs erejük más segítségre. Tartós élelmiszerre és tisztasági dolgokra szeretnénk gyűjte

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsanna és családja

  Egy nagyon rossz kapcsolatból menekültem ide Tomajmonostorára 2 gyermekemmel,a fiam már nagykorú,ő már nem lakik velünk,a lányom 9 éves.Itt ismertem meg a mostani páromat,aki sajátjaként neveli a lányomat is.Vettünk Csok-ra egy elég rossz állapotban lévő kis házat amit apránként csinálgatunk. Közben született egy kisbabánk – miután lejárt a közmunkám, nem tudtam visszamenni,mert az orvos szigorúan megtiltotta.A párom rendszeresen dolgozik minimálbérért ,de az előző kapcsolatából rengeteg tartozást hozott, emellett a ház élhetőbbé tétele minden pénzünket elvitte. Nincs most csak egy életveszélyes mosógépem,amit ki-behúzgálok mosás közben, hogy ne rázzon meg az áram. Ezt szeretnénk lecserélni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Imre

  51 éves egyedülálló ember vagyok, 2016-ban végbéldaganatot diagnosztizáltak nálam, kemo- és sugárterápia mellett meg is műtöttek, azóta stomát kaptam. Mindössze 26 ezer forintból élek, ha kifizetem a számlákat, már alig marad élelmiszerre is. Állapotom miatt dolgozni nem mehetek, krízis helyzetbe kerültem, még egy műtét vár rám. Most lenne rá lehetőség, hogy a szennyvízcsatorna kötelező bekötését olcsón megússzam, és ne terheljék rám: egy alapítvány vállalta, hogy a bekötés egyik felét állná, a másik feléhez kérné

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és gyermekei.

  Egyedül neveli gyermekeit , párja 4 hónapos babája születése előtt hagyta ott. Senkire nem számíthat, a gyermek apja nem segíti őket, neki nincs családja, árvaként nőtt fel. Minden bevétele a GYES és a családi pótlék. Tüzelőre és pelenkára szeretne gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Julianna és gyermekei

  A segítségüket szeretném kérni! Négy gyermekemet egyedülállóként nevelem, elég nehéz anyagi körülmények között, sajnos a testvérem aki a segítségemre volt, télen tüdőembóliában meghalt. A lakást, ahol élünk próbálom anyagi körülményeinkhez képest rendbe hozni. Jelenleg sajnos a víz és a villany is ki van kötve, ehhez szeretnék segítséget kérni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Mónikáék 4 gyermeket nevelnek, a legkisebb Jázmin vak és enyhén értelmi fogyatékos. Korábban családotthonból családotthonba kellett vándorolniuk, most végre van egy saját félkész házuk, ebben semmilyen közmű nincs a villanyon kívül. A bevételük a gyes és az ápolási, nyáron felváltva tudnak csak idénymunkát végezni, mert Jázmin lányuk nem tűr meg idegent maga mellett. Egy bejárati ajtóra gyűjtenek, most alig átfűthető a házuk.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Annamária és családja

  Annamari férjével és két gyermekével él egy átmeneti otthonban, a kicsi újszülött, aki még nem szerepel a képen. Fél éve élnek az otthonban, ahová azért kellett költözniük, mert családi viszályok miatt nem maradhattak korábbi lakhelyükön. A férj futárként dolgozik, így keres 80 ezer forintot, ehhez jön hozzá a gyes. Jelenlegi 24 ezres lakbérük a kisbaba érkezése után 30 ezerre nőtt, emellett 10 ezer forint elő takarékot is fizetnek. Hűtőgépet szeretnének, illetve a fennmaradó összegből pelenkát és tápszert.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Cecília és családja

  Cecília férjével 3 gyermekét neveli egy átmeneti otthonban 1 éve. A szülők kb 200 ezer forintból (+ gyes) gazdálkodnak, amit az apuka 140 ezres biztonsági őr fizetéséből és az anyuka takarítói munkájából raknak össze. Jelenleg lakáspályázatuk elbírálására várnak, nem igazán vannak háztartási gépeik, bútoraik. Egy hűtőgépre szeretnének gyűjteni az új lakásba.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina, Tibor és családjuk

  Tibor és Krisztina 4 gyermeküket nevelik egy átmeneti otthonban, mióta albérletükből kirakták őket. Bevételüket az apa fizetése és a gyes jelenti. Állandó kiadásaik között van az otthon bérleti díja -38 ezer- és az elő takarék -30 ezer. Nagyon szeretnének elköltözni egy önkormányzati lakásba, amire úgy tűnik, most van is esélyük, már csak azért is, mert az otthonban már nem maradhatnak tovább. Az új otthonukba szeretnének egy mosógépet.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Laci

  Laci korábban egy ismert zenekarban dobolt, de idősebb korára nagyon nehéz helyzetbe került: tüdőrákos lett, kevés rokkantsági nyugdíjából alig jön ki. Egyedül él, teljesen magára van utalva. A programban csőtörés után használhatatlan fürdőszobájának helyrehozására szeretne gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és Ibrahim

  Egyedül nevelem gyermekemet, Ibrahimot. A gyermek apja Angliában él, havi 15.000 Ft tartásdíjon kívül nem segít minket, sajnos a rokonaim támogatnak, teljesen egyedül vagyok. Szerencsére augusztustól el tudtam helyezkedni a szakmámban, angol tanárként, de így is nagyon nehezek a mindennapok. Sajnos a bérleti díjjal is el vagyunk maradva, így a lakhatásunk is veszélybe kerülhet – ennek kifizetéséhez kérnénk segítséget.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és Péter

  Nyugdíjhoz közelálló pár vagyunk, havi 50.000 forintból élünk. Szívességi lakáshasználók. Helyzetünket két csőtörés is súlyosbította, melyre a biztosító jogi és szakértői magyarázkodások alapján nem fizetett. Emiatt jelenleg a vízszolgáltatás is korlátozva van. Én végstádiumú COPD beteg vagyok, és most estem át tüdőtranszplantáción. Steril szoba kialakításához, és közüzemi számlák rendezéséhez kérünk segítséget

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina és családja

  Krisztina és férje kilenc gyermeket nevelnek, a legidősebb fiú 17, a legkisebb 1 éves. Bevételük a GYES és a családi pótlék, illetve a férj fizetése, ami a letiltások miatt csak 80.000 forint havonta. Nagyon szűkösen élnek, a tüzelő és a ruhák beszerzése is nagy gondot okoz. Most cipőre, és tüzelőre szeretnének gyűjteni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann és családja

  Mariannék három gyermeket nevelnek, a legkisebb egy éves. Terhessége miatt kirúgták a munkahelyéről, úgyhogy most csak GYES-t kap, a párja szerencsére most el tudott, helyezkedni, minimálbért kap. Sok közműtartozásuk van, télen nem tudtak fűteni, úgyhogy egy rossz hősugárzót használtak, ami miatt rengeteg villanytartozásuk keletkezett. Egy kályhára gyűjtenek és babaápolási szerek

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde

  Tünde rákos betegsége miatt nem tud dolgozni, de kevés szolgálati ideje miatt nem jogosult rokkantsági nyugdíjra, nagyon szerény körülmények között él. Szociális bérlakásban lakik, ahol közműtartozásai vannak, ha augusztusig nem fizeti ki, nem hosszabbítják meg a szerződését, és Tündének az utcáról kellene kemoterápiára járnia. Tartozásának kiegyenlítésére (49.000 Ft) és tartós élelmiszerre gyűjtene

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor és családja

  Sándorék albérletben laknak, havi 40 ezer forint az albérlet és ezen felül rezsit fizetnek. Anya közfoglalkoztatott, apa egy kertészetben minimálbért keres. Egy fiuk van, Erik, aki 16 éves, nagyon szert BMX-ezni, és a kerékpárt szeretné felújítani, a szüleinek erre sajnos nincs pénze
  Hűtőgépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Erzsiék két gyermeket nevelnek, Martin 16 éves, Vivien 3 hónapos. A család összes jövedelme gyes és családi pótlék. Miklós alkalmi munkából pótolja a család szerény jövedelmét. Nemrég költöztek kertes házba, korábban többgenerációs családban éltek, zsúfolt volt a ház. A CSOK-ból sikerült megvenni a házat, amit renoválni kell, szerény jövedelmük miatt lassan haladnak, a mosógépük is elromlott, ezért mosógépre szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Magdika és családja

  39 éves fiával, Lászlóval élnek családi házukban, melyet az eszközkezelő vásárolt meg, mert bedőlt a svájci frank hitelük. Havonta 11 ezer forintért bérlik a házat, és rezsit fizetnek. László kőműves, jelenleg álláskereső, alkalmi munkából él. Magdika nyugdíjas, nyugdíja 86 ezer forint, melyen 30 ezer forint letiltás van havonta, így nagyon kevés marad a megélhetésre.Rendszeresen gyógyszert is kell szedni a magas vérnyomásra, cukorbetegségre és a szívbetegségre is. Tűzifára szeretnének

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Kati és Mike

  Kati elvált, gyermekét egyedül neveli egy albérletben. Rokkantnyugdíjas, 63.200 Ft-ot kap és a 13.700 Ft családi pótlékot, miközben csak a rezsi havonta 40.000 Ft. Az édesanyának szívgyógyszert és vérnyomáscsökkentőt kell szednie, időnként nehézséget okoz a gyógyszerek kiváltása is. Tartós élelmiszert és Mikének ruhát, cipőt szeretnének. Kati már a szeptemberi iskolakezdés miatt is aggódik, hogy meg tudja-e venni a tanszereket, erre is szeretne félretenni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett és gyermekei

  Zsanett egyedül neveli három gyermekét. Kórházban dolgozik aneszteziológusként, hiteleit egyedül törleszti. Emiatt csak 79 ezer Ft marad a jövedelméből és a családi pótlék. Albérletben laknak, amelyet rövid időn belül el kell hagyniuk, mert eladták felőlük a házat. Mira és Patrik asztmás,rendszeresen gyógyszert kell szedniük. Szintia sikeres, elismert versenytáncos. Kisgyermekkora óta táncol,de két éve már nincs erre lehetősége anyagi helyzetük miatt. Most azonban a legfontosabb egy mosógép lenne, mert a jelenlegi nem működik.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és családja

  A család albérletben lakik, sajnos el kell innen is költözniük, mert a tulaj eladta a házat. Szülőkhöz költöznek. Két gyermeket nevelnek, Gergő 7 éves, Ricsi 14 hónapos. Az édesapa lábát nemrég műtötték. Korábban közfoglalkoztatásban dolgozott, most aktív korúak ellátására vár. Tünde gyesen van. A családi pótlékkal, gyessel és a segéllyel együtt a család jövedelme 90.250 forint. Ricsi refluxos, melyre rendszeresen gyógyszert szed, és gyógytornára is jár a veleszületett csökkentett izomtónusa miatt. Tartós élelmiszert kérnek, valamint tápszert.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalin 2 gyermekével és unokájával lakik egy kis határmenti faluban. Gazdálkodással foglalkoztak, próbáltak többször pályázni falusi turizmus területen, de vagy túl sok önerőt igényelt volna, vagy a feltételek voltak teljesíthetetlenek. Jelenleg minden bevételük lányuk GYES-e , a családi pótlék, és a férj közmunkáért kapott bére. Ezt szezonális zöldségek termesztésével és eladásával tudják kiegészíteni, de így is egyik napról a másikra élnek. Egy olcsóbb konyhabútorra és tartós élelmiszerre gyűjten

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Irén és családja

  Irénék négy gyermeket nevelnek szerény körülmények között. Az édesanya nem tud dolgozni, fél keze le van bénulva, magas vérnyomása van, az idősebb fiú és az édesapa közmunkás, de ő is sérvvel, magas vérnyomással küszködik, 15 fajta gyógyszert szed, nagyon nehezen jut még élelmiszerre is. Nagyon szeretnének egy mosógépet, hogy a nagy családra ne kelljen kézzel mosni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Szabina és férje

  Szabina most kezdte el közös életét férjével, egy háztartásba is költöztek. Sajnos nagyon rosszul állnak anyagilag és mindenféle háztartási eszközre is szükség lenne, amire nincs pénzük. Szabina mozgássérült, rokkantnyugdíjat kap, férje egy kertészetben dolgozik minimálbérért. Gáztűzhelyre gyűjtenek

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  A segítségüket szeretném kérni! Egyedül nevelem a 13 éves kis fiamat már több mint 2 éve mivel sajnos a család fenntartónk elhunyt a férjem.
  így nagyon nehéz nekünk napról napra megélni, beteges is vagyok magas a vérnyomásom rengeteg gyógyszert kell szednem de sokszor arra sem marad pénzem azt se tudom h osszam szorozzam. A lányom lakik még velünk férjével és két gyerekkel, ott is csak a vejem tud dolgozni, segédmunkásként. Egy bejárati ajtóra gyűjtenénk, mert a mostani teljesen tönkrement.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Edina és családja

  Tisztel Adományozók! Azért kerestem meg Önöket mert nagyon szegény és nehéz körülmények között élünk. Gyermekeimmel és unokáiammal élünk együtt, én vagyok gyesen az unokákkal, a férjem cukor- és érrendszeri betegséggel küszködik, de tud közmunkán dolgozni. Ha lenne rá lehekonyhai felszerelésre és élelmiszerre szeretnénk gyűjteni. Arra kérem Önöket, ha tudnak, legyenek szívesek segíteni

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Károly

  Károly zsokéként dolgozott, most nyugdíjából annyira telik neki, hogy az erdőben egy kis kalyibában lakik. Nyugdíja után kapott ingyen egy lovat, ő ad értelmet, örömet az életében, de lassan ott tart, hogy nincs pénze ellátni (kb 10.000 forintból kihozza havonta). Emellett a lovat azért is tartja, mert beteg unokájának fejlődésében nagyon hasznosnak bizonyult, hogy tudta lovagoltatni. Takarmányra és némi tartós élelmiszerre gyűjtene

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Annamária és Dávid

  Annamária egyedül neveli 24 órás foglalkozást igénylő, súlyosan fogyatékos, epilepsziás gyermekét, a 18 éves Dávidot. Az apuka elhagyta a családot, se anyagilag, sem egyéb módon nem támogatja a családot. Hogy el tudja tartani gyermekét Annamari takarítóként dolgozik, addig fia egy bentlakásos intézményben van hét közben, hétvégén jár haza. Lassan ezt sem tudja fizetni Annamari, és így ápolásiból kéne megélnie, ami még kilátástalanabbá tenné helyzetüket. Gyógycipőre és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajni és gyermekei

  Hajni egyedül neveli három gyermekét, és legidősebb fiának párja is velük él egy háztartásban. Sajnos férje tartásdíjat nem fizet, Hajni takarítói fizetéséből él a család. A házon hitel van, azt is fizetni kell, ami további terhet ró a családra. Bevételükből a legalapvetőbb háztartási eszközöket sem tudják pótolni, ha elromlott. Most egy háztűzhelyre gyűjtenének, illetve tartós élelmiszerre.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Csaba és Krisztián

  Csaba egyedül neveli fiát egy picike házban, mióta feleségétől elvált, nehéz körülmények között. Betegszállítóként dolgozik egy közeli kórházban, ennyi az összes bevétele. Tartásdíjat sem kap, de mint mondja, nem is várja el gyermeke anyjától, mert ő is nagy szegénységben él, megpróbál mindent saját erőből megoldani. Jelenleg nincs hűtője, úgyhogy arra szeretne gyűjteni, illetve tartós élelmiszerre, ha marad még rá.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Andi és Zsófi

  Andi az öthónapos Zsófikát neveli párjával nagyon szerény körülmények között. Sajnos gyermekük érkezésével abba kellett hagynia az iskolát, de mindenképpen be szeretné majd fejezni és szakmát szerezni. Minden bevételük a GYES, a párja még közmunkát sem kap, nyáron akad almaszedés, illetve egyéb alkalmi munka. Tartós élelmiszerre szeretnének gyű

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katiék heten laknak egy háztartásban, 4 gyermekük és az unokájuk, sajnos a gyermek apukája nem vesz részt a kicsi életében. Az apuka és az egyik fiú is közmunkás, ami amellett, hogy alacsony bevételt hoz, kiszámíthatatlan is, mert mindig csak 1 hónapra szól a szerződésük, van hogy több hónapig munka sincsen. Bevételüket még speciális nevelésű igényű fiuk ösztöndíja egészíti ki, ami így is nagyon kevés. Gáztűzhelyre szeretnének gyűjteni és tartós élelmiszerre.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Éváék 7-en laknak egy háztartásban, két gyermekükkel illetve két unokájukkal, és vejükkel. Éva le van százalékolva látássérülése miatt – rendkívül alacsony rokkantnyugdíjat kap. Éva férje alacsony nyugdíjat kap, a vejét pedig napszámosként alkalmazzák feketén, így a bevétele rendszertelen, és rendkívül alacsony is. Különösen, hogy kisgyermekek is vannak a családban, egy mosógép nagy segítséget jelentene számukra.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Évi

  Évi óvodában dolgozott dajkaként, fibromyalgiát diagnosztizáltak nála, ami az izmokat, lágy szöveteket bénító betegség. Mivel a járni is alig tud, a munkáját nem tudta folytatni, a rokkantsági – 43.000 Ft- minden bevétele, amelyhez vele élő édesanyja nyugdíja adódik hozzá. Van olyan gyógykezelés, ami javíthatna az állapotán, de még a közműdíjakkal is nagyon el van maradva. Ezek kiegyenlítésére kér támogatást, akkor a kezelésre is ki tudna szorítani némi pénzt talán.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és gyermekei

  Éva egyedül neveli két fiát, mióta elvesztette férjét. Azóta nagy bajban van a család, sokszor kell nélkülözniük, még tüzelőre és élelemre sem telik sokszor. Éva súlyos betegsége miatt nem tud munkát vállalni. Tüzelőre és tartós élelmiszerre gyűjtenek. !!

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann és családja

  Mariannék hét gyermeket nevelnek tartós nélkülözésben. Munka egyáltalán nincs a környéken, Mariann főállású anya, férje pedig ápolásin van súlyos beteg öccsével, akit a család befogadott. Az ő ellátása is sok pénzbe kerül, rendszeresen kell vele utazni kezelésre, alig győzi a család. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni, hogy egyszer egy kis levegőhöz jussanak.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Gábor és családja

  Gábor feleségével , három gyermekével, apósával és sógorával él egy háztartásban nagyon nehéz körülmények között egy Szabolcs megyei faluban. Szakmájával – szobafestő – sem talál bejelentett állást, jelenleg metszési munkát végez napi ezer forintér Most élelmiszerre gyűjtene, és festékre, glettanyagra, hogy kicsit helyrehozza lakókörnyezetüket.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és családja

  Máriáék hét gyermeket nevelnek egy Szabolcs megyei faluban. Ő még a szerencsésebbek közé tartozik, mert közmunkásként legalább foglalkoztatják, a férje alkalmi munkákból próbálja eltartani családját. Mária ráadásul cukorbeteg és a vérnyomása is magas, ezért gyógyszerre is sokat kell költeni. Tartós élelmiszerre gyűjtene

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsolt és családja

  Feleségével 3 kislányt nevelnek. Mindketten diplomások, de jelenleg egyikőjüknek sincs állandó munkája. Bevételüket a gyerekek után járó gyes és családi pótlék teszik ki, ami jelenleg nem fedezi a kiadásaikat. Nagy segítség lenne számukra ebben az átmeneti helyzetben, ha legalább a család étkezése biztosítva lenne, ezért tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsolt és édesapja

  Alzheimer-kóros édesapámat ápolom, ketten élünk egy háztartásban. Csak az ápolási a bevételem. Porckorongsérvem miatt nem vállalhatnék munkát ,de keresek – így sem találok semmit, hogy titkolom a betegségemet. Egy hűtőre nagy szükségünk volna, arra szeretnénk gyűjteni és tartós élelmiszerre.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és családja

  Anita és Férje Péter, két gyermeket nevelnek. Fanni 14 éves, Ferenc 18 éves, kollégista. Anita cukorbeteg, trombózison is átesett, rehabilitációs ellátást kap, ami 25000 forint havonta, férje minimálbérért dolgozik. Házuk felújítás alatt van, évek óta gyűjtögetnek, de a kevés jövedelmük miatt nagyon lassan halad a renoválás. Tűzifát szeretnének kérni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ági és családja

  Ágiék hárman élnek egy háztartásban 14 éves lányukkal, Andival. Andi súlyos asztmás, a közgyógyon felül is sokba kerül a kezelése, nagyon gyakran járnak orvoshoz. A házat, amelyben élnek, részletre vették, a kifizetés után nem sok marad. Ági ápolásin van, az édesapa közmunkás. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Cintia

  Cinta most kezdi meg majd életét párjával kisbabát vár, aki fél év múlva születik, párjával . Mivel eddig iskolába járt, nem tudott dolgozni, most pedig terhesen már semmi esélye nincs elkezdeni egy olyan környéken, ahol egyébként is alig van munka, párja is alkalmi munkákból próbálja összeszedni a kelengyére valót. Addig is jelenlegi helyzetükben nagy segítség lenne a tűzifa, arra gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó, Béla és családjuk

  Ildikó és Béla három kamasz gyermeke mellett neveli a feleség elhunyt öccsének rokkant kisfiát is. És bár a családfőnek van munkája, a feleség csak idénymunkákat tud vállalni, hogy a gyerekek nevelésére, a háztartás ellátására, és a beteg kisfiú gondozására, valamint a vele kapcsolatos ügyintézésekre legyen ideje. A mindennapi betevőn előteremtésén túl, télen nehézséget okoz az elegendő tüzelőanyag biztosítása. Ehhez kérnek segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Lajos és családja

  Lajosék egy két szobás lakásban laknak hatan, fiúgyermekük, és 4 tagú családja is velük él. A családfő évek óta nem kap munkát, azóta az egészsége is megrokkant. Ő közmunkából, a felesége idénymunkából keres néha pénzt. A család egyetlen fix bevétele a fiúké, akinek füzetese felét elviszi egy régi adósság törlesztése. Most született második unokájuk, a nagyobbik unoka elsős. A minimális betevőn kívül leginkább fára lenne szükségük.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna néni és András bácsi

  Anna néniék egy nagyon romos, szobakonyhás faházban laknak egy vidéki falucska határában. András bácsi rendelkezik kevés nyugdíjjal, Anna néni egész életében alkalmi munkákat végzett, ezért nem jogosult nyugdíjra sem. András bácsi nyugdíjára való hivatkozással rádadásul Anna nénitől megvonták a közgyógy ellátást. Anna néni súlyos szívbeteg. sem gyógyszerre sem, tűzifára nincs elég pénzük. ebben kérnének segítséget.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Abigél

  Sokáig diplomám ellenére sem találtam munkát, mialatt felhalmozódott a közüzemi tartozásom. Közmunkaprogramban veszek részt -idősgondozásban – de az ezért kapott 60 ezer forintból nem tudom törleszteni az 58.000 ft villanyszámla elmaradásom.Tisztelettel kérem, legyenek szívesek segíteni rajtam, hogy kitudjam fizetni a számlám és ne kelljen álmatlan éjszakákon virrasztanom, töprengenem, gyötrődnöm. A kis fizetésemből így legalább tudnék enni és tisztasági szereket vásárolni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és Marcika

  Férjemmel nevelem felnőtt gyermekemet, Marcikát, aki elveszítette a látását és teljesen lebénult gyermekkorában, emellett epilepsziás is. Nagyon sok költség az egészségügyi ellátása, tornáztatása, fejlesztése. Ráadásul a férjemmel mi is nagyon betegek vagyunk, én túl vagyok egy szívinfarktuson és trombózison, a férjem súlyos cukor- és szívbeteg. Ápolásiból és rokkant-nyugdíjból próbálunk mindent fedezni, de lehetetlen. Tüzelőre és élelmiszerre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és családja

  Zsuzsáék sok hányattatáson vannak túl az elmúlt években, családotthonról családotthonra kellett ‘vándorolniuk’ négy gyermekükkel. Nagy erőfeszítések árán sikerült továbblépniük, és CSOK-ból lehetőségük nyílt egy kis vályogház vásárlására. Sokat rá kellett költeniük, hogy lakhatóvá tegyék, de fél éve már van biztos fedél a fejük felett. Sajnos azonban a felújítás minden pénzüket elvitte és adósságaik is keletkeztek ezért most nagyon szűkösen élnek. Egy bojlerre gyűjtenek, mert a régi elromlott és most meleg víizük sincs.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor, Timi és családjuk

  Sándor és Timi nagy gonddal neveli három gyermekét. Hosszú munkanélküliség után Sándor kapott munkát egy összeszerelő műhelyben. Most tudja csak fizetni a munkanélküliség alatt összegyűlt adósságokat is. Így tűzifára már alig-alig jut pénz. Felesége Timi, hiába keres munkát, a környéken sehol sem talál. Ha lenne elég tűzifájuk, az nagy segítséget jelentetne a számunkra.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Anita és családja

  Anita párjával és négy gyermekével él egy komfort nélküli szociális bérlakásban. Anyagi helyzetük miatt nagyon hányattatott sorsú a család; többször laktak családok átmeneti otthonában, anyaszállókon több településen. Albérletükből is ki kellett költözniük. A bevételük a gyes és a családi pótlék, az apuka alkalmi munkákkal tudja kiegészíteni keresetüket. Tűzifára gyűjtenek és egy olcsó mikróra, amire nagyon vágynak a gyerekek.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • János és gyermekei

  János egyedül neveli gyermekeit, Mercit és Janikát. Rokkantnyugdíjas, ezen kívül a családi pótlék minden bevétele. A telet nagy nehézségek árán tudják átvészelni, van hogy a gyógyszert is csak mások segítségével tudja kiváltani ilyenkor, ha beteg valamelyik gyermek. Nagyon szeretne egy keverőtárcsás mosógépet, hogy ne kelljen mindent kézzel mosni, a régit próbálta javítani, de már nem javítható.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rozália és gyermekei

  Rozália négy gyermeket nevel egyedül egy bérelt tanyán. Jelenleg az összes bevétele a családi pótlék, korábbi munkahelye megszűnt. Rozália reméli, hogy februárban ismét felveszik dolgozni, s legalább a minimálbért megkapja. Olyan rossz most a helyzet, hogy karácsonykor el kell adnia gázpalackot, hogy élelem kerülhessen az asztalra. Tűzifára gyűjtene.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Ilona és családja

  Ilonáék három gyermeket nevelnek egy albérletben Az édesapa nem talál bejelentett állást, alkalmi munkákkal tartja el a családot. Ilona szívbeteg és magas a vérnyomása, ezért nem tud dolgozni, rendszeresen gyógyszert kell szednie, ami további terhet ró a családra. Tűzifára gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Julika és családja

  Julika 5 gyermekével él, Krisztián 32, Kristóf 31, Ricsi 26, Gergő 21, Evelin pedig 18 éves. Svájci frank hitelük miatt elvesztették a házukat, miután a családfő meghalt, most bérlőként élhetnek abban a házban, amit korábban a sajátjuknak érezhettek. Mindannyiuknak van szakmája, dolgoznak, ha alacsony bérért is, de így is nehezen jönnek ki. Tűzifára gyűjtenek

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Katalin és családja

  Katalinék három gyermeket nevelnek, bevételük az apuka karbantartói szakmunkás minimálbére és Katalin ápolási díja. Anita lányuk asztmás és pajzsmirigy gyulladása van, amire folyamatosan gyógyszert kell szednie, Zsani lányuknak félévente szemüvegcserére van szüksége, ez további terhet ró a családra. Tűzifára gyűjtenek

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsike és édesanyja

  Erzsike egyedül ápolja cukorbeteg édesanyját – ő maga is cukorbeteg. A bevételüket édesanyja nyugdíja és az ápolási teszi ki, közben a sok plusz kiadásuk is van : cukorgyógyszer, inzulin, diabetikus ételek. Amíg Erzsike hosszabb időre kórházban volt kikapcsolták a vizet, ezt szeretné visszakapcsoltatni, a fennmaradó pénzből pedig tartós élelmiszert kérne.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Dávid és felesége

  Dávid és felesége mindketten teljes látássérültek. Dávid rokkantnyugdíját alkalmankénti lufiárusítással tudja kiegészíteni. Felesége ápolónőként dolgozott, de zöldhályog miatt elveszítette a látását. Nagyon szerényen fenntartják magukat valahogy, de elképzelhetetlen számukra minden háztartási plusz kiadás. A programban roskatag ajtajukat szeretnék lecserélni, így a fűtéssel is sokat tudnának spórolni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és családja

  Tünde és férje Ignác egy romos házban nevelik 4 gyermeküket, még rendes bejárati ajtó sincs. Közmunkát sem kapnak, ha lehet, alkalmi munkával – bodzaszedéssel, gyógynövény-szedéssel tudnak pénzt keresni, a téli időszakban kukázásra is rákényszerülnek. Szerencséjükre fával segíti őket egy telekszomszédjuk, cserébe azért, mert vigyáznak a földjére. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda és gyermekei

  Melinda négy gyermekével és unokával lakik egy kis házikóban, minden bevételük egyik lánya GYES-e és a családi pótlék. Bár asztmája miatt nehezen végez fizikai munkát, alkalmi munkákból próbálja kiegészíteni ezt a jövedelmet, de a téli időszak erre sem ad lehetőséget. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Edit és családja

  Editék albérletben nevelik fiúkat Imit. A férj gépkezelő, Edit szövőnőnek tanult, de a rendszerváltás után nem tudott a szakmájában elhelyezkedni. Utána több mint 10 évig dolgozott egy fogyatékos gyerekek számára létrehozott intézetben, de fia születése után nem vették vissza, azóta csak alkalmi munkákat talál. Tüzelőre szeretnének gyűjteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Marcsi és családja

  Marcsiék két speciális nevelésű igényű kisfiút nevelnek, Dávidot és Lacit. Marcsinak minimálbéres állása van, a férje rokkant (cukorbeteg, látássérült), ezért semmi esélye, hogy valahol normálisan alkalmazzák. Alkalmi munkákat talál néha – ezen kívül a fix bevételük összesen 100000 forint. Élelmiszerre és téli ruhára szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Bettina és családja

  Bettináék hat gyermeket nevelnek férjével, köztük egy kisbabát, aki még egy éves sincs. Bettina vele van otthon gyesen, a párja jelenleg nem talál munkát – folyamatosan alkalmi munkákat kell keresgélnie. Ez egyébként is különösen szűkös téli időszakban ez különösen nehéz. Nagy nehézség most, hogy elromlott a család mosógépe, így Bettinek hat gyermekre kell mosnia kézzel, egy mosógép nagy könnyebbséget jelentene.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Borbála és gyermekei

  Borbála egyedül neveli négy gyermekét egy anyaotthonban. A gyermekek apja folyamatosan bántalmazta, szerencsére végleg eltűnt a család életéből, viszont a család nem tudott hová menni, ezért kerültek átmeneti szállóra. Borbála takarítóként dolgozik, emellett a gyest és a családi pótlékot kapja. Szeretnének majd saját otthonban elhelyezkedni, ha innen kikerülnek, ezért egy mosógépet szeretnének.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Annamária és családja

  Férjével nevelik 3 gyermeküket, Biankát, Krisztiánt és Karolinát. Négy hónapja élnek egy átmeneti otthonban, miután a közös képviselő gondatlanságából egy közös költségtartozás alakult ki, ami miatt elvesztették otthonukat. Az édesapa fuvarozóként dolgozik, ebből és a családi pótlékból jön össze 140 ezer forintos bevételük, amiből 31 ezer forintot az otthonban való lakhatásra kell kifizetniük. Egy hűtőre szeretnének gyűjteni, a jelenlegi használhatatlan.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika, Eszter és Alexandra

  Mónika egyedül neveli két lányát, a 15 éves Esztert és az 5 éves Szandit egy anyaotthonban. Mónika egyik álma valóra vált, amikor munkát kapott egy óvodában, mint pedagógiai asszisztens, összes jövedelme így is csak 100 ezer forint, amiből 18 ezret az otthonban való lakhatásért fizet, emellett igyekszik félre is tenni. Januártól kap egy önkormányzati lakást, amit szeretne bebútorozni, ehhez kér segítséget.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mariann és Olga

  Mariann egyedül neveli 17 éves lányát, Olgát egy kis lakásban. Nagyon kevés bevételből kell gazdálkodniuk. Mariann rokkantnyugdíjas, az ő rokkantságija és a családi pótlék az összes bevételük.  Szerencsére a lakás a sajátjuk, de egy nagyobb közüzemi tartozás részletei és a 25.000 forint rezsi kifizetése után nem sok marad. Valahogy mindig megoldják, ezért Mariann egy olyan dologra szeretne gyűjteni, amire soha nem lenne pénze: Olga lányának egy fogszabályzóra. Ez lenne a legszebb (utó-)karácsonyi ajándék:)

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Magdi és gyermekei

  Magdi egyedül neveli Kittit és Martint egy romos házikóban. Most mondtak fel neki a városüzemeltetésnél, így még nehezebb lesz a tél – a családi pótlék minden bevétele. Játékokat is úgy tudott vinni a gyermekeknek, hogy munkahelyéről, a szelektív szemét válogatása közt talált darabokat csempészte haza. A legfontosabb most az lenne, ha egy bejárati ajtót tudna tenni a házra, a jelenlegi szakad le és nem zárható. Így nagyon sokat tudna spórolni a tüzelővel.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Júlia, Mercike és Anasztázia

  Lídia egyedül neveli két kislányát több éve. Saját háza sincs, az unokatestvére fogadta be őket. A városüzemeltetésnél utcaseprői munkát végez, de a fizetése és a családi pótlék is mindössze 100.000 forint, ami nagyon kevésre elég. Most tervezi, hogy felnőttként befejezi a 8 általánost, amivel reméli, hogy jobb munkára is lesz lehetősége. Jelenleg elég romos helyen laknak, a szigetelés is rossz, ezért egy kisebb felújításra gyűjtene – gipszkartonra, cseréplécre, gerendákra.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Noémi, Szabina és Tamás

  Noémi egyedül neveli gyermekeit, a 6 éves Szabinát és a 17 éves Tamást. Tesco pénztárosként dolgozott, de elveszítette a munkáját, mert sokan volt táppénzen a kicsi lányával – most munkanélkülin van, de az is hamarosan lejár és csak a családi pótlék marad a bevétele. Nagy sorscsapás volt a családnak, hogy két éve leégett a házuk, azóta minden pénzüket abba tették, hogy helyrehozzák – még most sem sikerült teljesen. Meleg vizük most sincs, egy bojlerre szeretnének gyűjteni.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Joli mama és családja

  Joli mama egyedül neveli kisunokáját – felnőtt fia lakik még velük. Minden bevétele kevéske nyugdíja, fia hónap óta keres állást, ha minden jól megy, januárban el tud helyezkedni, és akkor egy leheletnyit enyhülnek majd a terheik. Az élelmiszer és a tűzifa megvásárlása is hatalmas gond, sokszor ha azt akarja, hogy ne kelljen fagyoskodni, kénytelen eljárni gallyazni az erdőbe, amiért még meg is büntethetik, ha rendőrökkel találkozik. Tűzifára szeretne gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Mónika albérletben neveli három gyermek, Dorinát, Giuliót és a hat hónapos Danikát. Mónika most Gyedet kap, férje közfoglalkoztatott. Sajnos az albérlet fizetésük nagy részét elviszi, ráadásul még hitelük is van. Mónika legkorábban 1 év múlva tud csak visszamenni dolgozni, amikor Dani másfél éves lesz, addig különösen nehéz napok járnak rájuk. Egy kis tartós élelmiszer és pelenka is hatalmas segítség lenne nekik.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika, Patrik, Dominik és Bonita

  Mónika egyedül álló édesanya, albérletben laknak gyermekeivel. Közmunkás, ezen kívül csak a családi pótlék a jövedelme. Az Az édesanya valahogy kiszorítja az élelemre rezsire valót, de semmilyen extra kiadás nem fér bele. Patrik poratka allergiás, amitől nagyon szenved, Mónika nem is tud takarítani a szálló poratkák miatt. Karácsonyra nagy ajándék lenne nekik egy olyan speciális takarítógép, amely kivonja a levegőből a poratka ürüléket.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Betti és gyermekei

  Betti nagyon nehéz helyzetbe került, amikor pár hónapja férje otthagyta két gyermekkel, azóta egyedül neveli Kevint és Rikárdót. Szerencsére az apuka nem lépett ki teljesen a fiúcskák életéből, anyagilag szerényen támogatja őket, de még így sem tudja Betti, hogy mihez kezdjen egyedül. Minden bevétele a családi pótlék és a gyes. Fűteni is úgy tudtak eddig, hogy az önkormányzattól kaptak tűzifatámogatást, de elfogyott a tüzelő és nem is lesz már a télen. Erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika, Barnabás, Bogi és Balázs

  Erika kicsi koruk óta egyedül neveli három gyermekét, Barnabást, Bogit és Balázst. Négyen élnek mindannyian egy családi házban. Barna és Bogi most érettségiznek, a nagyfiú szakmunkás, ő támogatja még minimálbéres fizetéséből a családot. Az édesanya kórházban dolgozik, de komoly krónikus betegsége miatt sokat kell táppénzre mennie. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • József és családja

  Józsiék három gyermeküket nevelik: Dominik 8 hónapos, Miklós 17 éves, Szilveszter 10 éves. Józsi még kiváltságosnak számít a környéken, mert legalább közmunka jutott neki, egyéb lehetőségre semmi esély nincs. Az ő bevételén kívül még a kis Dominik után járó gyesből és a családi pótlékból gazdálkodnak, ez alig több mint 100.000 forint havonta. Az ajtójuk szinte majdnem leesik és nincs pénzük újat venni, erre szeretnének gyűjteni. Illetve valami apróságot a gyereknek karácsonyra.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Móni és családja

  Móni és férje három gyermeket nevelnek. Három gyermekük közül két fiú asztmás, kisgyermekkoruk óta gyógyszert szednek. Legidősebb lányuk Budapesten tanul kozmetikusnak, az ő lakhatását is nekik kell állniuk. Móni bejárónőként dolgozik, a férje minimálbéres szakmunkás – a fizetésük sokszor a tüzelőre sem elég. Erre szeretnének gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zoltán és családja

  Zoltánék három gyermeküket nevelik egy kis tanyán. Az édesapának csak februárig van szerződése közmunkára – más munkát nincs a környéken – fél, hogy nem fogják neki meghosszabbítani, és még nagyobb bajba kerülnek. Az édesanya negyedik gyermeküket várja, sehová nem veszik fel, fizikai munkát a baba miatt nem végezhet. Palackos gáztűzhelyre gyűjtenek.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Piroska és családja

  Piroska és párja két gyermeket nevelnek, Marikát és Henikét. Az édesapa rokkantnyugdíjas, az édesanya közfoglalkoztatott. A gyermekek nagyon várják a karácsonyt, de segítség nélkül Piroskáék idén sem tudnak semmit venni nekik, még a kályhába való tüzelő előteremtése is nagy teher, szaloncukrot sem tudnak venni a fára. Tűzifára , tartós élelmiszerre és szaloncukorra gyűjtenek, hogy sok év után egy kicsit vidámabb karácsonyt tölthessenek együtt.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Irén és családja

  Irén és párja nagyon nehéz körülmények között nevelik három gyermeküket. Az édesapa szívbeteg, rokkantnyugdíjas,Irén közmunkán dolgozik. Külön szenvedést okoz az egyébként is nehéz helyzetben élő családnak, hogy az egyik fiúnak pszichózisa volt, iskolába sem tud járni. A házuk felújításra szorul, de a kevés jövedelemből ez lehetetlen. Nagy segítséget jelentene a tűzifa, ami enyhítene a család terhein.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Klára és Tifani

  Egyedül nevelem két és fél éves kislányomat, Tifanit nagy szegénységben. Tifani apja a kislány születése után elhagyott, azóta nem is láttuk, anyagilag sem segít. Minden bevételem a gyes és a családi pótlék, a testvérem tud még segíteni, de ő is csak közmunkabért kap. Borzasztó nehezek a téli hónapok, tüzelőben kérnem segítségüket.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvi és családja

  Öt gyermeket nevelünk, aki közül a legidősebb gyermekünk autista. Az iskolás gyerekek – Norbi, Vera és Vivien mind jeles tanulók. Levi 5 éves, a kicsi Zsomborral vagyok itthon gyesen. Nehéz helyzetben vagyunk, mire kifizetünk mindent alig marad. Most esti iskolába járok, hogy több esélyem legyen normális munkára. A tüzelő megvásárlása a legnehezebb, ebben kérnénk segítséget, tüzelőben kérnénk segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  11 éve egyedül nevelem három gyermekemet – a legidősebb sérülten született, egész napos felügyeletet igényel. Vele vagyok itthon ápolásin. 18 éves lányom januárban szül, a babaholmikra sem tudom, hogy teremtem elő a pénzt. Tűzifára szeretnénk gyűjteni, hogy enyhítsen egy kicsit a terhünkön.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és családja

  Három gyermekünket neveljük egy albérletben. A párom alkalmi munkájáért kapott bérből és a családi pótlékból élünk – én most veszítettem el az állásomat, mert műtött lábaim nem bírják az állómunkát. Borzasztó helyzetbe kerültünk, már ott tartunk, hogy ételre is alig jut. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni, hogy legalább a karácsonyunk ne a teljes nélkülözésről szóljon.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsike és családja

  Erzsikék egy tanyán élnek két iskolás gyermekükkel. A bevételük az édesapa közmunkás béréből, az édesanya rokkantnyugdíjából és a családi pótlékból áll. Erzsi skizofréniával él, úgyhogy nem sok esélye van valaha is újra elhelyezkedni. Az ad neki erőt, hogy kreatívan foglalja el magát, kis tanyájukat díszítgeti. A ház kifestéséhez szükséges festékre, díszítéshez selyemvirágra, és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Enikő és családja

  Párommal együtt neveljük kislányomat, Dzsenit, nem sokára második kislányunk is megérkezik.
  Párom vagyonőrként alig keres többet valamivel, mint a minimálbér, ehhez jön még a GYES és a családi pótlék. Sajnos az albérletünk a fizetés nagy részét, kb. 40.000 forintunk marad egész hónapra. Tartós élelmiszerre szeretnénk gyűjteni, és a kislányomnak valami apró karácsonyi ajándékra

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erika és családja

  Ketten vagyunk testvérek a húgommal. Anyukám közmunkás, apukám most lett nyugdíjas. Rengeteg tartozása van a szüleimnek, OTP, villany, stb. Most hogy közeledik a karácsony, szeretnék segítséget kérni tartós élelmiszer formájában ,esetleg a húgomnak valami kis ajándék a fa alá.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda és Laci

  Melinda születése óta egyedül neveli 11 éves fiát. Egy borzasztó állapotú, vizesedő önkormányzati lakásban élnek – Laci fiának kezdődő asztmája van miatta – az IKV még sem kezd semmit a helyzettel. Melinda súlyos betegsége miatt nem tud dolgozni, havi 40.000 forintból élnek. Egy bejárati ajtóra gyűjtenek, a jelenlegi olyan rossz állapotú, hogy gyakorlatilag az udvart fűtik.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika és gyermekei

  Marika egyedül neveli három gyermekét. Egy étteremben dolgozik konyhai kisegítőként. Munkáját elismerik, komolyabb feladatokkal is megbízzák. Ő is nagyon szereti a munkájátde sajnos a fizetés rendkívül alacsony, alig valamivel több, mint a minimálbér. Ennyi pénzből nagyon szűkösen élnek, a téli hónapok különösen kegyetlenek. Tűzifára szeretnének gyűjteni, hátha akkor apró karácsonyi ajándékokra is futná idén a gyermekeinek.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Andrea és családja

  Andrea 6 gyermekével és unokájával él lakásukban, aminek tulajdonjoga bedőlt hitelük miatt az eszközkezelőhöz került. Egy éve nincs fűtés a lakásban, és még a kilakoltatás réme is lebeg a fejük felett – ha csúsznak bármilyen számlával, az utcára kerülhetnek. Andrea közmunkás, de COPD -je miatt sokszor van táppénzen, ezért kevés pénzt kap. A család bevételét emellett a nagyfiú kis fizetése, férje alkalmi munkáért kapott fizetése, lánya GYES-e és a családi jelenti.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Ildikó és gyermekei

  Ildikó egyedül neveli 4 kisgyermekét (Krisztinát, Dávidot, Ákost és Mátét), az édesapa szó nélkül lelépett, semmit nem segít a családnak. Minden bevételük Ildikó GYES-e, és a gyermekek után járó családi pótlék, ami 93.000 forintot jelent. Tartós élelmiszerre gyűjtenek és a villanyóra kártya feltöltésére, hogy ne kelljen az ünnepeket sötétben tölteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Izabella és családja

  Izabella két gyermeket nevel férjével egy önkormányzati bérlakásban. Ő és lánya csak 4 órában tudtak elhelyezkedni, az édesapa kizárólag alkalmi munkát talál. Fix bevételük épphogy eléri a 100.000 forintot. Nehezíti a család sorsát, hogy Izabella lánya Crohn-beteg, ezért nagyon sokszor kell orvoshoz járnia, fiúgyermeke komoly szívbeteg, műtötték is már korábban. Tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsanett, Dzseni és Rolika

  Zsanett egyedül neveli két gyermekét, Dzsenit és Rolit. Minden bevétele a GYES és a családi pótlék.
  A gyermekek apja eltűnt a család életéből, Zsanett magára maradt, csak a nővére tud neki segíteni.
  Az élelemrevalót ,ruhát még valahogy elő tudja teremteni, de a téli időszak, sok más , a térségben lakó családhoz hasonlóan kínkeserves szokott lenni. Ha 50.000 Ft értékben kapna tűzifát, az nagy terhet venne le a válláról.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Klaudia és gyermekei

  Klaudiáék két gyermeket nevelnek, a kisebb Down-szindrómás. Az ehhez társult problémái miatt sokszor kellett műteni, most csípőműtétre lenne szüksége, még a kórházba való leutazás is komoly anyagi teher. Dajkaként nem tud elhelyezkedni a falujában és környékén, távolabbi hely pedig nem jöhet szóba fia állapota miatt.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Pál és fiai

  Felesége halála óta, több mint 5 éve neveli két fiát egyedül Pál, nagy szegénységben egy családotthonban. Itthon semmilyen munkát nem talált a közmunkán kívül, úgyhogy egy jobb élet reményében Angliába vándorolt, de sajnos nem találta meg a számításait, így újra a kilátástalan magyar valóságban, közmunkásként próbál érvényesülni. Téli ruhákat szeretne vásárolni fiainak

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Renáta és Bence

  Bence fiam 1-es típusú cukorbeteg; nagyon sokat szenvedünk a betegsége miatt. Két éve használ szenzort, ami a nap 24 órájában méri a cukrát, de sajnos lejárt rá az OEP támogatás, és mire újra kapunk, saját zsebből kell megvennem, 50.000 forintért. Emellett az inzulinpumpához szükséges féléves szereléket is meg kellene vennem decemberben. Ehhez kérnénk segítséget.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Klaudia és Robi

  Klaudiát és Robit édesapjuk neveli egyedül , nagyon nehéz körülmények között, az édesanya eltűnt a család életéből, azóta az apuka mindenféle segítség nélkül neveli a gyermekeit; a gyermekek anyja tartásdíjat sem fizet. Munkát lehetetlen találni a környéken, csak a közmunka az egyetlen perspektíva. A tél a legnehezebb időszak, ilyenkor különösen nagy nélkülözésben kell átvészelni a fűtésszezon hónapjait. Tűzifára gyűjtenek, ez enyhítené a család nehéz terheit egy időre.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Adrienn, Niki és Andi

  Adrienn egyedül neveli gyermekeit, Nikit és Andit (aki Down – szindrómával él). Rákos beteg, ezért nem tud dolgozni, csak a rokkantnyugdíj a bevételük, illetve Andi után a dupla családi pótlék. Jó hír, hogy Andit felvették a Balthazár -színházba, ahol amellett, hogy nagyon jól érzi magát, 40.000 Ft fizetést fog kapni, amellyel kicsit enyhülnek a család gondjai. A programban elromlott hűtőszekrényük helyett szeretnének egy működőhöz jutni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Nikolett és Déneske

  Nikolett egyedül maradt a féléves kis Dénessel. A GYES és a családi a bevétele, néha el tud menni üzletek elé utcát seperni, ha vigyáznak a picire. Most bölcsődébe szeretné elhelyezni Dénest, hogy 4 órában el tudjon menni dolgozni, de nincs pénze a bölcsődei csomagra sem. Erre szeretne gyűjteni és a kártyás gázórát feltölteni.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Anett és gyermekei

  Anették hat gyermeket nevelnek Anett örökletes izomgyengeségben szenved – emiatt nem tud munkát vállalni, főállású anya. Sajnos a betegséget két gyermekük is örökölte. Anett férje elveszítette az állását, azóta alkalmi munkát tud csak vállalni, egyik napról a másikra élnek. Tartós élelmiszerre szeretnének gyűjteni

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsolt

  Zsolt egy balesetben elvesztette két lábát. Öreg kisnyugdíjas szüleivel él, ő maga csak rehab foglalkoztatóban tud kevéske jövedelmet szerezni. Az Ortoprofil- Mobility kft.-nek köszönhetően most mélyen áron alul hozzájuthatna egy olyan protézishez, amely hatalmas minőségi váltást jelentene. A fennmaradó összeget egy másik szociális támogatásból megkapná.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és Jázmin

  Éve egy betegség miatt elvesztette egyik lábát, és ennél fogva a munkáját is. 13 éves lánya legfőbb támasza, aki amellett, hogy jeles tanuló, rengeteget segít a mindennapokban. Éva nem szűnt meg derűsnek és optimistának lenni: most éppen testi fogyatékossá vált felnőtteknek szervez közösségi eseményt, munkát keres, önkénteskedik. A programban tartós élelmiszerre gyűjt.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsi, Kyra és Melissza

  Erzsi egyedül neveli leányait nagyon nehéz körülmények között, az apa eltűnt a család életéből. Jelenleg a családi az egyetlen bevételük, ha a kisebbik lány beszokik az oviba egy kertészetben el tud majd helyezkedni. Addig is nagy segítség lenne, ha télre tűzifát kapnának.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva, Rináldó és családjuk

  Éva hatalmas újrakezdő: pár éve méhnyakrákot találtak nála, és nem sok esélyt adta neki, de ő legyőzte a szörnyű betegséget. Soha nem veszítette el a hitét, tudta, hogy fel kell nevelnie gyermekeit, Vanesszát és Rináldót, aki 100%-os látássérült. Éva újra munkát talált és dolgozik, de még nem jönnek egyenesbe, nagyon szűkösen kell élniük. Tűzifára szeretnének gyűjteni.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Renáta és családja

  Renáta beteg édesanyjával és nagymamájával él, nagyon szerény körülmények között. Egy mellrák-műtét után lábadozik, munkaadója jelezte, hogy a táppénz lejártával nem foglalkoztatják tovább. A programban egy kerékpárra gyűjt, amivel tud majd munkába járni , illetve egy ágyra – jelenleg édesanyjával egy ágyon alszik.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Barbara

  Barbara egyedül él, kb 50.000 Ft -ból havonta. Munkát nem talál mozgássérültként – dongalábbal született . Életét nagyon megnehezíti, hogy kiégett az akkumulátor mozgássérült mopedjében, így az orvoshoz sem tud eljutni segítség nélkül. Új akkumulátorra gyűjt.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Szandra, Dániel és Lorena

  Dániel és Szandra együtt nevelik 5 hónapos kislányukat, Lorenát. Szandra gyesen van, Dániel a városüzemeltetésnél dolgozik, amiért minimálbért kap – sajnos jobban fizető munkát nagyon nehéz találni a környéken – így nagyon nehezen élnek meg. Tartós élelmiszerre, tűzifára gyűjtenek.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Laura és családja

  Laura férjével neveli 2 éves kislányát, Mirellát. Jelenleg gyesen van, a férje a az aktív korúak támogatását kapja, illetve alkalmi munkákat vállal, de nagyon szerényen élnek. A téli fűtésszezon különösen nehéz, jelenleg kályhájuk sincs. Erre és tűzifára gyűjtenek.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Anikó és családja

  Anikó egyedül neveli öt gyermekét, férje jelenleg börtönbüntetését tölti, azóta különösen nehéz a család élete. Minden bevételük a GYES és a családi, illetve Anikó szezonális munkát tud vállalni, ami télen egyáltalán nincs. Tűzifára gyűjtenek.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és családja

  Erzsébet és férje négy gyermeket nevelnek nehéz körülmények között. Minden bevételük kb. 100.000 forint, ráadásul legkisebb gyermekük lyukas szívvel született, neki rendszeresen gyógyszert kell szedni és speciális tápanyag sűrítményt kell kapnia, ami további terhet ró a családra. Tűzifára és tartós élelmiszerre gyűjtenek.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit

  Judit gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben, Huntington-kórban szenved, ennek következtében a munkáját is elvesztette, kevesebb, mint 30.000 forintból él. Mióta nem tud dolgozni tetemes adósságot halmozott fel. Most lenne egy lehetőség, hogy a közös költség elmaradásának visszafizetéséhez támogatást kérjen, ehhez gyűjtene a szükséges 50.000 Ft önrészre.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • László és családja

  Lászlóéknak mindent újra kellett kezdeni, mikor az édesanya sztrókot kapott, hajléktalanok lettek és elvették gyermekeiket. László kemény munkával összegyűjtött annyi pénzt, hogy vegyen egy kis házat, és most szeretné visszaszerezni gyermekeit. Most tűzifára gyűjt, hogy meg tudja mutatni a kilátogató gyámügyiseknek, lesz mivel fűteni a télen.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Emili és Ájlin

  Edináék élete teljesen megváltozott, amikor egészséges gyermekük után Down-szindrómás ikreik születtek – albérletbe kényszerültek, sok pénzbe kerül a fejlesztés, a speciális étrend. Edina minden vágya, hogy gyermeki egyszer önállóan éljenek. A programban az ikreknek szükséges tápszerre és élelmiszerre, tisztálkodási szerekre gyűjtenének.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Brigitta és családja

  Brigitta egyedül, segítség nélkül neveli gyermekeit egy önkormányzati bérlakásban. A gyereknevelés mellett csak alkalmi takarítómunkákat tud vállalni. Bár sokmindent kell nélkülöznie a családnak, jelenleg egy emeletes ágyra vágynak a gyermekek a legjobban. most nagyon szűkösen alszanak.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva, Ráhel és Ábrahám

  Férjem halála óta egyedül nevelem két gyermekemet. Balesetem óta epilepsziás vagyok, ápolónői munkámat is elvesztettem. Lányom, Ráhel is tartósan beteg , a gyógyszerei és a lakhatás kifizetése után sokszor élelemre sem marad. Ábrahám most nőtte ki az ágyát, egy nagyobb fotel-ágyra szeretnénk költeni, illetve nagyon örülnénk egy mosógépnek.

  100%
  2 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és családja

  Szüleim korai elvesztése miatt, egyedül maradtam a halmozottan sérült bátyámmal, és 9 éves különleges kislányommal. Az én feladatom Károly ápolása ami 24 órás, Sárának szenzoros integráció zavarai vannak, ami tanulási nehézséggel párosul. Sárának szenzoros integráció zavarai vannak, ami tanulási nehézséggel párosul. Fejlesztéssel nagyon jó eredményeket érhetünk el, a fejlesztő eszközök megvásásárlásához kérek segítséget.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és családja

  Férjemmel együtt neveljük 8 és 3 éves gyermekünket. Kislányunk, Noémi szívtranszplantáción esett át, ezért én nem tudok dolgozni, emellett, a steril gyógyászati eszközök, és a laktóz mentes étrend is komoly anyagi terhet jelent. Szerencsére nemrég egy önkormányzati bérlakásba költözhettünk, de bútorunk kevés van, nincsen mindenkinek saját ágya. A programban ezért egy ágyként is használható kihúzhatós kanapéra szeretnénk gyűjteni.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Nikolett és gyermekei

  Még gyermekeim születése előtt nagyot hibáztam, aminek következtében 90.000 forint bírság megfizetésére köteleztek. Most az fenyeget, hogy ha nem fizetem meg ezt az összeget legkisebb gyermekem egy éves születésnapjáig, akkor 300 napra fogházba kell mennem, így egészen biztosan elvennék tőlem a gyermekeimet, és azt nem élném túl, ők jelentenek számomra mindent az életben. Kérem segítsenek, hogy ne kelljen egy ifjúkori ostobaságom miatt elveszítenem a családomat.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rikárdó

  Feleségemmel neveljük 7 éves, beteg unokánkat. Rikárdó születése után agyvérzést kapott, ami maradandó agykárosodással is járt. Szülei lemondtak róla, ezért befogadtuk, nem élte volna túl az intézetet. Komoly anyagi gondjaink vannak, mindössze az ápolásiból, és a nyugdíjból élünk. A programban most pelenkára gyűjtünk, ez nagy terhet venne le a vállunkról egy ideig.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Hajni és Anita

  Egy anyaotthonban nevelem kislányomat, Anitát. Kislányom hiperaktív, emellett autista is, ami miatt sok fejlesztésre szorul. Amit államilag megkaphatunk, elintéztem neki, de szükség lenne eszközökre is, ezt nem tudom kigazdálkodni havi 50.000 ft-os bevételünkből. Ehhez kérem segítségüket.

  100%
  13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsi és lánya

  Egyedül nevelem 13 éves lányomat egy önkormányzati bérlakásban. A férjem elhagyott minket, nem számíthatunk rá.  Én sajnos csak napi két órás takarítói állást találtam, amiért havi 32.000 Ft-ot kapunk, ebből a lányom felruházása is komoly gond. Ebben kérem segítségüket.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónika és gyermekei

  Egyedül nevelem három gyermekemet egy anyaotthonban, mindhárman egy homocisztinuria nevű betegségben szenvednek, amely szigorú diéta nélkül komoly tüneteket okoz. Az ételeket, még a kenyeret is nekem kell elkészíteni nap mint nap. Nagy könnyebbséget jelentene, ha kaphatnánk egy aprítógépet és keverőgépet, enélkül több órát kell csak az ételek elkészítésével töltenem naponta.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Anett és családja

  Férjemmel neveljük két gyermekünket. Anyagi gondokkal küszködünk, összes bevételünk a gyes, családi pótlék és a férjem munkanélküli segélye. Sajnos az albérletet alig tudjuk fizetni, ezért el kell költöznünk. Van egy faházunk, ahová költözhetnénk, ha lakhatóvá tudnánk tenni. Ehhez kérünk segítséget.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyöngyi és gyermekei

  Négy éve nevelem egyedül négy gyermekemet egy önkormányzati lakásban , a férjem teljes segítsége nélkül. Nagyon nehezen élünk, a közmunkából és a családi pótlékból áll minden jövedelmünk. Romos házunkat lebontják, és nemsokára elköltözünk. Segítségükkel egy kinyitható kanapét szeretnénk venni, amit az új helyre már tudnánk vinni.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Tünde és Tamás

  Feleségem két éve küzd agydaganattal, amely egy sikeresnek tűnő operáció és sugárkezelés után nem sokkal újra kiújult ; már nem műthető, sugarazható. Így a kemoterépia mellett elkezdtünk egy magas dózisú C-vitamin terápiát, amely , bár hatékonynak bizonyul, annyira drága (250.000 körül van havonta), hogy már segítség nélkül nem tudjuk folytatni. Ehhez kérnénk most segítséget.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rita és gyermekei

  Egyedül nevelem 3 kiskorú gyermekemet, mióta férjem 9 hónap után elvesztette a rákkal a küzdelmet, és idén januárban elhunyt. A GYED-ből és a családi pótlékból próbálom most eltartani gyermekeimet. Még mikor a férjem élt, belevágtunk, hogy anyósomék házához egy saját lakrészt építsünk, ahol tudnánk lakni, de ez férjem halálával félbeszakadt. A programban a 29nm szobánk parkettázásához szeretnénk gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Magdolna és családja

  Egyedülálló édesanyaként 4 gyermeket nevelek önkormányzati bérlakásban. Közfoglalkoztatottként megszűnt a munkaviszonyom, így csak a családi és a gyermekek után járó kedvezmény jelenleg a jövedelmem. Jelenleg kézzel kell mosnom, egy mosógépnek nagyon örülnék.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Orsolya és családja

  Három kiskorú gyermeket nevelünk párommal szerény körülmények között. Párom minimálbért keres, én pedig gyesen vagyok. Korábban családok átmeneti otthonában laktunk. Bérelt kertes házunknak szerény a bútorzata – egy komódnak és egy kihúzhatós ágynak nagyon örülnénk.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Viktória és családja

  Hat gyermekünket neveljük. Férjem mentősként dolgozik, én gyesen vagyok. Sajnos hitel terheli a családi kasszát, több mint a fele jövedelmünk a hitelre megy el, e miatt is nagyon szerényen élünk. A mosógépünk romlott el, így nehezen tudom megoldani a mosást nagy családunkra.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Marika és családja

  Két gyermeket nevelünk albérletünkben, a kisfiunk autista. Gyesen vagyok, férjem pedig minimálbért keres.Krónikus betegsége miatt 2,5 hónapot táppénzen volt, ez súlyos anyagi terhet rótt a családra. Ez időszak alatt sajnos felhalmoztunk egy 40.000 Ft-os ebédpénz tartozást – segítségükkel ezt egyenlítenénk ki, illetve tartós élelmiszerre gyűjtenénk.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Ágnes és családja

  Egyedülálló anyaként albérletben nevelem három kamasz gyermekemet. Szociális gondozóként közfoglalkoztatásban vettem részt, december hónaptól azonban már határozatlan munkaviszonyban foglalkoztatnak. Sajnos a fizetésem felét letiltották, az összes jövedelmünk a családival együtt 100.000 Ft. Segítségükkel télire vennék tűzifát.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Szilvia és leánya

  Egyedülálló édesanyaként nevelem kislányomat, albérletben lakunk. Közmunkás vagyok, sokat dolgozom a megélhetésünkért. Kislányom eladónak tanul. Téli tüzelőre szeretnénk gyűjteni, illetve adományba kapott tévénkhez egy beltéri egységhez, hogy tudjuk használni.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla és gyermekei

  Párommal 3 kiskorú gyermeket nevelünk, szerény körülmények között.Én főállású anya vagyok, párom állatgondozóként dolgozik. A ház, amiben élünk, a nagymamáé, így tud nekünk segíteni. Tűzifára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Viola és családja

  Férjem halála óta egyedül nevelem három gyermekemet egy önkormányzati lakásban. Az anyasági támogatásból és a családi pótlékból élünk nagyon szerényen, a lakbér és a rezsi kifizetése után 35000 forintunk marad. Egy űj bojlerre szeretnénk gyűjteni, hogy legyen melegvíz a lakásban.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Magdi és unokái

  Egyedül nevelem 3 kiskorú unokámat. 6 órás munkában dolgozok kevés pénzért. Családi pótlékot és gyermektartásdíjat kapok még. . Jelenleg egy szobában élünk négyen. A másik szobát nem tudjuk használni, csak ha tisztességesen felújítanánk. Ehhez kérjük segítségüket, illetve tűzifára.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Melinda és családja

  Egyedülálló édesanyaként 3 kiskorú gyermekemet nevelem. Jövedelmem közmunkáért kapott fizetésemből, a családi pótlékból és a gyermekvédelmi kedvezményből áll. Egy családok átmeneti otthonából költöztünk jelenlegi otthonunkba, egy kis szoba-konyhás házrészbe. Tűzifára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Anna

  Férjem halála óta egyedül nevelem 40 éves fogyatékos fiamat nehéz körülmények között. Gyermekkori agysérülése miatt beszélni sem tud, pelenkázni kell. Egy barátnőm is velem lakik, aki elveszítette a lakását, így lakunk hárman. A bevételem a nyugdíjból és az ápolásiból áll. Szétrohadt mosogatószekrényem helyett gyűjtenék egy másikra, és a fiamnak szeretnék pár játékot.

  100%
  3 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Niki és Sanyika

  Gyermekeimet pici koruktól egyedül nevelem , mióta a feleségem itt hagyott minket. Megromlott egészségi állapotom miatt – szívproblémák, cukorbetegség – nem tudok dolgozni, le vagyok százalékolva, ezért nagyon szűkösen élünk. Az Önök segítségével ruhára, tartós élelmiszerre gyűjtenénk, illetve nagyon szeretném, ha végre a gyermekeknek vehetnék apró játékokat karácsonyra.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Ibolya és családja

  Négy gyermekünket neveljük egy átmeneti otthonban. Sajnos rosszra fordult a sorsunk az utóbbi időben: szocpolból akartunk lakást építeni, de egy csaló vállalkozónak köszönhetően ez meghiúsult. A közmunkaprogramból kitettek minket, az albérletünket is eladták a fejünk fölül, most egy átmeneti szállón lakunk, a családi pótlékból élünk szűkösen. Nagy boldogságot jelentene, ha a karácsonyra téli ruhákat és apró játékokat kaphatnánk a gyereknek, hogy nekik is vidám karácsonyuk lehessen.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Attila és Julika

  Feleségemmel, Julikával élünk boldog házasságban hosszú évek óta. Sajnos nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mikor egy nagyobb ácsmunkámat nem fizették ki, a főbérlőnk kitett minket az utcára. Nagyon szeretnénk egy másik albérletet találni, és arra kérjük Önöket, hogy nagylelkű segítségével a kaució összegének terhét vegyék le a vállunkról, hogy újra biztos fedél legyen a fejünk fölött, és találjunk munkát, amire lakcím hiányában esélyünk sincs.

  100%
  4 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Gábor és családja

  Özvegyember vagyok, egyedül tartom el 3 gyermekemet, illetve a menyemet és a kisunokámat is, mióta ők is nálunk laknak. A közmunkáért kapott fizetésből, családi pótlékból, és árvaságiból élünk.
  A programban tűzifára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztináék

  Kis házunkban neveljük négy gyermekünket. Sajnos a ház már nem a mi tulajdonunk, mert bedőlt a hitelünk, de bérlőként maradhatunk. Férjem rakodóként dolgozik minimálbérért, én gyesen vagyok a kicsivel ,illetve a gyerekek után járó családit kapom. Nyáron tudok elmenni alkalmi munkára, amikor a nagyok tudnak vigyázni a kisfiúra. Mosógépre és téli gyerekruhákra szeretnék gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Lídia és családja

  Nagybátyáméknál lakom három gyermekemmel és élettársammal egy szobában. A legkisebb gyermekünk most érkezik. Nagy szegénységben élünk, a páromat talán most felveszik a Vízművekhez, de most csak a családi pótlék a bevételünk. Nagy örömet szerezne nekünk egy saját mosógép, arra gyűjtenénk.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Balázs és családja

  Két gyermekünket neveljük tisztes szegénységben. Három műszakban dolgozom kis fizetésért, a többi bevételünk a gyes és a családi. Sajnos hitelünk is van, váratlan kiadásokra semmi pénzünk nincs. Most egy mosógépre szeretnénk gyűjteni, hogy ne kelljen kézzel mosnunk.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Levi és családja

  Élettársammal együtt neveljük Levi fiamat, aki autizmussal él . A Levi után kapott ápolási, családi pótlék, és a párom rokkantnyugdíja minden jövedelmünk. Szerényen megélünk, de az ételen, lakhatáson kívül nehéz bármire kiszorítani. Segítségükkel téli ruhákat, illetve egy biciklit szeretnék venni Levinek, amire nagyon rég vágyik, ráaádásul az iskolába járásához is nagyon hasznos lenne.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Renátaék

  Fiammal egy albérletben élünk – egyedül nevelem őt minden segítség nélkül. Az összes jövedelmem a kevéske fizetésem és a családi pótlék, ezek nagy részét elviszi a lakhatás. A programban egy hűtőre gyűjtünk, hogy elromlott hűtőszekrényünket lecserélhessük.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Angéla és családja

  Három gyermekemet nevelem egyedül egy kis faházban, és beteg édesanyámat gondozom. Hosszú keresgélés után végre találtam munkát, de így is alig élünk meg. A húgomat most temettem el, a temetésre felvett hitelt is törlesztem. Az Önök segítségével tűzifát és tartós élelmiszert szeretnék venni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • János és Ibolya családja

  Szegénységben neveljük hat gyermekünket feleségemmel. Én rokkantnyugdíjas vagyok, a feleségem gyesen van a pici lányunkkal.Pénzünkből sok alapvető tárgyra sem jut. Jelenleg öszesen két ágyunk van, azon alszunk nyolcan. A programban egy emeletes ágyra szeretnénk gyűjteni, hogy kicsit kényelmesebben lehessünk.

  100%
  12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Mónikáék

  Három gyermekemet nevelem édesanyám segítségével, mióta a férjem meghalt. A bevételünk a közmunkás keresetemből, a családi pótlékból és a gyermekek után járó árvasági ellátásból tevődik össze. A programban egy használható kályhára és tűzifára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa és családja

  Négy gyermeket nevelünk. A közmunkából, családi pótlékból származó jövedelmünk alig elég valamire, korábban a szegényes házunkra felvett devizahitelünk miatt még mindig nagy tartozás terhe nyomja a vállunkat. Most ,hogy itt a tél, még nehezebb lesz.. Segítségünkkel egy kályhára gyűjtünk, hogy tudjunk mivel fűteni, illetve tűzifára.

  100%
  12 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Sándor és családja

  Két lányunkat neveljük nagyon szerény körülmények között. A feleségemmel mindketten közmunkások vagyunk, csak a legszükségesebbekre telik, arra is nehezen. A legnagyobb öröm az lenne számunkra az ünnepek előtt, ha a villanyt be tudnánk kötni a házunkba, ehhez kérjük az Önök segítségét.

  100%
  1 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Gergőke és családja

  Halmozottan fogyatékos, autista fiammal és idős apámmal élek egy komfort nélküli kis albérletben. Apám nyugdíjából és a fiam után kapott ápolási segélyből, családi pótlékból próbálunk napról napra megélni. A programban egy működő kályhára és tűzifára szeretnénk gyűjteni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Erikáék

  Egyedül élek három lányommal – kettő közülük mozgássérült – és kisunokámmal, akit az apja nem vállalt fel. A nyugdíjamból, családiból, gyesből élünk. Nagyon szeretnénk végre, ha fürdőszobában tudnánk fürödni – az ehhez szükséges anyagra szeretnénk gyűjteni.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rozi és családja

  Férjemmel öt fiút nevelünk egy rozzant albérletben. Súlyos cukorbetegségem miatt nem vesznek fel dolgozni – a férjem közmunka után kapott pénze és a családi pótlék az összes jövedelmünk, nagyon nehezen élünk. Nagyon örülnénk ,ha segítségükkel tűzifához juthatnánk a télre.

  100%
  5 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Andika és gyermekei

  Egyedül nevelem két leánykámat, mióta a férjem elhagyott minket. Egy kis komfort nélküli házban élünk albérletben, ahol nincs gáz és víz sem. Jelenleg egy részmunkaidős minimálbéres állásom van, ezen kívül a családi pótlék a bevételünk, tartásdíjat sem kapok a gyerekek után. Minden pénzünk elmegy a lakhatásra, élelemre. Tűzifa vásárlásához kérjük a segítségüket.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Márti

  Kislányommal és férjemmel élünk egy kis házikóban. A férjemnek van állandó munkája, én csak idénymunkákat találok, ami télen nincs – nehezen élünk. A legnagyobb bajunk most, hogy egy kisebb tartozás miatt kikötötték az áramot. Nagy örömet szereznének nekünk, ha az Önök segítségével vissza tudnánk köttetni.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rózsa

  Férjem halála óta egyedül élek egy szociális bérlakásban. Mélyvénás trombózisom miatt le vagyok százalékolva. Összes bevételem a a szociális járadék, illetve a rehab foglalkoztatás után kapott kevéske összeg. A programban egy működő hűtőhöz szeretnék jutni az elromlott régi helyett. Előre is köszönöm a nagylelkűségüket.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és családja

  Albérletben élünk súlyos cukorbeteg férjemmel, egyedül maradt lányommal és négy gyermekével. A lakhatás elviszi a bevételünk nagy részét, a szívproblémámra és a férjem cukorbetegségére felírt gyógyszerek közül sem tudunk sokszor mindent kiváltani. Segítségükkel most a gyerekeknek szeretnénk téli ruhákat vásárolni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Judit és családja

  Egy csaló építési vállalkozó teljesen kisemmizett minket, azóta nagyon szűkösen élünk 4 gyermekünkkel. Saját ház helyett albérletbe kellett költöznünk újra, ami bevételünk nagy részét felemészti. Az Önök segítségével a gyermekek iskoláztatásához szükséges tárgyakat szeretnénk venni: tanszereket, táskát, a nagyobbaknak pék egyenruhát, gyakorlati felszerelést.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsuzsa

  Pedagógus vagyok, három gyermekemet nevelem egyedül. 3 éve küzdök a rákkal, műtöttek, most is kezelés alatt állok. Mindössze családi pótlékból, segélyből, és idősebb fiam kis fizetéséből élünk. Sok minden hiányzik, de most a legnagyobb segítség egy vízmelegítő lenne , erre gyűjtenék.

  100%
  6 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Aliz és családja

  Édesanyámmal és két gyermekemmel élek egy szociális bérlakásban. Mióta a férjem otthagyott minket, nagyon nehezen élünk. Minden bevételünk a GYES és a családi pótlék, illetve az a pénz, amit édesanyámmal alkalmi munkákkal keresünk. Mivel ez a pénz a lakhatásra is alig elég, ezért most arra sincs esélyünk, hogy elromlott mosógépünk helyett egy másikat vegyünk. Erre gyűjtünk most.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Gyöngyvér és családja

  Egy albérletben neveljük 5 gyermekünket, minden bevételünk a gyes és a családi pótlék,. A férjemnek egy éve nincs munkája, mióta egy munkahelyi baleset után felmondtak neki. Nemsokára el kell költöznünk mostani albérletünkből, és mivel semmilyen saját háztartási eszközünk nincsen, nagy segítséget jelentene egy hűtőgép – erre szeretnénk most gyűjteni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és Barna

  Egyedül nevelem Barna fiamat egy otthonban. Rokkantnyugdíjam és a családi pótlék alig valamire elég, fizikai munkát nem tudok vállalni, az állapotom miatt. Most Barna alapvető iskolai felszereléseire gyűjtenék, illetve egy focicipőre, hogy továbbra is tudjon fociedzésekre járni.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
 • Zsolt és Bogi

  Egyedül nevelem autista kislányomat, mióta a feleségem elhagyott minket. Havi 50.000 forint fix bevételünkből az élelmiszervásárlás és a lakhatás költségeinek fedezése is komoly erőfeszítést jelent, semmi egyébre nem jut. Segítségükkel Boginak gyűjtenék iskolatáskára, tanszerekre, és egy új szemüvegre.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Márta

  Down-kóros fiamat egyedül nevelem egy szoba-konyhás bérlakásban, nagyon szerény körülmények között. Segítségükkel egy jól működő kis gáztűzhelyre szeretném cserélni az elromlott, régi tűzhelyemet.

  100%
  12 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Mária és Hannácska

  Férjemmel és autizmussal élő kislányunkkal, Hannácskával élünk albérletben. Sajnos egyikünknek sincs állása, ezért bevételünkből nem tudjuk elkezdeni lányunk autizmus-specifikus fejlesztését. Ehhez szeretnénk az Önök segítségét kérni.

  100%
  14 ADOMÁNYOZÓ 60000 Ft. TELJESÜLT
 • Krisztina

  Férjemmel négy gyermekünk van, egy szoba-konyhás bérlakásban élünk. Én otthon vagyok a pici babánkkal GYESen, a férjem munkanélküli, úgyhogy nagyon szűkösen élünk.
  Segítségükkel elromlott mosógépünket szeretnénk lecserélni.

  100%
  9 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
 • Éva és Vivi

  Kiskamasz lányommal átmeneti szállókon lakunk, mióta gyermekem apja elhagyott minket.
  Segítségükkel a lányomnak szeretném megvenni a féléves bérletét, elnyűtt iskolatáskája helyett egy újat venni, és megajándékozni Vivit egy gumikarkötő-készlettel.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 35000 Ft. TELJESÜLT
 • Irénke

  Férjemmel súlyos asztmások vagyunk, és nagyon szenvedünk a lakásunkban lévő nedvesedéstől. Nagy segítséget jelentene számunkra egy szellőző ablak, ehhez kérjük a segítségüket.

  100%
  13 ADOMÁNYOZÓ 50000 Ft. TELJESÜLT
 • Rózsika és László

  Férjemmel szállón lakunk, alacsony rokkantnyugdíjból élünk. Segítségükkel egy hűtőt szeretnénk venni, így több hétre bevásárolhatnánk minden hónapban, és nem kellene betegen rendszeresen elgyalogolnunk a boltba.

  100%
  10 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
 • Vivi és családja

  Mind a ketten cukorbetegek vagyunk, nem találunk munkát, tartozásunk is van. Nincs pénzünk az elromlott háztartási eszközök pótlására. Legutóbb a gáztűzhelyünk romlott el, az Önök segítségével egy új tűzhelyre szeretnénk gyűjteni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Benji

  Korábban sok versenyt nyertem meg különböző küzdősportokban, de mióta szállóra kellett költöznünk, nem tudtam edzésre járni. A féléves sportköri díjhoz szeretném hozzájárulásukat kérni, hogy tovább sportolhassak, és egyszer talán ebből éljek meg.

  100%
  8 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT
 • Csilla

  A gyermekeimnek a legszükségesebbeken kívül soha nem volt lehetőségem semmit sem venni. Segítségükkel az iskolához szükséges alapfelszereléseket szeretném megvásárolni.

  100%
  11 ADOMÁNYOZÓ 30000 Ft. TELJESÜLT
 • Adriána

  Fiamat egyedül nevelem egy átmeneti otthonban. Gyakorlatilag semmink nincs, ami a sajátunk lenne, játékot sem tudtam soha venni a kisfiamnak. A program segítségével szeretnék egy olyan eszközt venni neki, ami segíti mozgásának a fejlődését.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 20000 Ft. TELJESÜLT
 • Erzsébet és gyermekei

  Három gyermekemmel egy átmeneti otthonban élek. A szálló díjának kifizetésén alapvető cikkekre nem telik, ezért most a gyerekeknek és magamnak egy télikabátra szeretnék gyűjteni, amit akár hosszú ideig tudunk használni.

  100%
  7 ADOMÁNYOZÓ 40000 Ft. TELJESÜLT